Со оглед на играта, задоволен сум иако ми е криво што бар последната акција можеа Ливерпул да постигнат малку повеќе, не да пропадне таков добар против напад ради Кујт. И Господ здравје да му даде на Бендтнер, каков звер. Не спаси од гол
Бабел беше многу изгубен, незнам зашто.. Аурелио во вториот дел беше катастрофа, посебно кога влезе Волкот. Се мислам дека Рисе би бил многу подобар за против Арсенал. Неколку мали грешки на Реина ( при првиот гол требаше да истрча и да ја боксува ), Шкртел ( делуваше несигурен ) и Алонсо ( не му беше дн ), али со крајниот резултат сум задоволен. Можеше да биде и подобро, ама и многу полошо со тоа каква игра покажаа Арсенал.
А за пеналот у право беше судијата што не досуди зашто кога ќе видите Хлеб веќе се сврте со грб накај голот, така да немаше шанса да шутира, а дека Кујт го повлече точно е, сепак правилна одлука.
И се знае, на Енфилд ќе биде лудницаааааа! Само останува да се надевам сеа за одлична изведба на Енфилд, да идеме понатака но премногу сакам и Фенербахче да иде натака, па да идеме на утакмицата. Таа е блиску бар, а и сум бил на Бешикташ не би било проблем да зееме карти и за пат, ама мора да седиме на страната на Фенербахче

Али болје нешто него ништо
YNWA!