Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
da opasen vo ofanziva a nikakov vo defanziva, ne ni treba vakov glup igrac makar i rezerva da e

Ова за Грков, поентава со подпишување на нов договор, односно продолжување на стариот е поради клаузула во неговиот прв договор, дека ќе му подпишат нов, односно ќе му го продолжат за година, ако изигра одреден број на надпревари.....со оглед на тоа дека се случуваше во исто време да ни бидат повредени Агер, Шкртел и Кара....бројката на одиграни надпревари му се набилда....што незначи дека и оваа година ќе игра толку надпревари, се надевам ќе биде 5-6 опција....а и немора да значи ова дека се одкажуваме од централен дефанзивец..!!! Него, што е работава со Мавро...вистина или овие на фб си играат играчки, па шират гласини...

mene ovoj marvo voosto ne mi se dopaga a i da dodje ke gree klupa, ni trebat igraci od tipot na mata coentrao i nekoj slicen

Ја не би коментирал за играч кој не сум го глеал уопште или максимум еднаш или два пати. Да ви кажам од оваа подолга пауза најсреќен би ме напраило ако Џерард се врати фит и мотивиран. Мислам дека подобро засилување од тоа нема да добиеме

Море сега и не изгледа како добра опција Марво. Боље Даунинг и Мата па ете Макси ќе седи резерва. А ако си оди и тој тогаш можи Марво. Инаку со Адам тешко оди а ? Пари сакаат оние копуците. И ајде спамирајте нова тема да отвориме пред почетокот на сезоната. Слушнав Суперстар специјално ја подготвувал. :D Којзнае можеби и Атанасе ќе си направи нов профил и ќе се врати на форум - нели како најстар член па и едно претседателско почесно место ќе му дадеме :ROFLMAO:
П.С утре е ждрепката за распоредот така? Ај некој полесен на почеток. Првите 4-5 полесни да се па одма од старт да направиме 15 бода и после полесно ќе ни е!

Море сега и не изгледа како добра опција Марво. Боље Даунинг и Мата па ете Макси ќе седи резерва. А ако си оди и тој тогаш можи Марво. Инаку со Адам тешко оди а ? Пари сакаат оние копуците. И ајде спамирајте нова тема да отвориме пред почетокот на сезоната. Слушнав Суперстар специјално ја подготвувал. :D Којзнае можеби и Атанасе ќе си направи нов профил и ќе се врати на форум - нели како најстар член па и едно претседателско почесно место ќе му дадеме :ROFLMAO:
П.С утре е ждрепката за распоредот така? Ај некој полесен на почеток. Првите 4-5 полесни да се па одма од старт да направиме 15 бода и после полесно ќе ни е!

o_O..Ват ???

Инаку колку за информација (од твитерџиите) Комоли сакал да се одкаже од Адам уште по пропагањето на преговорите во Јануари.
Кени е тој што притиска сеуште за него. Се збори дека Комоли дал рок до крајот на оваа недела доколку Блекпул не ги прифати условите кои беа понудени да се одкажат од барањата за неговите услуги!

Инаку (според Твитерџиите) Комоли кога ја дал оваа последна понуда од 9 мил Ојстон рекол дека Манчестер нуделе 16, по што Комоли им кажал за рокот!
Многу е веројатно дека Договор нема да има!:sneaky:
--- надополнето: Jun 17, 2011 4:28 AM ---
Што се однесува за гласините во врска со Касано ( кој чул чул), сето тоа било предлог на Комоли поради фактот што Кајт сакал да се врати во нападот!
Со оглед на тоа што веке го имаме Суарез а башка и плативме играч кој треба да биде рајзинг стар Керол тогаш ова е оправдан потег. Сепак ја по никоја цена не би посакал да Касано го имаме во нашиот тим.
Инаку се согласувам да се доведе напагач од таков калибар во такви години!

Според Твитер.....( ова ви е нешто ко хајлајтс:))
Лукас му предложил на Кени дека Фернандо Гаго и Лукас од Сао Паоло би можеле одлично да се вклопат со него во средина!
Од таму излегле тие шпекулации!

Што се однесува за Лукас....еве ви едно линкче да се информирате кој е тој!;)
http://bleacherreport.com/articles/...ansfer-rumour-another-lucas-in-sights-of-reds

Еве го распоредот за нас за следната сезона!„!!

AUGUST:
13 - Sunderland (h)
20 - Arsenal (a)
27 - Bolton Wanderers (h)

SEPTEMBER:
10 - Stoke City (a)
17 - Tottenham Hotspur (a)
24 - Wolverhampton Wanderers (h)

OCTOBER:
1 - Everton (a)
15 - Manchester United (h)
22 - Norwich City (h)
29 - West Bromwich Albion (a)

NOVEMBER:
5 - Swansea City (h)
19 - Chelsea (a)
26 - Manchester City (h)

DECEMBER:
3 - Fulham (a)
10 - Queens Park Rangers (h)
17 - Aston Villa (a)
20 - Wigan Athletic (a)
26 - Blackburn Rovers (h)
31 - Newcastle United (h)

JANUARY:
2 - Manchester City (a)
14 - Stoke City (h)
21 - Bolton Wanderers (a)
31 - Wolverhampton Wanderers (a)

FEBRUARY:
4 - Tottenham Hotspur (h)
11 - Manchester United (a)
25 - Everton (h)

MARCH:
3 - Arsenal (h)
10 - Sunderland (a)
17 - Queens Park Rangers (a)
24 - Wigan Athletic (h)
31 - Newcastle United (a)

APRIL:
7 - Aston Villa (h)
9 - Blackburn Rovers (a)
14 - Fulham (h)
21 - West Bromwich Albion (h)
28 - Norwich City (a)

MAY:
5 - Chelsea (h)
13 - Swansea City (a)

ALL FIXTURES ARE SUBJECT TO CHANGE FOR THE REQUIREMENTS OF TELEVISION AND/OR FOR OTHER REASONS SUCH AS POLICE REQUESTS AND UEFA EUROPA LEAGUE COMMITMENTS.

AUGUST:
13 - Sunderland (h)
20 - Arsenal (a)

SEPTEMBER:
10 - Stoke City (a)

OCTOBER:
1 - Everton (a)
22 - Norwich City (h)

NOVEMBER:
5 - Swansea City (h)
19 - Chelsea (a)
26 - Manchester City (h)

DECEMBER:
3 - Fulham (a)
17 - Aston Villa (a)
20 - Wigan Athletic (a)

JANUARY:
2 - Manchester City (a)
14 - Stoke City (h)

FEBRUARY:
25 - Everton (h)

MARCH:
3 - Arsenal (h)
10 - Sunderland (a)
24 - Wigan Athletic (h)

APRIL:
7 - Aston Villa (h)
9 - Blackburn Rovers (a)
14 - Fulham (h)
28 - Norwich City (a)

MAY:
5 - Chelsea (h)
13 - Swansea City (a)

ALL FIXTURES ARE SUBJECT TO CHANGE FOR THE REQUIREMENTS OF TELEVISION AND/OR FOR OTHER REASONS SUCH AS POLICE REQUESTS AND UEFA EUROPA LEAGUE COMMITMENTS.
Судејки од претходните искуства мислам оти клучно е да имаш добар старт....секако константноста е најбитна ама добриот старт според мене е пресуден.....очекувам победа против Сандерленд иако ова е премиер лига и ништо не се знае после имам гостување кај Арсенал дома со Болтон.....ке видиме шо ке биди....абе како можат овие англичаниве на 31 Декември ке играме против Њукас а вечерта се на прослава за нг :D

:rolleyes:(y)
b2e95c97d8dbe7a4a4518d498dac8619.png

AUGUST:
13 - Sunderland (h)
20 - Arsenal (a)

SEPTEMBER:
10 - Stoke City (a)

OCTOBER:
1 - Everton (a)
22 - Norwich City (h)

NOVEMBER:
5 - Swansea City (h)
19 - Chelsea (a)
26 - Manchester City (h)

DECEMBER:
3 - Fulham (a)
17 - Aston Villa (a)
20 - Wigan Athletic (a)

JANUARY:
2 - Manchester City (a)
14 - Stoke City (h)

FEBRUARY:
25 - Everton (h)

MARCH:
3 - Arsenal (h)
10 - Sunderland (a)
24 - Wigan Athletic (h)

APRIL:
7 - Aston Villa (h)
9 - Blackburn Rovers (a)
14 - Fulham (h)
28 - Norwich City (a)

MAY:
5 - Chelsea (h)
13 - Swansea City (a)

Што се чудиш? Ти ќе ја правиш новата тема :D А распоредов ме радува. Полесен на почеток како што и треба да биде а посебно ме радува во Декември и Јануари. Тогаш има многу утакмици па тоа може да биде клучно за титулата. Инаку последен пат победивме во првото коло пред 3 години и тоа баш против Сандерленд ( 0-1 ) :) ама завршивме 2ри. Сега се надевам на малку поизменет крај :D Инаку колку е добар оној Кристијан Запата? Гледам се дрзнал да изјави дека е блиску до Ливерпул! Па кој стигна изјавува дека е пред потпис со Ливерпул. Што ли им е на играчиве ? Сепак ме интересира дали е солиден пошто не ги имам гледано Удинезе повеќе од 2 пати сезонава.
--- надополнето: Jun 17, 2011 12:15 PM ---

Ова отсега е и моја желба!!

imam drugar naviva za JUVENTUS i nego go prasuvav za ovoj crniot ZAPATA :D veli deka e mnogu dobar! i deka ako sme go zedele ke sme napravile dobra zdelka , mozel da igra lev bek! a najdobar bil kako centralen!!!

znaci treba da go zememe

Момци ќе ве замолам сите што имате кирилична поддршка на компјутерите да ја користите :)

Значи, ЉОЉ

As has been confirmed in France, Sylvain Marveaux has failed his #LFC medical. Move not completely dead, but now in severe doubt.

Па добро бе, Керол повреден го помина медицинскиот...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom