Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Дали ова значи дека е DONE DEAL или е некоја грешка?

Еве зошто реков дека може да биде некоја грешка или нешто слично:
Put your shirt on Johnson joining Reds
by Tom Adams , 17 June 2009

Liverpool appear to have let slip their successful pursuit of Portsmouth defender Glen Johnson by including his surname for shirt printing on their online store.

It has been widely reported that Rafa Benitez has secured a £17 million deal for the England international but neither club has yet commented on the rumours.

However, the fact that ‘Johnson TBC’ appears on a drop-down menu to choose shirt personalisation on Liverpool’s official online store suggests that a transfer is imminent, if not completed already.

Chelsea and Manchester United were also reported to have bid for the right back, who begun his career with West Ham before earning a move to Stamford Bridge in the early days of Roman Abramovich’s reign.

Having seemingly turned his back on a return to West London, Johnson should now become Liverpool’s first significant capture of what could be a busy summer at Anfield.

The news of Johnson’s imminent arrival is not the first time that replica shirts have made headlines.

Paul Ince famously angered West Ham fans when being pictured with a Manchester United shirt before his move to Old Trafford had been sealed and Robinho revealed in January that he moved to Manchester City after Real Madrid were angered by Chelsea’s decision to publish a photo of him on their official website.

http://www.setanta.com/uk/Articles/Football/2009/06/17/Premier-League-Johnson-shirt/gnid-57378/

robinho%20chelsea%20shirt.jpg

Се надевам дека нема да испаднеме како Chelsea...

не знам дали е шпекулација или не ама барселона нуде 45 милиони и плус јаја туре за да го земат маскерано

не знам дали е шпекулација или не ама барселона нуде 45 милиони и плус јаја туре за да го земат маскерано
аман де кај го прочита ова
45 милиони ПЛУС Јаја Туре
Јаја вреди не помалку од 25 милиони
И на крајот цената иди 70 милиони
Реално Маскерано=20 милиони и ништо повеќе
Не ни е потребен Маскерано,го имаме Јаја!Вас Маскерано ви цар во средината така да,не верувам дека Бенитез ќе се согласи да го продај

абе и ја викам дека маскерано е цар у средината а тоа го прочитав на интернет. не ми с еверува да го дадат за тие пари маскерано

ако е ова витина 45 милиони плус јаја нека оди ама не ми се верува ете одма на местото на маскерано го имаме јаја а со 45 ќе го зејме виља це бијме страшни а реал кажал дека го загубиле алонсо потпочно се пткажале

да реал се откажаа од ангажман на алонсо а сега ман сити сакаат да го купат пенант

ама на пенант нели му истече до9говорот и сега може за без пари да оде

нека дадат 5 милиони и нека го зимат

не знам дали му е истечен на пенант договорот само пишеше дека сити сакаа т да го земат. исто сега прочитав дека арбелоа сака повторно да игра во шпанската примера

Де бе не зезај.Јаја+45 милиони евра се препремногу.Ако се матни да дадат толку нека дадат...

ако не беше шпекупација тоа што го прочитав улави се ако не го дадат маскерано за таа понуда

Портсмут ја прифатија понудата на Челзи 18 милиони. Ми се чини дека и Џонсон ќе ни го земат, готово потпиша паники се кренаја изјави дека погрешен трансфер не знам шо и ај со здравје и тој ќе ни го земат од пред нос. Се враќаме на Тунчај ама мислам во Тотенхем ќе оди. А Торес го бара Овен изгледа тој ќе биди засилувањето а парите за догодина. Ај ќе видиме шо ќе биди ама не ми мириса на арно.

Портсмут ја прифатија понудата на Челзи 18 милиони. Ми се чини дека и Џонсон ќе ни го земат, готово потпиша паники се кренаја изјави дека погрешен трансфер не знам шо и ај со здравје и тој ќе ни го земат од пред нос. Се враќаме на Тунчај ама мислам во Тотенхем ќе оди. А Торес го бара Овен изгледа тој ќе биди засилувањето а парите за догодина. Ај ќе видиме шо ќе биди ама не ми мириса на арно.
Џонсон изјави дека никогаш нема да игра за Челзи бидејќи кога играеше кај нив немал желба за фудбал и сакал да се откаже од фудбалот и нема шанси да се врати.:smir:

портсмут ја прифати понудата на челзи ама сега ке треба џонсон да одлуче за кој клуб ке потпише договор и каде ке игра. значи во игра се ливерпул и челзи

И двете понуди се идентични, сеа само Џонсон треба да реши каде сака да иде, во Ливерпул или во Лондон али нешто ми се чини дека кај нас иде, не у Челзи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom