Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Пистолеро7 ај не глуми газда на фан клубов,те прашаа убаво одговори убаво.

И ова го пишувам чисто да билдам пост,ми можеш нешто ?

Ни една година искуство на форум се научиле да скокаат ко петлиња и гомна да јадат.

Глеам фудбал, немај гаље ти ич за то... Клиши не е крив што цела одбрана на Арсенал е поголема рупа и од озонскана дупка... но ајде... и онака поќе го сакам Енрике, или сеа ќе речеш дека и тој е дупка?

За Стиви и Кени ситуацијата, да сум на негово место јас, Стиви нема да го планирам во првите 11мина и ќе му дам до знаење за тоа... е послем да видите како стварно игра Стиви Џ. Ако не... ајт.
Енрике го имам гледано само 2-3 пати и неможам да коментирам :) И ако се точни шпекулациите за Сисоко, обавезно да се земе..

Се за сега вака според мене изгледа првиот состав!
456e3a678dd33c76e317fd1d1b21bc42.png

Измени

Мираљес
Фланаган
Агер
Макси
Кол

Н’гог веке го сметам во заминатите, иако сеуште не е постигнат договор за негово заминување!

Ни една година искуство на форум се научиле да скокаат ко петлиња и гомна да јадат.
не глумам газда и не се ни правам некој мозок но искрено последниве две три страни се само со тоа муабет ако барем свртел ќе видел, а тоа со искуството блага веза нема профилот е направен на денот кога кени го зема тимот во негова чест ;)

druze rabotam dvokratno i porucek inoke taka da nemam vreme mn mn da gledam za mojot klub ne pak za drug :))
Добро добро не реков ја ништо. :) Само дека им е мака на луѓето да бараат поназад што пишува.....на кој од мрза на кој од работа ( ова не го споменав ама ајде ) :D
--- надополнето: Jun 11, 2011 1:14 PM ---
ме интерсира вашето мислење за АГУЕРО!
Јас искрено многу го сакам во тимот , вие ?
дали ни е потребен и што е најважно ДАЛИ СИТЕ ОВИЕ ШПЕКУЛАЦИИ СЕ БАРЕМ МАЛКУ ВИСТИНИТИ ??
Јас сметам дека многу пари се а и подобро е Мата да го купиме. Ама ако дојди не се бунам :D
--- надополнето: Jun 11, 2011 1:15 PM ---

Остави го бре :D Од мене има овластување :D
--- надополнето: Jun 11, 2011 1:16 PM ---
Енрике го имам гледано само 2-3 пати и неможам да коментирам :) И ако се точни шпекулациите за Сисоко, обавезно да се земе..
И Енрике е слаб. т.е недоволно добар за кај нас. Сисоко е ок!
--- надополнето: Jun 11, 2011 1:17 PM ---
Се за сега вака според мене изгледа првиот состав!
456e3a678dd33c76e317fd1d1b21bc42.png

Измени

Мираљес
Фланаган
Агер
Макси
Кол

Н’гог веке го сметам во заминатите, иако сеуште не е постигнат договор за негово заминување!
Остај ти сега за сега......пиши го таму Мата во прв тим, еден добар бек, Агер во прв тим, Даунинг на клупа,исто и Викем.....другото е ок
--- надополнето: Jun 11, 2011 1:18 PM ---

:ROFLMAO: :LOL::D

Розо како не те мрзи да ги цитираш сите мислења :)

Dalglish given £80m transfer kitty for Reds revolution
Бре бре бре, мераци.
--- надополнето: Jun 11, 2011 11:09 PM ---
Ми се чини дека Далглиш ќе остане многу подолго од 3те години на сегашниов договор.

Вака сега...јас колку шо знам Џонс има клаузула од 17м фунти и кој ке дај толку пари автоматски Блекбурн мора да ја прифати ама гледам дека ние сме дале 22м фунти незнам колку е точно....
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...-wont-bullied-Liverpool-launch-22m-swoop.html
--- надополнето: Jun 12, 2011 10:18 AM ---
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6985853,00.html
Стиви вели дека целта на Ливерпул вгодина ке биди да завршат во топ 4 и се слагам со него оти неможи екипа која завршила 6та минатата сезона одма да биди шампион
--- надополнето: Jun 12, 2011 10:57 AM ---
http://www.kopsource.com/liverpool-agree-deal-for-charlie-adam/
Незнам и ова колку е точно ама според ова сме ја договориле за Адам....

the_Kop, не знам какви ви се сметките, али ја знам дека Ливерпул не е тим од „трет шешир“ како Астон Вила на пример, па да има долгорочни амбиции за четврто, па трето, па второ, и некогаш прво место. Како успеа Ливерпул да си го залепи епитетот на губитнички тим, на никого не му е јасно. А поминаа само шест години откако беа владатели на Европа, само 4 откако беа втори на Стариот континент, и 3 години откако за малку ќе станеа шампиони во Енглеска лига. А сега слушаме изјави од Џерард како Ливерпул е екипа која треба да оди полека кон првото место, како да има време за тоа. Мислам, Џерард шири толку негативна енергија кај што ќе стапне, No wonder што Англија и Ливерпул немаат видено бел ден кога тој е лидер на колективот.

Сакав да кажам: Ливерпул е тим од големата класа. Без разлика дали оваа година завршил 15, 12 или 4ти, секако тој мора да цели само на врвот. Секоја друга мисла го понижува секој кој го носел, го носи или го сака црвениот дрес. Секоја мисла како Џерардовата е понижувачка, неамбициозна, глупа. Со таков менталитет се живее во Стоук, Болтон, ... ама не во Ливерпул.

Ако продолжи вака Стиви Џи, дајте му ги клоците.

the_Kop, не знам какви ви се сметките, али ја знам дека Ливерпул не е тим од „трет шешир“ како Астон Вила на пример, па да има долгорочни амбиции за четврто, па трето, па второ, и некогаш прво место. Како успеа Ливерпул да си го залепи епитетот на губитнички тим, на никого не му е јасно. А поминаа само шест години откако беа владатели на Европа, само 4 откако беа втори на Стариот континент, и 3 години откако за малку ќе станеа шампиони во Енглеска лига. А сега слушаме изјави од Џерард како Ливерпул е екипа која треба да оди полека кон првото место, како да има време за тоа. Мислам, Џерард шири толку негативна енергија кај што ќе стапне, No wonder што Англија и Ливерпул немаат видено бел ден кога тој е лидер на колективот.

Сакав да кажам: Ливерпул е тим од големата класа. Без разлика дали оваа година завршил 15, 12 или 4ти, секако тој мора да цели само на врвот. Секоја друга мисла го понижува секој кој го носел, го носи или го сака црвениот дрес. Секоја мисла како Џерардовата е понижувачка, неамбициозна, глупа. Со таков менталитет се живее во Стоук, Болтон, ... ама не во Ливерпул.

Ако ја допрочита изјавата вели дека неки да дај додатен притисок врз клубот и да изјави дека ке се борат за титула која посебно ја посакува Џерард и Карагер кои се на залезот на кариерата и ке немаат уште многу шанси за да ја освојат. Јас сега согласувам со тебе со скоро целиот твој пост само незнам дали знајш ама Џерард е капитен само на теренот вон теренот многу поглавен е Карагер...а инаку ти си фан Ливерпул или?

Значит, иаме 80 милионки за трошење, плус од продажба уште некој, над стотка, и ако не го купиме Агуеро (ако му е план на Кени во составот да го вметне, зависи што тактика ќе прај), Даунинг и Мата, и ако не освоиме Премиер Лига другава година, незнам што да речам тогаш... До сега проблем ни беа играчите, немавме пари да зејме, еве сега имаме! ито поќе од што треба! и ништо ак не напрајме.... ак не освоиме оваа година, ќе се самозапалам!

