Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Фаулер :smir: а ако сакате и Шенкли да го вратиме за менаџер!!!!!

--- надополнето ---

Ако има резултати ќе седи ако не - ќе лета!!!!!
Инаку составот во главно добар е само Лукас да го ставеше наместо Поулсен или ќе го чува за недела??? Бтв не може Спиринг,Поулсен и Меирелес заедно - па не е можно!!!!Ете Јовче лево а Нгог шпиц. Шелви десно ли ќе игра????? Треба Бабелчо да игра наместо еден од Поулсен/Спиринг. Како и да е очекувам Давид да збрца едно голче вечер и рутински да славиме!!! А ако оние другите завршат нерешено т.е резултатот е нерешен цело време нашион ќе игра на 0-0!!!! Ако падне гол на другата утакмица тогаш ќе нападнеме!!!

Мираљес десно...... тоа е шемата на Хоџсон...... а само тој знае зошто!

значи овие ливерпул мора да ми го направат денот заникаде , некоја ден ќе останам без монитор поради овие сељаци што мислат дека се во ливерпул и треба да си кулираат копилиња умрени .....се надевам дека второ полувреме ќе дадат два гола и ќе ме демантираат а што нема да ги гледам тоа е сигурно џабе загубено време и нет (нервоза)

ZOSTOO ZOSTOOO ZOSTOOO povtorno so ovaa formacija ????????????????????????
ZOSTO ZAR TOLKU NE JA POSAKUVA POBEDATA ? ILI PA MISLI DEKA NAPOLI E SLAB TIM I DEKA SO SELVI MELVI PELVI TELVI KE POBEDIME ??

KATASTROFA :x

Уф уф уф,колку лоша поставеност на фудбалерите, лош избор на фудбалери... Секој друг резултат, позитивен за вас, денес ќе биде премија... Со среќа

Поздрав

Со Поулсен,Карагер,Јованоцич ништо не правиме.......Џонсон и Нгог = цареви!!!! А Бабел повреден е или овој не го игра??? На клупа посалам играч само Џерард ни е...... и Еклстон како единствен офанзивен играч.....не знам....со 3ца деструктивци игра...+ Јованович е дрво а Шелви млад......Пачеко не е ни на клупа ако не грешам!!!!!!! Вечерва тешко да славиме!!!!

:bravo::aplauz::vozbud::vozbud: што ли ќе правиме кога ќе си оди овој????? И без крила и напаѓачи тепавме :pos2: жими еден Еклстон што беше

Џерард сам ги реши. Браво секоја чест мајсторе.

odlicno vtoro poluvreme sekoja cest taka se branat boite na liverpool :) ... osven poulsen kikserot takvi ne im treba na ovoj tim... go imame i spearing,podobro toj da igra nego poulsen...YNWA

едно големо браво за џерард им ја одржа лекцијата и на торо му го тргна тоа намуртено лице а се разбира и мене ,
реина=5,џонсон=4,карагер=2,сото=3,кончески=2,шелви=2,поулсен=0,раул=4,спиринг=3,лукас=3,јовче=4,нгог=3,ЏЕРАРД=10 статистика од 0до5 според мене на вечерашниов натпревар...за стиви и 100 би дал

Ви ја затвори муцката на сите....песимисти едни....хахаха :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom