- Член од
- 22 јуни 2007
- Мислења
- 1.296
- Поени од реакции
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одбраната ни е ѕверска...Кој го тера да игра со грков ја незнам
Добри игра...како и целата сезона. Среќа што играме со Виган
Види и да победиме ќе биде на среќа. Ако не почнеме да тепаме поубедливо тешко 4то место. Не ми се верува дека Џерард може да е толку мизерен...па добро бе кои се тие пасови и шутеви бе:kesa: аквилани за ова ли го земавме да му ја грее клупата на лукас до 90 мин... срамота срамота не ни заслужуваме да бидеме 4то место.ako ne pobedime....Bye Bye 4to mesto
Види и да победиме ќе биде на среќа. Ако не почнеме да тепаме поубедливо тешко 4то место. Не ми се верува дека Џерард може да е толку мизерен...па добро бе кои се тие пасови и шутеви бе:kesa: аквилани за ова ли го земавме да му ја грее клупата на лукас до 90 мин... срамота срамота не ни заслужуваме да бидеме 4то место.
Не сакам да испадне дека после скеој пораз го критикуваме Бенитез.Нема храброст за втор шпиц.Да го пуште Бабел да оде на крило Кујт во напад или Бабле директно во напад.Нема идеи нема ништо во неговата глава.Цел тим се исповреди овој Лукас никако да се повреде...
Тек сеа можев да седнам на компјутер и еве сеа ја пуштив, зарем толку очајно сме играле?? Имавме ли воопшто некоја шанса??:nerv:
како фанови на Ливерпул објаснете ми ја измената што ја направи Бенитез, по која логика Џонсон на местото на Лукас??? Џерард сам ќе ја држи средината...