За Даунинг барале 20че а за Викем 10че.... Адам официјално во Ливерпул. (на едно друго место, вака пишав дека хедерсон официјално потпиша а не беше официјално тогаш... така да... и Агуеро официјално потпиша! хахах)

Розо како не те мрзи да ги цитираш сите мислења :)
Ете така :D расположен сум за дискусии :)
--- надополнето: Jun 12, 2011 12:42 PM ---

Во право си за ова другар. Ова го велам цело време. Нема тука 4то 3то......кога еден Тотенхем најавува борба за титула а ние најавуваме 4то место ми иди да се обесам. Ние сме Ливерпул и има да одиме на 1во место. Од сите овие играчи миграчи, меанџери само за Кени сум сигурен дека е роден победник. Другиве со изјавиве делуваат како да се играчи на Брегалница !!
--- надополнето: Jun 12, 2011 12:44 PM ---
Вака сега...јас колку шо знам Џонс има клаузула од 17м фунти и кој ке дај толку пари автоматски Блекбурн мора да ја прифати ама гледам дека ние сме дале 22м фунти незнам колку е точно....
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...-wont-bullied-Liverpool-launch-22m-swoop.html
--- надополнето: Jun 12, 2011 10:18 AM ---
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6985853,00.html
Стиви вели дека целта на Ливерпул вгодина ке биди да завршат во топ 4 и се слагам со него оти неможи екипа која завршила 6та минатата сезона одма да биди шампион
--- надополнето: Jun 12, 2011 10:57 AM ---
http://www.kopsource.com/liverpool-agree-deal-for-charlie-adam/
Незнам и ова колку е точно ама според ова сме ја договориле за Адам....

Каде го пишува ова? Во кој закон? Можеби во уставот на Англија? Ако е со закон или устав одредено тогаш добро. Ама ако не е треба да се засрамат овие!

Ете така :D расположен сум за дискусии :)
--- надополнето: Jun 12, 2011 12:42 PM ---

Во право си за ова другар. Ова го велам цело време. Нема тука 4то 3то......кога еден Тотенхем најавува борба за титула а ние најавуваме 4то место ми иди да се обесам. Ние сме Ливерпул и има да одиме на 1во место. Од сите овие играчи миграчи, меанџери само за Кени сум сигурен дека е роден победник. Другиве со изјавиве делуваат како да се играчи на Брегалница !!
--- надополнето: Jun 12, 2011 12:44 PM ---

Каде го пишува ова? Во кој закон? Можеби во уставот на Англија? Ако е со закон или устав одредено тогаш добро. Ама ако не е треба да се засрамат овие!
Види вака....значи ако сме завршиле минатата година 6ти значи дека треба да се купат многу играчи....е тие играчи треба да поминат 5-6 месеци да се воиграат мегу себе....Хендерсон до лани играл една улога во Сандерленд овде ке игра друга, играл покрај други играчи сега ке игра покрај други.....ко ке видиш оти е така....за пример ке го посочам Реал М. секоја година купуват по 6-7 нови играчи и зато неможат да земат титула....

Види вака....значи ако сме завршиле минатата година 6ти значи дека треба да се купат многу играчи....е тие играчи треба да поминат 5-6 месеци да се воиграат мегу себе....Хендерсон до лани играл една улога во Сандерленд овде ке игра друга, играл покрај други играчи сега ке игра покрај други.....ко ке видиш оти е така....за пример ке го посочам Реал М. секоја година купуват по 6-7 нови играчи и зато неможат да земат титула....

Не, туку за противник ја имаат Барселона во првенството. :)

Секоја година мора да се иде на титула, мора играчите да го имаат побеничкиот дух и да веруваат во тоа. Тоа е најголемата разлика помеѓу Кени и Хоџсон. Овој вториот го внесе менталитетот на мид-тејбл тим, затоа игравме дефанзивно и на Енфилд и затоа губевме од екипите што се борат за опстанок. Добар тренер, добри играчи и победнички дух, без едно од овие нема титула.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom