Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде ајде јунајтед фанови, најискрено ве охрабрувам да кењате, провоцирате и слично.
Многу сакам да имам потпора за наредниот пат кога ќе го сркате, секој втор пост во вашата тема да биде мој.
Бан-ман? Ич не ме загрижува тоа :)

vo pravo si....ima da stradaat togas....

Ајде ајде јунајтед фанови, најискрено ве охрабрувам да кењате, провоцирате и слично.
Многу сакам да имам потпора за наредниот пат кога ќе го сркате, секој втор пост во вашата тема да биде мој.
Бан-ман? Ич не ме загрижува тоа :)
Јас не ни планирав да постирам во вашиов фан клуб само ме иритира што овде се спомнува 1958 година која за Јунајтед претставува огромна трагедија и се зема во конотација да се омаловажи противникот кој ве надигра во секој поглед и кој во моментов е за класа подобар од вас, а вие не можете со тоа да се помирите:toe:

Секоја чест за тие што ферски ни ја честитаа победата. Не дека Манчестер беше кој знае колку добар, ама дека беше подобар од Ливерпул, беше.
Ако збориме реално, не требаше да се досуди пенал туку слободен удар, а Маскерано требаше да добие директен црвен картон. Е за ова ако каже некој не е точно, со задоволство ќе му најдам некоја повисока зграда за да не осети болки кога ќе скокне.
Тоа што некој погоре ја спомнува 1958 стварно нема смисла, како не ви е срам на вас што се исмејувате на таа несреќа? Па таква несреќа не се посакува ни на најлошиот непријател. Сепак станува збор за игра. Најважната споредна работа на светот, ама сепак ИГРА. Спомна некој лични карти... па лични карти даваат на секакви... (нема да продолжам за да не добијам бан од форумов, за фан клубов и не сум баш заинтересиран, сепак на форумов има дечки кои знаат да развијат квалитетна дискусија и знаат да се дружат, па и да се фанови на Ливерпул)
Спортски поздрав до сите што искрено си го признаа поразот, како што лани направивме јас и уште многу други од нашиот фан клуб. :)

liverMPA2305_468x725.jpg

Дечково збори со Рафа и му вика: Немој ко минатата сезона 1-4, срамота е пушти ги нека тепаат да се израдуваат

Дечково збори со Рафа и му вика: Немој ко минатата сезона 1-4, срамота е пушти ги нека тепаат да се израдуваат
А солзите како ќе ги објасниш? :icon_lol:

Дечки ај не се понашајте адолесцентно и вратете се во наш фан клуб, остајте ги нека плачат и не се спуштајте на нивно ниво

Срамота,ова е срамота дефинитивно.
Зар се ситите на несреката на Јунајтед?:tapp::tapp::tapp:
Што мора да се навракате во тие години не ми е јасно?
Што има толку за зборување таа година?
Радувајте се на несреката на тугите кога не можете да се радувате на титула.
И што ако сте не победиле со 1-4?
Чудо големо.Не победивте ама џабе ви беше кога Гигс пак ја бакнуваше титулата на крај:pipi::back:
Кој ви е крив што немате добар тренер?што не знае да прави измени?ФА,Манчестер Јунајтед?кој?

Ај прекинете било поминало.

Спортски поздрав:smir:

Се молат педерите да ја напуштат темата за Ливерпул:baeh:

Слушам ... на Олд Трафорд 17 терец бил тоа просторот казнeт. Шо велиме ние во Охрид: глата да им паднит и на судијата и на Манчестеровци.

Не игравме добро, ама ни тие не беа поарни. Племето нивно. Додека е тој стариот педер тренер тоа ќе биде стандард. Али јебига ... следечи пут ќе му речиме на Маскерано да го смета центарот како пеналтик ... којзнае, со Манчестер и се е можно

CYPA Munich, 1958 педерчиња!

Liverpool, alone ... you'll never walk alone ...
Море не се смеј на туѓа несреќа да не ти се врати само тоа ќе ти го кажам.

Море не се смеј на туѓа несреќа да не ти се врати само тоа ќе ти го кажам.
Има и за нив ако нешто продолжат, имаме и ние адути за вакви настани!

Добро идиоти сте сите? И наши и ваши?

Адути? Трагедии ви се адути?
Ај кај што не ве разбирам како вие толку се поврзувате со тие настани, кога не сте ништо повеќе од обични симпатизери. Или нешто се вбројувате во историјата на јунајтед или ливерпул како далечни љубители од македонија. сите сме обичен кур фактор.

За друго кошкајте се колку ви душа сака, кој тепа има (непишано) право да се фали, другиот да плаче. Ќењав и јас по форумот ваш лани и ќе ќењам во наредни прилики ... сосем нормална работа...

Ама овие дискусии, во кои никој од вас не може да се идентификува ви се очајни.
Жалеле они ... сентиментални љуѓе бре...

Демек на некој од вас му е гајле за тоа што се случило. Не сте биле планирани тогаш, а ќе ви биде жал за Манчестеровци ... или се правите „фаци“ со тоа што ги “жалите“ тие што загинале тогаш. Мене воошто не ми е гајле. Рамнодушен сум. Ниту се радувам, ниту тагувам. ВОопшто не се засегам со тоа. Во моментов кога го пишувам постов, умираат луѓе. И што треба да правам сега?

Лесно е да се испровоцирате за нешто што не ви е гајле, но вашето лицемерие нема крај. Последен пат ви се обраќам НЕПОТРЕБНО на наш фан клуб, колку да ми го измеркате новиот потпис!

KISS

Pederi i devojki od fan klubot na Manchester , samo ke vi kazam edna rabota . Ne se opustajte tolku mnogu.... Ajde sega mrs na vasa tema

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom