Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Добро не почињаше трансфед периодот за странци во јули?

Епа има време за засилувања пола од луѓево на форумов се пред срцев удар, мислиш за 1 недела стартува сезона па НИШТО НЕ СМЕ КУПИЛЕ У ПИЗДУ МАТЕР И УПРАВА И НАВИВАЧИ И КРАЛОТ И СЕ :)

Eпа дур ние се тепаме за еден потпис на Адам за девет милиони, или скап ќе ни е Даунинг, Сити ќе си ги земат Кристијано Роналдо, Кака итн... и курац ќе видиме титули...

Не живејте уште на стара слава ало!!!! фудбалот се менува, навиките се менуваат, гледајте напред, во иднина, а не колку се трошело пред 30 години кога најскап играч вредел 800 000 евра.

Јас искрено сакам да станиме богаташи ко Реал или ко Сити... единствена разлика е тоа што нема да купуваме штогоде играчи, нема да купуваме ѕвезди за на клупа ко Реал, и барем имаме асален тренер кој знае што како со играчите, за разлика од Манчини и Мурињо.

252923_10150276371632573_67920382572_8822568_3235262_n.jpg

Третите дресови за наредната сезона..мене ич не ми се свиѓа.

Дизајнот е фин, ама многу на Сити ме потсеќаат со боиве...

Ништо страшно сепак се третите дресови. И по рамбовка да искочат на стадион битно е да тепаат

Среќа што е трет дрес. Се надевам нема да има потреба од облекување на овој дрес. Озбилно.
--- надополнето: Jun 16, 2011 12:44 PM ---
Знајме сите која е уствари математиката за пуштање нови дресови секоја наредна сезона во продажба, ама доволно ќе беше да направеја мала модификација со боите а не оваков радикално изменет дрес :)

Као на пример Реал има „нови“ дресови за наредната сезона ама разликата е во една линија која од сина стана кафена (или слично).

Оти Ливерпул се американизира, а тоа во повеќето случаи не е добро. парите ќе бидат во преден план, светоста на Ливерпул може да биде загрозена. Ја сум фан на Њукасл Јунајтед, али би ме погодило да видам сменета боја на амблемот на Ливерпул и на вториот дрес, замисли нешто драстично уште погоре.

Другите тимови кои се американизираа немаат проблеми со промените, оти немаат многу работи кои им се свети. Да не спомнувам такви тимови, сепак, не е ни место нит време.

колку за информација! да не зборите за џабе!! ливерпоол пред 20-30 години на дресот имал СИНА боја!!!!!!!!!!
значи не е тролку страшно!! плс овој е ТРЕТ дрес!!!!

Еве сликички од сите дресови од основање до сега :) Интересно првите дресови биле плаво-бели.

Инаку Киргијакос го продолжи договорот со нас на уште 1 година.....една работа е добра шо останува шо ке биди од голема корист против екипите кои играат физичка игра и игра со многу нафрлени топки во нашиот шеснаесетник, а лошата е таа шо мислам сега оти нема да купиме нов штопер.....

na grkot ne trebase da mu se prodlozi dogovorot ne zasluzuva da ostane vo liverpul no ajd ntie si znaat najdobro, YNWA

Им фали УГЛЕД!

Не сакам таков Ливерпул кој би менувал играчи ко пелени на бебе!

Сега да си одат 13....за да пристигнат (ај нека бидат пола) 6/7 играчи..... тоа би било погубно ко прво за Угледот на клубот, а потоа за Клупските традиции каде никогаш не се правело вакви измени!

Можеби Сити поставува некои нови граници и нови правила во Фудбалот.
Ако се тоа новините на модерниот фудбал ја би се одкажал од негово следење!
Ебаго за Реал мислевме дека менува играчи ко чорапи, сега Сити малку ми се чини е терминот со кој ги споредив од погоре!

И за на крај да потеницрам.....
Нема никаква гласина дека клубот ке се обиде да ги продаде сите тие 13 играчи кои се наведени во текстот, туку тоа е само некоја си фикс идеја односно желба на авторот!
Нема тука углед не углед. Мора да избркаме едно 10тина играчи и да земиме 5-6
Ако останиме со овие дрва лошо ни се пишува па дури тогаш ќе си го уништиме угледот. БЕз гајле има да се вклопат новите одма пошто за во прв тим и не требаат многу играчи. А и го имаме Кени така да ќе ги среди тој. Пак ќе речам мора да се избркаат на клоци сите дрва. Мора чистка да се прави!
--- надополнето: Jun 16, 2011 10:35 PM ---
na grkot ne trebase da mu se prodlozi dogovorot ne zasluzuva da ostane vo liverpul no ajd ntie si znaat najdobro, YNWA
Грков не смееше да остани. Ај како слободен никој не го сакаше не па сега да платат за да го земат.А тоа дека знаеле што прават ....хм.... не знам ќе видиме. И претходните знаеа и затоа сега имаме дрва од типот на гркот,Поулсен,Кончески,Јовче итн

Гркот е опасен во офанзива кога има слободен удар или корнер, ама кога ќе дојде 1 на 1 против некој побрз напаѓач, тука ми е некако многу паника. Не ми смета воопшто да остане ама ако би го ставал како замена на замената на Карагер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom