Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
edninstvenite koj ovde provociraat ste vie od junajted..ama zatoa e kriv arsenal.

ja kako prvo ne te provocirav,samo te prasav.a ne znam zasto e kriv arsenal ako nie provociram,koga arsenal e tret,a Man U prv.Ednostavno nemat pricina da provocirame zasto faktite vas ve secat.

ja kako prvo ne te provocirav,samo te prasav.a ne znam zasto e kriv arsenal ako nie provociram,koga arsenal e tret,a Man U prv.Ednostavno nemat pricina da provocirame zasto faktite vas ve secat.

aj dobro, ne te razbiram ne me razbiras, da prekineme. ne mi odgovaraj na ova.

pozdrav liverpool se gledame vo sabota :)

aj dobro, ne te razbiram ne me razbiras, da prekineme. ne mi odgovaraj na ova.

pozdrav liverpool se gledame vo sabota :)

taka e,za bezveze fativme da diskutirame vo fan klub na liverpool i toa.odsega za ova ce pisime vo premier liga.OK?da ne se barame po fan klubovive i da ne pagaat banovi.fer diskusiii bez navredi i provokacii.moze taka??pozz

Прочитај што напишав на вашата тема и не се буни. Судијата можеше да досуди пенал, немаше да згреши но во право беше што не досуди бидејќи Хлеб тешко да напраеше нешто повеќе откако се сврти.

ama sto ima vrska ako ne mozel da napravi nisto be?znaci site taka mozat da udiraat igraci u sesnaesetnik ako ne mozat da napraat nisto ne se gleda toa dali ne mozel da naprai nisto tuku se gleda startot a toa bese penal

Не треба на судијата да се лутите, треба на Бендтнер да се лутите, ко 12 играч на Ливерпул беше.леле колку сум се смеел.:pos2::pos2::pos2:Такво нештонеам видено.И тоа у четвртфинале на ЛШ.

abe kakov penal kyjt samo go dopre i ovaj manekenov hleb izglumi kako da go otepale
ako imase kontakt ne znaci deka bil penal
aj belki na enfild ce ja zavrsime rabotata

Не треба на судијата да се лутите, треба на Бендтнер да се лутите, ко 12 играч на Ливерпул беше.леле колку сум се смеел.:pos2::pos2::pos2:Такво нештонеам видено.И тоа у четвртфинале на ЛШ.
Ова нешто го немам видено, а фудбал гледам 10-тина години. Закон беше :)

Верувајте дека Арсенал се попчиња, и се западнати во длабока криза. Мојата прогноза е дека од сите 3 натпревари, што ги играат 2 во Л.Ш. и еден во премиер лигата, Арсенал нема да победи ни еден.

Верувајте дека Арсенал се попчиња, и се западнати во длабока криза. Мојата прогноза е дека од сите 3 натпревари, што ги играат 2 во Л.Ш. и еден во премиер лигата, Арсенал нема да победи ни еден.

veruvame! pa vakvi slicni prognozi davase i pred da igrame na san siro pa vide sto ti se desi :helou:

Да беа Арсенал во толкава криза како што викаш,немаше да доминираат по целиот терен на мечот со Ливерпул.
Сепак знаеме дека Бенитез е голем тактичар и направи поволен резултат.

Да беа Арсенал во толкава криза како што викаш,немаше да доминираат по целиот терен на мечот со Ливерпул.
Сепак знаеме дека Бенитез е голем тактичар и направи поволен резултат.

takticar , golem takticar i takticar u p***u mater !!! :pos2: zaradi taktikata izvadija nereseno, ili zaradi sudijata i nesnaodliviot bendtner..

Два пати на гости им извадивме 1-1, тоа значи дека дома 3 ќе им дадеме. :)

Сеа у вторник ќе биде фешти.. Арсенал преморени се, а Ливерпул сите играчи си ги одморија. Не 3, 5 ќе им дадеме дома, само Бенитез да не заебе со тактиката и да чека на контра напади.. Само напад од 1ва минута.

Имам претчувство дека Ливпул ке ги помине на Ганерите во ЛШ.Уште пред првиот натпревар го мислев истото.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom