- Член од
- 22 јуни 2007
- Мислења
- 1.296
- Поени од реакции
- 26
pa kaj ste dosega
pa zatoa treba da si odi...nosi glupavi odlukiОдбраната ни е ѕверска...Кој го тера да игра со грков ја незнам
ako ne pobedime....Bye Bye 4to mestoДобри игра...како и целата сезона. Среќа што играме со Виган
Види и да победиме ќе биде на среќа. Ако не почнеме да тепаме поубедливо тешко 4то место. Не ми се верува дека Џерард може да е толку мизерен...па добро бе кои се тие пасови и шутеви бе:kesa: аквилани за ова ли го земавме да му ја грее клупата на лукас до 90 мин... срамота срамота не ни заслужуваме да бидеме 4то место.ako ne pobedime....Bye Bye 4to mesto
abe kako bilo samo da se pobedi...a so vikas deka ne ni zasluzuvame da sme 4to mesto-ne zasluzuvame...so vakov menager i so vakvi sopstvenici....samo arapite ili indijcite da dojdat i da vospostavat red... inaku crno ni se pisi...i ne e lukas kriv....majka mu e kriva so go rodila... a benitez so go stava da igra...ne vikam deka e los..ama nema kreativnost...nas ni treba nekoj kreativen-aquilani...ama ajde kazi mu na cicko benitezВиди и да победиме ќе биде на среќа. Ако не почнеме да тепаме поубедливо тешко 4то место. Не ми се верува дека Џерард може да е толку мизерен...па добро бе кои се тие пасови и шутеви бе:kesa: аквилани за ова ли го земавме да му ја грее клупата на лукас до 90 мин... срамота срамота не ни заслужуваме да бидеме 4то место.
e ajde de....dokazi mu...babel na klupa....aquilani na klupa....leiva vo igra...sreka go izvadi ama gledam gajle nemase...pozdrav od porano izgledaseНе сакам да испадне дека после скеој пораз го критикуваме Бенитез.Нема храброст за втор шпиц.Да го пуште Бабел да оде на крило Кујт во напад или Бабле директно во напад.Нема идеи нема ништо во неговата глава.Цел тим се исповреди овој Лукас никако да се повреде...
imavme 2-3...edna stativa na torres; i gerrard edna dobra sansa....gore-dolu toa bea sansite...i slaba igraТек сеа можев да седнам на компјутер и еве сеа ја пуштив, зарем толку очајно сме играле?? Имавме ли воопшто некоја шанса??:nerv:
pa mascherano igrase desen bek...sega jonson otide na negovo mesto a mascherano na mestoto na lukas vo sredina...zadovolen/a ???како фанови на Ливерпул објаснете ми ја измената што ја направи Бенитез, по која логика Џонсон на местото на Лукас??? Џерард сам ќе ја држи средината...