Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
абе џонсон ги поминал лекарските прегледи во ливерпул

Barcelona Preparing Bid For Liverpool's Javier Mascherano - Report

La Blaugrana will offer the Reds €41.5 million for the Argentina international midfielder...

20 Jun 2009 07:57:07

25298_news.jpg
Photo Gallery
Zoom

Javier Mascherano - Liverpool
Related Links

Teams

Players

According to a report in the British tabloid The Daily Mail, Primera Division giants Barcelona are readying an offer for Liverpool's Javier Mascherano.

It is claimed the combative midfielder has decided to leave the Merseyside outfit because his wife is keen to leave England having failed to settle.

It is thought that manager Rafael Benitez understands the 48-time capped Argentina international's predicament and is ready to grant him a transfer, provided his valuation is met.

Apparently, the Reds boss is holding out for at least €41.5 million (£35m) in exchange for the 25-year-old's services.

Although La Blaugrana are expected to meet Liverpool's demands, they may well test the Premier League club's resolve with a bid of €23.7m (£20m) plus a player, possibly highly-rated young striker Bojan, in the first instance.

Ricky Brooks, Goal.com

Интересна понуда во секој случај.Бојан не ни треба.Едно ме мачи.Веќе ако се планира да се продади Маскерано за 41 милион тоа значи дека има пари за Давид Виља.Зборот ми беше да се забрза ако се мисле да се продава а не да го продадиме на крајот во Август и да не видиме никаков аир од тие 41 милиона.Значи додека Виља е слободен да се превземат некои мерки

бојан е добар напагач само што не доби шанса кај гвардиола. сетете се како играеше бојан кога тренер беше рајкард. ке ни врше голема работа по левата страна како полушпиц

реал дава 30 милиони за маскерано

Интересна понуда во секој случај.Бојан не ни треба.Едно ме мачи.Веќе ако се планира да се продади Маскерано за 41 милион тоа значи дека има пари за Давид Виља.Зборот ми беше да се забрза ако се мисле да се продава а не да го продадиме на крајот во Август и да не видиме никаков аир од тие 41 милиона.Значи додека Виља е слободен да се превземат некои мерки

Ќе видат американцине аир од тие 40 милиони, ќе си исплатат некој долг и за трансфери пак пари нема да има. Море уште ова лето ако не купиме нешто добро заради нив ќе му е*ам мамицата. Да сум во Ливерпул со голи раце ќе ги удам.

Реал каа шо се замочани може и 60 ќе дадат за Макерано

сепак според мене останување на маскерано или давање на реал бидејќи тие наддават за воа фудбалерите ја би се сложил 30 милиони плус хунтелар за маскерано

сепак според мене останување на маскерано или давање на реал бидејќи тие наддават за воа фудбалерите ја би се сложил 30 милиони плус хунтелар за маскерано

Опасен си бил ти.

е шо не ти се дава па ни рафа не ви го дава за 30 он речи за помалце од 50 милиони не го дава а вака 30 милиони плус хунтелар шо го бркатее еднакво на 50 чиста сметка долга љубов а ако земеше маскерано некоа награда и 70 милиони ќе дадете

е шо не ти се дава па ни рафа не ви го дава за 30 он речи за помалце од 50 милиони не го дава а вака 30 милиони плус хунтелар шо го бркатее еднакво на 50 чиста сметка долга љубов а ако земеше маскерано некоа награда и 70 милиони ќе дадете

Како може толку едноличен фудбалер да вреди 50 мил. ? :uvo: Освен шо брка како куче во одбрана ништо друго нема, не знае да додава, нема речиси никаков придонес во офанзива, 20-25 мил. е неговата реална цена после една вака добра сезона.

Дефанзивец у средина 50 милиона, хај дааа....

Додека за Чаби би можеле да дискутираме :back:

абе ако не го бива маскерано це не согазете на бернабе у лига на шампиони ама он а држеше цела игра у одбраната

а за чаби не го давам ни за 100 милиони барем воа лето

Не може Маскерано да ви ја држи играта во одбрана при еден Џејми Карагер, он беше одличен во удвојувањето на Робен, заедно со Аурелио го неутрализираа максимално, не го спорам тоа, ама дека ви ја држи цела одбрана не би рекол.

За Чаби, жалам другарче али ја и ти неаме никаков збор таму...

за маскерано сум сигурен дека ќе остане у луверпул а за чаби се плашам дека ќе ни грабните

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom