Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Само Давор честиташе, најди некој друг...

Ама он е секогаш песимист

Чоече бе, зборуваме за голот на Алекс или „голот“ на Лукас?
Види уефа.ком шо вика...
Удари на гол: 12-11
Во рамките на голот: 6-7
Фаули: 14-30
Единствено во посед на топка Ливерпул е значајно подобар: 41-59 % (ако нешто значи поседот на топка)

Штета за фудбалските фанатици шо помина екипа шо ви пикна 7 гола во ваков двомеч???

Изненаден сум од ваков коменатар, али сеедно, одличен двомеч, во кој бевте разбиени во првио дуел, вториов мошне изедначен. Среќно во Премиер Лига до крајот.

Abe site udari vii bea od slobodni udari. Kazi eden udar so bese od igra osven onoj na balak!

Добро, и ве молам репорт до модераторите да ги избришат сите наши постови оваа недела, да не ви се билда и така сиромашниот фан клуб. Позз

Другар ја лично посакувам што посиромав да ми биде фан клубот.Да си навивам за тим кој го сакам од срце од душа а таквите се ретки.Колку сме тука толку сме си го сакаме тимот и ќе го сакаме.Се гордееш со 600 страни од Вашиот форум.Засрами се.Не е лошо да направиш една анкета во склоп на форумот.Колку од вас таму навиваат за Челзи а колку за Роман Абрамовиќ.Јас во Кавадарци познавам преку 100 фанови на Челзи а од тиа само еден што навиваше за Челзи уште од времето на Раниери,Хазелбенг,Зола,Десаи и уште во времето на тој челавиот италијанец шо беше играч па тренер.Тоа се таквите вистински фанови какви шо сме тука.А кај Челзи е се вештачки и напумпано од навивачи до играчи.
Здравје ако некогаш се појави некој Абрамович во Ливерпул ќе имаме и ние поголема посетеност што воопшто не ми е потребна...Поздрав и ви кажав Абрамович брзо ќе ве напушти тогаш ќе треба клуч да ви маваме на темата.Посерковци па уште ќе кажуат...

Од кога навиваш за Челзи?Знаеш некој играч на Челзи од пред 2000 та година?Некој успех на Челзи пред тоа????

Другар ја лично посакувам што посиромав да ми биде фан клубот.Да си навивам за тим кој го сакам од срце од душа а таквите се ретки.Колку сме тука толку сме си го сакаме тимот и ќе го сакаме.Се гордееш со 600 страни од Вашиот форум.Засрами се.Не е лошо да направиш една анкета во склоп на форумот.Колку од вас таму навиваат за Челзи а колку за Роман Абрамовиќ.Јас во Кавадарци познавам преку 100 фанови на Челзи а од тиа само еден што навиваше за Челзи уште од времето на Раниери,Хазелбенг,Зола,Десаи и уште во времето на тој челавиот италијанец шо беше играч па тренер.Тоа се таквите вистински фанови какви шо сме тука.А кај Челзи е се вештачки и напумпано од навивачи до играчи.
Здравје ако некогаш се појави некој Абрамович во Ливерпул ќе имаме и ние поголема посетеност што воопшто не ми е потребна...Поздрав и ви кажав Абрамович брзо ќе ве напушти тогаш ќе треба клуч да ви маваме на темата.Посерковци па уште ќе кажуат...

Од кога навиваш за Челзи?Знаеш некој играч на Челзи од пред 2000 та година?Некој успех на Челзи пред тоа????
Да, знам и не сакам да се расправам. Врати се едно 5 страни наназад, па ќе видиш

Ke vidis na kraj sezona vo Anglija koj ke e sampion!
И ја сакам вие да освоите во Англија...па не даајте да ве стигнат на вечната листа црвенине... неее ... :helou: со среќа.. и само еден пораз до крај хахаха... со нас:pos2:

Да, знам и не сакам да се расправам. Врати се едно 5 страни наназад, па ќе видиш

Нема причина да се расправаме.Ако ги посетуваш другите фан клубови има фанови на Њукасл,Лидс итн.Е тоа се фанови.Фанатици шо би умреле за тимот.Исто и навивачите на Ливарпул.А на Челзи се е пуфеш и прдеш.Бирајте си уште сега тим за кој ќе навивате од коа ќе ве напушти Роман...

Нема причина да се расправаме.Ако ги посетуваш другите фан клубови има фанови на Њукасл,Лидс итн.Е тоа се фанови.Фанатици шо би умреле за тимот.Исто и навивачите на Ливарпул.А на Челзи се е пуфеш и прдеш.Бирајте си уште сега тим за кој ќе навивате од коа ќе ве напушти Роман...
Имам избрано, ЧЕЛЗИ!

Јас ќе ти кажам сега бе Атанасе друже.....Тој Ќелавиот се вика Виали и играше заедно со Раванели и со Зола - фантастично италијанско трио, со голман легендарниот Ед Де Гој...ако се сеќаваш.....и ај доста e де сеа распраање туа....;)

Честитки за играта, ако таа може некако да утеши. Можеби и заслуживте да одите понатаму, со оглед на тоа дека да му се дадат 4 гола на Челзи на Стемфорд Бриџ и не е мала работа, ама таа е. Сакав да се сретнеме со вас во полуфинале, ама ќе почекаме изгледа до наредната година. Ајде сега свртете се на Премиер Лига каде што се надевам дека ќе го стасате Манчестер

Јас ќе ти кажам сега бе друже.....Тој Ќелавиот се вика Виали и играше заедно со Раванели и со Зола - фантастично италијанско трио, со голман легендарниот Ед Де Гој...ако се сеќаваш.....и ај доста e де сеа распраање туа....;)
Па со оглед на возраста едвај но сепак се сеќавам.Од тогаш почнав да се заљубувам у англискиот фудбал...

Честитки за играта, ако таа може некако да утеши. Можеби и заслуживте да одите понатаму, со оглед на тоа дека да му се дадат 4 гола на Челзи на Стемфорд Бриџ и не е мала работа, ама таа е. Сакав да се сретнеме со вас во полуфинале, ама ќе почекаме изгледа до наредната година. Ајде сега свртете се на Премиер Лига каде што се надевам дека ќе го стасате Манчестер

Колку сме толку сме искрени сме и со душа за Ливарпул и затоа ја имаме подршката од сите фанови.фала за подршката

Мислам деа сум болен...
Девојче не сум сакал како шо го сакам Ливерпул :smir:

Сепак сезонава водиме против Челзи 2 победи 1 нерешен и 1 пораз така да нека чекаат до в година да ни вратат.

Имам 24 години, за Челзи навивам од трето одделение. Многу пред да дојде Абрамович, имам и стари дресови кога AUTOGLASS беше спонзор. Но не е битно кој кога почнал да навива, дали пред или после ерата на Абрамович.
Ова беше неверојатен натпревар, тоа е тоа, таков е фудбалот. Некој се радува, некој тагува. Мора да биде така.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom