Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки за прикажаното. Еден од ретките клубови чии играчи умеат да го остават срцето и душата на теренот.

Честито за прикажаната игра, но немојте да кукате дека сте немале среќа или судијата бил против вас. И немојте да кажувате дека Челзи немал шанси!
Уште еднаш честито, и се надевам ќе освоите Премиер Лига!:smir:*

*дури и ние ништо да не освоиме, толку барем заслужувате

Ај не кукај сега. А пеналот за нас? ако беше пенал она за вас. Затоа да си ќутиме, најреален резултат

Не кукам бе другар ама и кај вас видов за очигледниот пенал пцуевте по судијата а ова со слободниот тој не можеше да си го дозволи оти барем има очи да види дека уште го мести ѕидот. Не е кукање јас сум многу горд на мојот тим иако не поминаја и можи нема да освојат ништо годинава,ама нервира онакво судење ако му се испули чудно Хидинк на полувреме не требаше да суди против нас. А ако не паднеше тој гол многу подруг ќе беше натпреварот можи ќе ни клаевте уште 6 гола ама друго ќе беше.

Се гордеам шо сум фан на Ливерпул.Одиме во Премиер Лига.Имаме игра за да освоиме.Се надевам среќата шо фалеше ќе ни се надополне таму.Мислам ќе бидам најсреќниот човек на планетата.Нека продолжат Манчестер утре во ЛШ да се изморат на два фронта.Се надевам Сити у Четврток ќе падне од Хамбургер па ученикот Хјус нема така лесно да му ја пушти на Фергусон победата во ПЛ

Момци, ви дојде Истанбул дури и подобро.

И поздрав до кој и да беше со цвеќето, Торес сега клекна на колена, не за прстен, туку за :pusk:

Едно големо БРАВО за играчите на Ливерпул каков натпревар се бореа до крај секоја чест,а овие што плачат демек немало пенал за вас или за нив требало нека си плачат.

Момци, ви дојде Истанбул дури и подобро.

И поздрав до кој и да беше со цвеќето, Торес сега клекна на колена, не за прстен, туку за :pusk:

Ајде бе бегајте таму лигуши едни, ќе ви дојди вас ланското финале не истанбул ко лани шо ве ебаја на пенали така и годинава ќе ви го закачат и да ве боли после едно месец два оти ко ќе отпадниш во финале најмногу боли, е то ќе ве снајди. Само страв ми е да не не дојдите до финале. Е тогаш ќе клекнат сите вашите за:pusk:

Браво супер издание... сепак ве стигнаа и по 2-0...:smir:
Отидоа понатаму поради првиот меч...таму кикснавте а не смеевте:helou:

Gordi sme na Liverpool! 4 gola na Stamford bridge neka dade nekoja druga ekipa pa posle ke praame muabet! Titulata e nasa! YOU`LL NEVER WALK ALONE!

Добро, и ве молам репорт до модераторите да ги избришат сите наши постови оваа недела, да не ви се билда и така сиромашниот фан клуб. Позз

За дечките од другите фан клубови:CЛОБОДНИ СТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добро, и ве молам репорт до модераторите да ги избришат сите наши постови оваа недела, да не ви се билда и така сиромашниот фан клуб. Позз
Брат сиромашен не сиромашен битно е нашите не идат да се лигават по туѓи фан клубови.И ние колку што си го сакаме клубот вие никад нема да осетите:smir:

Ај ве молам да не пишувате сакаме да ни ја заклучат темата. Ама изгледа од преголема среќа оти ова е ретко чувство за вас не знајте шо да напрајте. Шо да го сакат клубот појди во нивниот фан клуб ќе видиш дека при 2 0 сите се откажаја и не честитаја титула. Сега се прат нешто важни.

Чесито на одличната игра момци, секоја чест.
Ваков натпревар не сум гледал (ако не ја сметаме Москва) никогаш во животот...
Нема да ја коментирам играта на тимовите, факт е дека Челси и Ливерпул се екипи од ист ранг ист квалитет и кога играат овие 2 екипи нијанси се во прашање.
Некој ке каже првата утакмица реши, да, но да не изгубевте првата утакмица немаше да играте така отворено и да има толку голови во 2рата, и многу е веројатно дека на друг начин ке се одвиваа настаните.

Искрено ви кажувам, и вие да одевте понатаму немаше да биде незаслужено, и 2та тима заслужија да одат во полуфинале...
На едниот фронт завршивме, сега останува уште ПЛ (таму имате за нијанса поголеми шанси од нас) и битката меѓу овие 2 екипи не е завршена...

Спортски поздрав од мене, уште еднаш БРАВО за прикажаната игра, игра која доликува на вакви тимови...:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom