Gojak YNWA
Ракот на Хелси
- Член од
- 12 јануари 2009
- Мислења
- 1.946
- Поени од реакции
- 866
Добро не почињаше трансфед периодот за странци во јули?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да од 1 јули е.Добро не почињаше трансфед периодот за странци во јули?
Нема тука углед не углед. Мора да избркаме едно 10тина играчи и да земиме 5-6Им фали УГЛЕД!
Не сакам таков Ливерпул кој би менувал играчи ко пелени на бебе!
Сега да си одат 13....за да пристигнат (ај нека бидат пола) 6/7 играчи..... тоа би било погубно ко прво за Угледот на клубот, а потоа за Клупските традиции каде никогаш не се правело вакви измени!
Можеби Сити поставува некои нови граници и нови правила во Фудбалот.
Ако се тоа новините на модерниот фудбал ја би се одкажал од негово следење!
Ебаго за Реал мислевме дека менува играчи ко чорапи, сега Сити малку ми се чини е терминот со кој ги споредив од погоре!
И за на крај да потеницрам.....
Нема никаква гласина дека клубот ке се обиде да ги продаде сите тие 13 играчи кои се наведени во текстот, туку тоа е само некоја си фикс идеја односно желба на авторот!
Грков не смееше да остани. Ај како слободен никој не го сакаше не па сега да платат за да го земат.А тоа дека знаеле што прават ....хм.... не знам ќе видиме. И претходните знаеа и затоа сега имаме дрва од типот на гркот,Поулсен,Кончески,Јовче итнna grkot ne trebase da mu se prodlozi dogovorot ne zasluzuva da ostane vo liverpul no ajd ntie si znaat najdobro, YNWA