Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас спомнав повреда... Пичето глумеше и како што го цитираше твој колега филозов горе Сократ редно е да го стигне казната
И да, мислев за Реина и Фабрегас, Ел футуро де Барселона.... Мислам дека сега сме квит... Поздрав
.Не бе какво менување....човекот е ѕвер.....но вакви киксови не смее веќе да прави....не ретко му се случуваат....а инаку утре или задутре подобро ќе ја искоментирам утакмицата....оти сега единствено можам само да карам и пцујам по Реина....мака ми е што ја прокоцкавме победата....која може да не чини титула........во моментов сум толку бесен што би го задавил Реина ако го видам пред мене.....но од друга страна знам дека е супер квалитетен голман и во иднина ќе се подобруваИсто како овие од Арсенал се отепаа плукајќи по Аршавин затоа што не играл еден натпревар добро (а лани се повампири против нас) сега и вие исто за Реина. Али ајде, веројатно од последниве емоции вака ...
Не е проблем може да го смениме, ама поКВАЛИТЕТНИ од Реина моментално има 3-4 голмани а тие сите вредат МНОГУ пари. Немојте да се бламирате како фановите на другиве клубови, Реина е страшно квалитетен голман и како што рече Атанасе уште е релативно млад за голман. Уште многу ќе созрева и ќе се подобрува. Киксовите се неизбежни, никој не ѓи посакува ама ете се случуваат и на најдобрите.
Абе Арсенал е г'зрска екипа дефинитивно...Лани некој 5/6 меча ги реши во 90 плус со екипи како Стоук, Хул, Бирмингам и тн...Оваа година пак е започнаа исто, ама ќе видиме до каде ќе одат...Еднинствена корекција што треба да се направи е само смена на Рејна ништо друго, ама да се земи некој квалитетен! Дудек искрено повеќе ми се бендисвеше, него овој, али тоа е...Следен испит е Ситу, ако играат повторно борбено, можна е победата.
AJ molim te dosta treskas gluposti .... Ne cinel Reina , ti dali si normalen , dali se slusas sto zboris ?? Kolku utakmici gi imas gledano Liverpul ?? Da ne bese Reina lani za opstanok ke se borevme. Imame najdobar golman vo premier ligata megu top 3 vo SVET i ovoj sakal podobar , sto sakas be , superman da brani ?? Aman veke so vakvi glupi postovi na temava , radi vakvi " REMEK DELA " ja bataliv temava , posto u posledno vreme imame mnogu biserjii.
:pos2:
Дечки вака сега......Го повлекувам мојот збор дека црвениот е заслужен... Штотуку ја гледав снимката, а и видов некои анализи од стручнаци.... Мислам дека жолт ке беше реално... Но, тоа е... Има судиски грешки и ке ги има.... Не дека сеа вие сте жртви, но во оваа ситуација не требаше да додели црвен... И ние страдаме од грешки и сите тоа е тоа... Особено коа играме против Јунајтед....
Поздрав