Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
А за каде тоа ? Кои се тие? :)
Паа тоа беше во Бугарија.А лицата беа од Чешка,Холандија па и по некој енглез

--- надополнето ---

На СИтел пише дека Премиер лигата ексклузивно на Сител...

Како може да нема преноси.Срамно е тоа

и јас видов на веб страна на Сител дека пишува Премиер лига ексклузивно на Сител, меѓутоа никаква реклама, никаква најава, само еде натпис. Пратив и мејл но без одговор!!! Официјално пак знам дека правата ги има откупено Унгарски Спорт клуб кој не се давва на нашите кабелски оператори. Така да....да се молиме дека сепак работите ке искочат во наша корист.
Што се тиче Сириец или Кинез ја сум за Кинез !!! Кина бре, Шангајска бизнис група, па ревијални натпревари во Пекинг, па собирање млади кинезчиња ово оно, овој Сириецов сигурно е некој воџа на Ал Каеда шо ја знам:))))

Одкако на Ж’тата мравка му беше побарано доказ од официјалните лица на Премиер Лигата за тоа дали има доволно средства да инвестира во најтрофејниот клуб Ливерпул.........

Цитирано:
Kenny Huang, the Chinese businessman linked with a takeover bid for Liverpool in recent days, has told the club’s hierarchy that he has the financial backing of the China Investment Corporation, China’s largest sovereign wealth fund with assets of $332bn, sportingintelligence has learned

332 БИЉОНИ сликички на Вашингтон!:nesvest:

Глава сечам дека овие се збркале во Премиер Лигата кога слушнале толкава цифра.

Еве го целиот текст!
КЛИК

Како да е сон..Дали пак ќе се врати стариот шампион на врвот со купувањето на киенските миљардери?

момци се знае ли нешто за вечер шо состав ќе излезе ? се некако ми се чини оти може да ги пушти од прва минута џо кол , а можеби и џерард , оти мора да се воиграат , ќе почне сезоната . 7-8 комади можно е да попие рабонички. 4+ ми е уплатена , затоа прашувам :)

Интервју со македонски фан на Ливерпул на официјалниот сајт на Ливерпул.

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/meet-macedonia-s-reds
Од Битола се овие, и на некој начин треба јас нив да им се заблагодарам... како помал одев во тој барот кај шо ги пратат сите утакмици (т.е. не беше бар, беше плејстејшн играчница, ама прилагодена :) ) и тие ми ја пренесоа пасија спрема Ливерпул. YNWA!

Абе каков сириец у пичку матер......само кинезот....никој друг.....овој сириецов мислам дека бил пријател со Џилет или оној другиот....а има една стара(кинеска мислам беше) поговорка:Ако сакаш да дознаеш каков е некој човек-----види му ги пријателите.......ама по се изгледа тој ќе биде новиот газда.....америте се имаат исплашено да не ги остави безпари кинезов и ќе му го продадат клубот на овој копукот....е сега ако сака некој да ми каже колку пари има тој т.е групацијата што ќе ја носи отприлика дали ќе има многу пари....а ова со кинезов ми се допадна....300 и кусур билиониии човечеееееее.......и мислам дека сириецов ќе носи канадска групација???!!

--- надополнето ---

Ми мириса на нови газди......само да не продадеме некој играч пред тоа.......инаку си сонував дека не купиле арапите....може ова нешто да значи????? :pos2:

Ви реков???? Само не се арапи :pos2: Атанасе добро протолкува хахахаха

Не можи јенките да одлучат сами на кој ќе го продадат клубот. Бордот одлучва. А во бордот се 5 души: јенките, Броутон, Purslow и Ayre.

Точно......ама јенките ќе бидат против....со нив ќе биде и тој Ayre(се зборува дека тие го вработиле и дека е нивен човек) па и Broughton како фан на Челзи би можел да биде со нив ...Purslow не знам што да кажам....единствено тој може да посака добро за клубот

Дали на некоја македонска програма ќе го има Ливерпул - Работнички директно?

Па би требало на Канал 5, бидејќи тие пренесуваат Europa Liga и Champions League, ама ќе видиме дали ќе има.

Напрај си на Бет365 акаунт не се плаќа ништо таму можеш да ја гледаш сликата им е топ. а за нашиве телевизии незнам

Некои викаат на Телма......ама ќе видиме......

--- надополнето ---

Напрај си на Бет365 акаунт не се плаќа ништо таму можеш да ја гледаш сликата им е топ. а за нашиве телевизии незнам

А може и вака :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom