Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Некако не ми е јасно, како Мартин О`Нил и после толку време сеуште е без клуб, ако е толку квалитетен.

Не велам зашто не дојде кај нас, туку зашто нема никаков клуб.

Абе каков Онил! Едноставно нема менталитет за кај нас!! Нас ни треба повеќе од добар менаџер а не само добар!! И Рој е добар ама гледаш што се случи!!!! Инаку мислам дека се чува за кај нас :pos2: никој поголем клуб не го побарал а тој не оди во слаби!!!

Се нешо ми вика дека ќе ги тепаме Ман.Јунаитед у недела и дека Рој ќе остане.Ќе видиме,ќе видиме.....

Од овие кандидативе јас не видов барем еден тренер. Сите тука се менаџери кои сакаат да одлучуваат во секој поглед на тимот, ама кај вас со Damien Comolli незнам колку ќе биде тоа можно. А и што уствари правите со тој човек..Не требало да го приберете..

Се нешо ми вика дека ќе ги тепаме Ман.Јунаитед у недела и дека Рој ќе остане.Ќе видиме,ќе видиме.....

Ај хоуп соу!!!

--- надополнето ---

Од овие кандидативе јас не видов барем еден тренер. Сите тука се менаџери кои сакаат да одлучуваат во секој поглед на тимот, ама кај вас со Damien Comolli незнам колку ќе биде тоа можно. А и што уствари правите со тој човек..Не требало да го приберете..

Тоа кажи им го на нашите идиотски газди!!! Не го донесов јас Комоли!!!

Ај хоуп соу!!!

--- надополнето ---

Тоа кажи им го на нашите идиотски газди!!! Не го донесов јас Комоли!!!

Абе ме потсеќаш на Arshesavin од наш фан клуб, а тоа не е на арно :) Дај намали малку со извичниците, не изгледа убаво ;)

Абе ме потсеќаш на Arshesavin од наш фан клуб, а тоа не е на арно :) Дај намали малку со извичниците, не изгледа убаво ;)

Тоа во живо би значело викање!!!! Ама ајде така нека е. Бтв никако не потсеќам на никој.

наводно рој се збогувал со играчите на денешниот тренинг
мислам дека и самиот е свесен што го чека

gore nekoj pisal | ke tepa liverpool so mancester i roj ke se spasi |

toa i jas se plasma .. ke vidite ke tepame koga najmalce treba .. ne deka nesakam da tepame so mancester no sakam da tepame no so trener na klupata SEMI LI :D kako privremen a ne so ROJ :@
pozz

gore nekoj pisal | ke tepa liverpool so mancester i roj ke se spasi |

toa i jas se plasma .. ke vidite ke tepame koga najmalce treba .. ne deka nesakam da tepame so mancester no sakam da tepame no so trener na klupata SEMI LI :D kako privremen a ne so ROJ :@
pozz

Рој Хоџсон сигурно ке биде на клупата со Манчестер..... веке има негово интервју на официјалниот сајт на Ливерпул!

Интервју

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom