Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
сепак според мене останување на маскерано или давање на реал бидејќи тие наддават за воа фудбалерите ја би се сложил 30 милиони плус хунтелар за маскерано

И Касиљас би го вклучил у цената за такво златце каа Маскерано.:)

не бе касиљас е ваше дете не го сакаме а и да го сакам незнам дали еден од правите навивачи на реал би го дали па и за огромна сума

не бе касиљас е ваше дете не го сакаме а и да го сакам незнам дали еден од правите навивачи на реал би го дали па и за огромна сума

А бе зима го, ич не се мисли...:)

не сум јас тиа шо одлучуе колку ти одлучуиш кој играч да се купе толку и ја ама мислам далеку затераме настрана од воа предходно шо го пишеме со дугите фанови на клубот

има ли нешто ново за глен џонсон

Како може толку едноличен фудбалер да вреди 50 мил. ? :uvo: Освен шо брка како куче во одбрана ништо друго нема, не знае да додава, нема речиси никаков придонес во офанзива, 20-25 мил. е неговата реална цена после една вака добра сезона.

Дефанзивец у средина 50 милиона, хај дааа....

Додека за Чаби би можеле да дискутираме :back:

Да да Васе токму тоа се ненормалните и чудните критериуми наметнати од Флорентино Перес.Знам дека и Вас ви е чудно...Роналдо и Кака се најдобрите дефинитивно но со 161 милион се прави цела екипа.Во други случаеви ја мислам дека Бенитез не би се чудел да го даде Маскерано за 25 милиони но во вакви услови си вика дај кога има ненормални шо фрлаат колку шо требе и колку шо не требе зошто наместо 25 да не си земам 50...

За мене лично кога веќе инсистираат трампи...

Шнајдер+Вандер Варт+Савиола и нека го носат Маскерано

Да да Васе токму тоа се ненормалните и чудните критериуми наметнати од Флорентино Перес.Знам дека и Вас ви е чудно...Роналдо и Кака се најдобрите дефинитивно но со 161 милион се прави цела екипа.Во други случаеви ја мислам дека Бенитез не би се чудел да го даде Маскерано за 25 милиони но во вакви услови си вика дај кога има ненормални шо фрлаат колку шо требе и колку шо не требе зошто наместо 25 да не си земам 50...

За мене лично кога веќе инсистираат трампи...

Шнајдер+Вандер Варт+Савиола и нека го носат Маскерано
Сеа па и ти многу бараш ВДВ И Шнајдер.:smir:

Па ако гледаме реално, ВДВ беше купен за 13 милиони, после катастрофалната сезона цената му е околу 8 милиони. Снајдер не вреди повеќе од 17 милиони, а и он цела сезона беше повреден. А за Савиола е греота да зимаат пари:tv: Иако Савиола ќе биде уште еден залутан напаѓач во Ливерпул, како многу други во изминативе сезони :toe:

Ако му се дава арно ако не не мора...
ВДВ е земен за 13 милиони како шо напишаа погоре...Цената му е сигурно падната на 10.Шнајдер е земен за 25 мил со падната цена да речеме 20 мил.Савиола сами си го процениа на 5 милиончиња.Коа ќе собериш 10+20+5= 35 милиони за Маскерано...

Ако му се дава арно ако не не мора...
ВДВ е земен за 13 милиони како шо напишаа погоре...Цената му е сигурно падната на 10.Шнајдер е земен за 25 мил со падната цена да речеме 20 мил.Савиола сами си го процениа на 5 милиончиња.Коа ќе собериш 10+20+5= 35 милиони за Маскерано...
Таман е Ицко ѕвер.
Добра математика може да се направе нешто.

Ja iskreno nejkam mascherano da si ide ... Odlicen igrac, eden od moite omileni , igra so nekoj poseben zar . Uste ja pamtam izjavata na Ronaldo pred godina dena koga ne dobija na Anfield 1-0 , go prasuvaat novinarite , kako se osekas posle utakmicata i ovoj vika "Uste go osekam Mascherano kako mi dise u vrat " .
Godinava taman pocna da i tehnicki da se podobruva , podobri pasovi , na nekolku navrati duri i sutna nakaj golot :)))) .
Ali taa zena mu guska prokleta , ne i cinelo u Liverpool . Koj kur drapa madinja , zivee u palata , najubavi koli ima , sekoj den na soping ova ona . Zatoa luge ne se zenete rano , ke ve upropastat toa zenite . Ako veke mora da si ide bi prafatil 30 milioni plus Huntelar od real recimo

Eve samo da vidite kakvo mislenje ima Maradona za nego
He was appointed captain of the national team by new head coach Diego Maradona in November 2008 whom has repeatedly states that his Seleccion is Mascherano and 10 more.[1]

Ако се дава Маскерано, само за 30 мил + Хунтелар.. или ако иде у Барса 50 милиончиња нека даат у кеш, не Бојан курци палци...

А за Чаби воопшто не сакам да се даде, под никој услов... за него Реал ако сака да го земе да си плати Робен/Снајдер + Хунтелар + 20 мил. Никако другачие.

Знам дека мн барам али и основните играчи на Ливерпул ќе си идат во случајот, така да ...

ја мисламј дека ваа формациа це биде многу добра
....................................реина......................................
....глен......карагер...........агер................аурелио...........
................алонсо...........маскерано...............................
кајт/бенајун..................џерард...............риера..............
.................................торес........................................
и да се земе само савиола и ништо друго оти савиола нема да се расправа ако седе на клупа доколку го дадеме маскерано да а играјме ваа формација
...................................реина......................................
....глен..........карагер.............агер............аурелио.........
....кајт/бенајун.......џерард........алонсо......риера...........
.............................торес.........хунтелар......................

челзи за торес дава 50 милиони фунти. нема шанси да и го даде бенитез а ни самиот фудбалер сака да си иде од ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom