Пуштете си на телма и гледајте го играчот што не му требаше на Hodgson и го даде на позајмица, барем да знаете ќе се нагледате на фудбал. Даде 1 и намести уште еден гол и ја деригира играта на Juve. Ах бре Roy од кај те најдоа.
На крај испаѓа дека не правел глупави трансфери Рафа!!!!!Изгледа на зима ќе треба да трошиме и те како за да се засилиме...а стариов е готов......направи мноооогу грешки реално......Кончески го купи за Инсуа да оди на позајмица??? Аквилани на позајмица за да го купи Поулсен???? Бабел на клупа??? Карагагер и Шкртел тандем???? Меирелес небаре крило??? Е па ја претера......ја претера.....многу играчи ќе треба да си одат на зима......Поулсен......Кончески или Аурелио...Макси.....за гркот и Јовче не знам што да речам....може ќе се најдат....ама ќе треба еден добар ремонт....2-3 крила ни требаат....напаѓач......добар деструктивец.......ќе треба Аквилани да се врати што не е можно...Инсуа да се врати што не е можно....ќе треба лев бек......ќе требаат многу пари.....и човек што ќе знае да ги потроши
--- надополнето ---
--------------------------Реина---------------------
Џонсон--------Шкртел--------Агер-----??????????
----------------------????(Лукас)-----------------
------------Џерард------------Меирелес----------
------???????--------------------??????????????
---------------------Торес---------------
ИЛИ
-------------------------Реина--------------------
Џонсон---------Шкртел---Агер-----?????
-----------Џерард------------Меирелес--------
????????----------------------------??????????
------------Торес---------Бабел / ??????