Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Какви шанси промашија Нгог и компанија па на крај Стиви мораше да поправа.......па и без крила и напаачи на крајот пресврт прават......копуци......отсега со 10 средни играчи да играме..... јбг а и газдата беше среќен......и оти чекаме да заводат па да напаѓаме????

You're Just To Good To Be True
Can't Take The Ball Of You
You Got Heavently Touch
You Pass Like Souness To Rush
And When We're All Drunk In The Bars
We Can't Belive That You're Ours
You're Just To Good To Be True
Can't Take The Ball Of You...
OOOOOO!!!
Steven,Steven,Steven Gerrard
OOOOOO!!!
Steven,Steven,Steven Gerrard
Oh Steven Gerrard,We Know You Hate Napoli
Oh,Steven Gerrard We Hate The Blueshite Too
Oh Steven Gerrard You Are Red Through
Oh Steven Gerrard,We Know You Hate Napoli
Oh,Steven Gerrard We Hate The Blueshite Too
Oh Steven Gerrard You Are Red Through And Through

Какви шанси промашија Нгог и компанија па на крај Стиви мораше да поправа.......па и без крила и напаачи на крајот пресврт прават......копуци......отсега со 10 средни играчи да играме..... јбг а и газдата беше среќен......и оти чекаме да заводат па да напаѓаме????

Ваљда сакаа пола КОП да добие срцев удар......незнам дали ти текнува пред две сезони имаа еден ваков период, всушност поголем дел од сезоната губеа па правеа пресврти....најомилен ми беше тој со Сити и Јунајтед...ако ти текнуе за шо ти зборам:)))

честита победа! да ви се множат!!!
САКАМ ИСТОВО ДА ГО ВИДАМ И ПРОТИВ ЧЕЛЗИ В НЕДЕЛА!!!

Ваљда сакаа пола КОП да добие срцев удар......незнам дали ти текнува пред две сезони имаа еден ваков период, всушност поголем дел од сезоната губеа па правеа пресврти....најомилен ми беше тој со Сити и Јунајтед...ако ти текнуе за шо ти зборам:)))

Да да......тоа е битно за самодовербата.....одамна не направиле некој пресврт.......ми текнува со Сити 2-0......3-2.....со Јунајтед исто ако мислиш на 1-4 а и на првата 2-1 направивме пресврт.......јас мисалм дека добро изиграа момците.......а пак сега стариот не е задоволен.........не била добра играта.........добар е тој!!!!

Кој е капитенот? Браво Стиви одлично и конечно се покажа во препознатливо светло. Влезе на полувреме, ѓи прибра од под-земја и ѓи издигна.
Конечно и 3 гола во една утакмица :pos: Звучи многу смешно ама од кога не сме го виделе ова?
Прво полувреме беше срамота за гледање, се разочарав на скроз, си мислев пак ќе падне моралот на скроз, баш пред Челзи. Ама оваа победа, каква-таква, заслужена или не, гарант уште повеќе ги дигна.

Еве ви видео од хет-трикот. Ајмо малку трафик да ми напрајте :)

Gerrard's hat-trick! КЛИК

Абе копуци Игра некој фудбал од фан клубов ???? Или сите само за менаџери и стручњаци ве бидува???

--- надополнето ---

Дајте ти да направиме ама тешко ќе биде не сме од СК сите.....ние претежно од 'надвор' сме ...интер регионален фан клуб сме :pos2: мора некако да се средиме!!!!!!

Дајте бе момци некоја тема...да расправаме за нешто...!!!!:)

Зар дербито со Челзи не ти дава инспирација за расправа?

Според мене..... ако капетанот не качи на грб како утакмицата со Наполи уште еднаш, тогаш може да се надеваме на поволен резултат.
Во темата за дербито пишав......... мој тип 3-1!
Некое претчуство имам дека Мираљес ке блесне овој натпревар..... Торес не очекувам да се врати ни овој натпревар..... во последно време се повеке мислам дека не ни сака да биде овде!
Се надевам дека ке ме демантира на овој натпревар кој за нас е од исклучително значење.

Друго нешто кое размислувам е ............ според досега виденото од Џон Хенри и тоа како му е замислата да работи со овој Клуб!
Ако ни се случи некоја катастрофа од натпревар (не дај боже такво нешто) тогаш сум уверен дека во Јануари Хенри ке ни донесе нов менаџер.... затоа што прититисокот кој ке биде наметнат по евентуално некој пораз врз Хоџсон, од навивачите, води на такво нешто!

Мислам дека Хенри нема да си дозволи во старт да оди против мислењето на навивачите......впрочем тоа и го најави на средбата со нив!

Има интервју на скајспортс од вчера со Хенри. Ако сака некој нека го погледне. Зборува за новиот спортски директор, Хоџсон и што му фали на Ливерпул како екипа.
http://www.skysports.com/video/inline/0,26691,16426_6488823,00.html

А за утакмицата со Челзи, и јас на темата за дербито пишав.
И јас очекувам Меирелеш да распука. Се гледа дека се подобро и подобро се вклопува и пречекува добри одбиени од корнери и слично ама никако да помине топка ни блокот. Кога тогаш ќе пукне некоја бомба.

--- надополнето ---

Еве ви најава на англиски. Вежбајте си го јазикот :)

Ај пак да прашам:Игра овде некој фудбал??? Кажете и не туку ми глумете мивки......

--- надополнето ---

Како што кажа колегата - утакмицата утре....а би било пожелно и за она што го постирав погоре да подискутираме!!!!

нашиот дневен весник дневник го поврзува љоренте од билбао како трансфер цел на ливерпул и тоа како замена за торес... искрено време е да го пуштите малио да си оди, повеќе ви седи на клупа или е повреден отколку што придонесува за клубот во последно време... со тие пари ќе земите не еден, туку 2-3 екстра фудбалери и ќе си ја средите одбраната која ви е најслаб дел од тимот годнава!

туку, гледајте шо прави рафа со интер... како полека го уништува клубот... среќа ваша шо си замина инаку годинава ќе бевте и бетер од лани... хоџо не е лош, само му треба време да се прилагоди и да свати дека не е повеќе во ситуација да мисли како да се одбрани, туку да смисли како да нападни... и да не биде повеќе задоволен со бод на гости против нижоразредни екипи!!!

Ај пак да прашам:Игра овде некој фудбал??? Кажете и не туку ми глумете мивки......

--- надополнето ---

Како што кажа колегата - утакмицата утре....а би било пожелно и за она што го постирав погоре да подискутираме!!!!
Јас играм :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom