Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Се е џабе ... кога од тој што чекаш најмногу да те брани и да си го брцне ... се е џабе.

И што сега????? Од вакви грешки се губи титула......тоа е тоа...ако тепавме имавме шанси....вака тешко...тешко......Реина е глупак.....дефинитивно за вакви комични ситуации(мене воопшто не ми се комични)е експерт........ама ајде....нареден натпревар мора да се победи...МОРА!!!!!!!!

--- надополнето ---

Нгог како што ви реков.....му треба време.....го немаше никаде а постигна гол.....допрва има момчево да каже што има да каже

Да дај Господ на Еткинсон до вечер да му се исушат мадињата, и double-anal да му напрат двајца мажишта од Папуа-Нова Гвинеја.

Фала.

Едно немаше каде да гледам катастрофа беа стримовите друго Реина не заеба....а богами и судијата......оној копукот пак стана и се врати во игра....ама затоа си доби црвен....ех да победевмееее........многу ми е криво искрено.......ама тоа е тоа

И што сега????? Од вакви грешки се губи титула......тоа е тоа...ако тепавме имавме шанси....вака тешко...тешко......Реина е глупак.....дефинитивно за вакви комични ситуации(мене воопшто не ми се комични)е експерт........ама ајде....нареден натпревар мора да се победи...МОРА!!!!!!!!
Дечко какво губење титула бе, само што почна сезоната ..

Ај да му се исуши ногата на Лорен или како се вида да му е*ам гнидата.

Дечко какво губење титула бе, само што почна сезоната ..

Па многу значеше победата......пак 3 бода наспрема 1......3>1 ..........баш тие останати 2 бода можат да одлучат на крај.....би го задавил Реина....па како е можно само тој да парви вакви глупоти не знам......се трудам да сфатам ама не можам....кога е добар е најдобар....ама кога прави глупости е единствен....лани балонот....сега автогол...пред тоа со Челзи во ЛШ пак глупост направи......редно е да се среди малку

Тоа е нашата среќа :). Второ полувреме игравме многу подобро од првото иако бевме со 10 па дури 9 во еден момент, покажаа добар карактер момците и со играч помалку. Натпреварот беше наш, ама еве се случи грашката на Reina иако тој бараше фаул, па и судијата да го е*** слепецот.

Мора Сити да се тепа....М О Р А !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Само тогаш ќе можам да им простам за ова.....од наредните 3 утакмици(Сити,ВБА,Бирмингем) сакам 9 бода......9 ни помалку ни повеќе....море сакам повеќе ама нема....

Како фудбаклски фан пред се, не ми личи, но ќе кажам... Искрено се надевам дека тој новиот од Арсенал за идиотската глума во блиска иднина да заработи тешка повреда да му се ебе и кариера и се... Како само се препелкаше,па носилки и оп после жив сум...
Арсеналовци не се радувајте дека имате играч.Детето е пиче невидено... Како што денес ви донесе бод така во иднина ќе изгубите многу однего

Дајте го голот од Нгог не го видов
И што би рекол Јанко за Реина....колку клетви сега на неговата душа проклета.....на неговото тело рѓосано:pos2:

И дај Rosemberg жити се остај го Reina на мира, човек е, се прават грешки... Среќа имамe што уствари го имаме може и најдобариот голман во PL, ама јбг се случува.

[video]http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=11267:---11&catid=30:2009-12-26-21-56-54&Itemid=59[/video]
Абе овој гол дал а не играчка

--- надополнето ---

И дај Rosemberg жити се остај го Reina на мира, човек е, се прават грешки... Среќа имамe што уствари го имаме може и најдобариот голман во PL, ама јбг се случува.

Море ќе го убијам во овој момент да ми падне пред очи.....се шалам бе.....сами сме си криви....се повлековме и не притиснаа....мораше малку поофанзивно да се игра....ама реков.....од наредните 3 утакмици 9 бода ...инаку ќе карам и ќе пцујам по сите цела сезона

[video]http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=11267:---11&catid=30:2009-12-26-21-56-54&Itemid=59[/video]
Абе овој гол дал а не играчка

--- надополнето ---

Море ќе го убијам во овој момент да ми падне пред очи.....се шалам бе.....сами сме си криви....се повлековме и не притиснаа....мораше малку поофанзивно да се игра....ама реков.....од наредните 3 утакмици 9 бода ...инаку ќе карам и ќе пцујам по сите цела сезона

Тоа е друже, со 9 играчи останаа на крај...изгинаа машки, не можеа повеќе :wink:

Со оглед на тоа каква беше ситуацијата на полувреме, нерешено излеа како одличен резултат...ама секогаш е срање коа се прима гол у последна минута, посебно на ваков начин. Можеби требаше да го остави Маскерано до крај, ама и тоа ќе беше коцкање. Сеедно, мислам дека минатата година нема да се повтори, бар коа станува збор за нашата игра. Треба да се надеваме дека главните конкуренти нема да бидат толку јаки колку што изгледаат на прв поглед. За наредната утакмица, ако сити ја повторат играта од вчера, мислам дека можеме да очекуваме победа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom