Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Не му беше лоша таа измена. Маскерано играше десен бек а Лукас среден ред. Мораше да го вади Лукас да влезе Маскерано таму а Џонсон десен бек. Ама Торес не е ич во форма мора помош во напад. Ништо утакмицава тапа и Кајт лош и Бенајун и Макси, Џерард незнам дали игра

да да сега видов, тоа е ОК, но Торес сега што промаши:kesa:

so ne po4eka ne znam benitez...vo 93 da go stavese babel

Утре изјавите на Бенитез сигурно ќе бидат некои во стилот дека теренот бил премногу лош за да се игра или па извлекува позитивни работи од вчерашниот натпревар. Ете му го цел состав на располагање што сака повеќе... Играчиве се исфрустрирани максимално воопшто не им е до играње.

Тоа е што е, толку ни е силата сезонава, не знам што друго да коментирам. Ајде поздрав скаузери.:salut:

Каде е сега тој нашиот капитен Џерард нема ни Џ од Џерард,Торес на моменти како и Бенајун и Макси,Ликас стандардно Карагер и тој :tapp: едноставно ќе нема место во 4 за нас.:kesa:

ajde neka ni e so sreka....bye bye 4to mesto...sega samo da ostanat igracite...pa eventualno so novi sopstvenici....

Немаше никаква желба за игра, мизериии, играта тапа никаква креативност, влегувањето на Aquilani и Babel смени нешто ама касно беше веќе. Carra и Gerrard ме разочараа тотално. Освен стативата на Torres у првото полувреме и шансата во второто полувреме друго нешто поконкретно немеше.

Немаше никаква желба за игра, мизериии, играта тапа никаква креативност, влегувањето на Aquilani и Babel смени нешто ама касно беше веќе. Carra и Gerrard ме разочараа тотално. Освен стативата на Torres у првото полувреме и шансата во второто полувреме друго нешто поконкретно немеше.

pa aquilani i babel bea najdobri ...podobri od cel tim zaedno 90 minuti..a igra samo 10-20 min

Тоа е тоа .. Немате тим, нема живост во играта, Џерард и Торес не се на ниво, тренерот прај потези за на мочање ..

Најдобро да си завршиме 8 ми.Да не одиме на никаква европска сцена и одгодина да се игра само во првенството.Ем нема прилики за повреди ем одморени играчи ем подобар успех.Ако не бидеме 4 ти тогаш зошто ни е европа лигата...

пополека но сигурно ви бега 4то место :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom