Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Искрени честитки! :aplauz::aplauz::aplauz:

со среќа во полуфинале!

многу добар фудбал беше ова со мерак да гледаш:vozbud:

поздрав :pipi:

браво ливерпул. заслужено отидовте во полуфинале.
сега се надевам дека ќе ги тепате челзи. убеден сум дека одите во финале. се гледаме во финале.
финале ливерпул-манчестер!!!!

ajde ajde cestito,iskreno zasluzivte da se plasirate ama babel kakov mec odigra za 15 min.bravo.pozz

Честитки :)

и со среќа во полуфинале :)

искрени :)

WALK ON!!!!!!! WALK ON!!!!!! WITH HOPE IN YOUR HEART!!! AND YOU'LL NEVER WALK ALONE!!!!! YOU'LL NEVER WALK ALONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WALKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK ON!!!!!!!!! WALK ONNNNNNNNNNNNNNN! WITH HOPEEEEEEEEE IN YOUR HEARTTTTTTTTTTTTTTT! AND YOU'LL NEVERRRRRRR WALKKK ALONE!!!!! YOU'LLLLLLL NEVERRRRRRR WALKKKK ALONEEEEEE!

Каков натпревар, прсти изедов!!!!!!!!!!!!!

Честито, ги убивте циганите-плачковци, сега останува ние у сабота да ги дотепаме.

П.С. Сестра ми е Ливерпул фан, не можам да ја смирам :vozbud::vozbud::pos2:

Уште ми се тресат рацеве.Каква утакмица, а моиве пулени уште еднаш докажуваат дека се од челик. Торес...нема што да се каже,се е кажано.
перфектна игра од сите од прв до последен, неможам никој да издвојам, совршена тимска игра. И манчестер и Челзи ги тепаме.
:olee::bravo::party1::party3:

Честитки, интересен натпревар.

тебе можда ти беше интересен , ама мене срце м пукна. Поготово Адебајор, чир на желудник мислам дека ми се напраи. ама вака победата е послатка.

WALK ON!!!!!!! WALK ON!!!!!! WITH HOPE IN YOUR HEART!!! AND YOU'LL NEVER WALK ALONE!!!!! YOU'LL NEVER WALK ALONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WALKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK ON!!!!!!!!! WALK ONNNNNNNNNNNNNNN! WITH HOPEEEEEEEEE IN YOUR HEARTTTTTTTTTTTTTTT! AND YOU'LL NEVERRRRRRR WALKKK ALONE!!!!! YOU'LLLLLLL NEVERRRRRRR WALKKKK ALONEEEEEE!

Каков натпревар, прсти изедов!!!!!!!!!!!!!

... Ја и коса си искубав. :) Нема веќе што да се искоментира повеќе.:wink:

Честито, ги убивте циганите-плачковци, сега останува ние у сабота да ги дотепаме.
П.С. Сестра ми е Ливерпул фан, не можам да ја смирам :vozbud::vozbud::pos2:

Ма сисај га бре мајмуне. :) :helou::baeh:

брао момци извонредна игра им докажавте на малите деца кој е главен:)
:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom