- Член од
- 14 февруари 2008
- Мислења
- 1.010
- Поени од реакции
- 12
gledam deka provociras,ama ne pagam na tvojte provokacii.:uvo:
edninstvenite koj ovde provociraat ste vie od junajted..ama zatoa e kriv arsenal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
gledam deka provociras,ama ne pagam na tvojte provokacii.:uvo:
edninstvenite koj ovde provociraat ste vie od junajted..ama zatoa e kriv arsenal.
ja kako prvo ne te provocirav,samo te prasav.a ne znam zasto e kriv arsenal ako nie provociram,koga arsenal e tret,a Man U prv.Ednostavno nemat pricina da provocirame zasto faktite vas ve secat.
aj dobro, ne te razbiram ne me razbiras, da prekineme. ne mi odgovaraj na ova.
pozdrav liverpool se gledame vo sabota![]()
Прочитај што напишав на вашата тема и не се буни. Судијата можеше да досуди пенал, немаше да згреши но во право беше што не досуди бидејќи Хлеб тешко да напраеше нешто повеќе откако се сврти.
Ова нешто го немам видено, а фудбал гледам 10-тина години. Закон бешеНе треба на судијата да се лутите, треба на Бендтнер да се лутите, ко 12 играч на Ливерпул беше.леле колку сум се смеел.:pos2::pos2::pos2:Такво нештонеам видено.И тоа у четвртфинале на ЛШ.
Ова нешто го немам видено, а фудбал гледам 10-тина години. Закон беше
Верувајте дека Арсенал се попчиња, и се западнати во длабока криза. Мојата прогноза е дека од сите 3 натпревари, што ги играат 2 во Л.Ш. и еден во премиер лигата, Арсенал нема да победи ни еден.
Да беа Арсенал во толкава криза како што викаш,немаше да доминираат по целиот терен на мечот со Ливерпул.Ова нешто го немам видено, а фудбал гледам 10-тина години. Закон беше
Верувајте дека Арсенал се попчиња, и се западнати во длабока криза. Мојата прогноза е дека од сите 3 натпревари, што ги играат 2 во Л.Ш. и еден во премиер лигата, Арсенал нема да победи ни еден.
Да беа Арсенал во толкава криза како што викаш,немаше да доминираат по целиот терен на мечот со Ливерпул.
Сепак знаеме дека Бенитез е голем тактичар и направи поволен резултат.
Имам претчувство дека Ливпул ке ги помине на Ганерите во ЛШ.Уште пред првиот натпревар го мислев истото.