Глупости!!! Никаков Хонда не доаѓа кај нас!!!! Не знам што ќе ви е вас но имате какви такви шанси да го ангажирате!!! Додека ние немаме!! А и не знам колку хпнда би се снашол!!! Јбг не е класично крило!!!
--- надополнето ---
Изгледа локумче и кафенце!!!! И овие неспособни ми изгледаат ама ајде да почекаме да не им судам предвреме!!!
--- надополнето ---
А сега вака: Aко го избркаат стариот за можните наследници
Кени Далглиш - Мислам дека мали се шансите да го вратат но би можел да дојде како привремена замена до на лето па тогаш да бараат менаџер!!
Рафаел Бенитез - Едноставно нема шанса да го вратат!!!
Јирген Клоп - Моментално е прв во Германија со Борусија и наредна сезона ќе игра ЛШ па типот не е будала да дојде кај нас и да се обидува да го среди тимот со што ќе му заминат 2 сезони бадијала!!! Така да и овој заборавете го!!!
Гус Хидинк - Моментално има договор со Турција па нема да сака да дојде но овој е типот со волшебно стапче!!!Нас сега ни треба таков волшебник но тој нема да сака да дојде е арно ама како што погоре реков Кани да остане до на лето со некој добар помошник и во меѓувреме Хидинк ја наеби со Турција ( мислам во Март има квалификациони натпревари ) и ги загуби шансите за ЕП би можел да се најде на Енфилд!
Јоаким Лев - Нема шанса да дојде овој е само моја пуста желба - човекот е нешто како Гвардиола и Мурињо и ќе стане нешто како Фергусон и Венгер кога ќе остари ај да не речам како Шенкли!!
Дидие Дешамп - Исто како со Клоп! Не е будаа сега да доаѓа кога е актуелен шампион во Франција и игра 1/8 финале во ЛШ!! Би можел единствено на лето да дојде па ете пак тука Кени ќе треба да седи до на лето!!!
Ралф Рингник - Што да ви кажам - абер немам кој е типов!! Го водел Хофенхајм што мене и не ми изгледа како голем успех!!Но којзнае од 3та лига стигнаа во Бундес и играа одлично и уште се држат може е добар но стварно не знам!!
Мартин Онил - Абе нема искуство човекот џабе е! Стигнал до 5то место со Вила! Па што ?? И Рој беше 7ми со Фулам и играше ЕЛ финале!!Нема титули освојувано во појаки првенства и не ми изгледа како некој опасен менаџер кој би можел да не направи силни!! Може да не направи подобри ама така силни како што би требало мислам дека нема да може!!
Овен Којл - Нешто слично како Онил само што Мартин е поискусен во тој поглед!! и овој тешко!!
Франк Рајкард - Цел живот само неусшеси како тренер единствен успех му беа оние 2-3 сезони во Барса но во исто време помошник беше оној Тен Кате!!!По неговото заминување Барса се распадна!! А истиот тој Тен Кате на повеќе места постигнал успех што ми дава за право да мислам дека оние 2 сезони на Барса беа дело на Кате а не на Рајкарт!!
Не би сакал никој да потценам нити да преценам ама ова е според мене!!