Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Бербатов годинава ќе се покаже во право светло, верувај ми. А Овен е земен како замена, за да ги одмара Руни и Берба и евентуално ако дојде уште некој напаѓач:helou:

АХА ДА...помина времето на јунајтед другарче...ако бил манчестер клуб то пичето ваше немаше да се скапи барање да ој во реал...ама ви го спопика...леле леле...
и годинава со овен на чело треба да бидите среќни ако завршите до 4 место...:vozbud:

Да во право си не викам не али треба да имаат играчите некој почит колку толку.. искочи од школата на Ливерпул, достигна врв со Ливерпул, освои Балон Д Ор и отиде во кралски клуб каде што заработи многу пари.. и на крај да им врати на Ливерпул со преминување во Манчестер. Нема смисла... Се знае како е.. Ниту еден од Манчестер во Ливерпул или обратно.. Како што Фергусон не го продаваше Хајнце иако понудата беше подобра.
Јас те разбирам потполно, исто беше сега и со Тевез, кој веднаш отфрли премин кај вас поради ривалството и колку се мразиме.
Можеби тоа што подолг период не беше во допир со Ливерпул си го направи своето:toe:

Јас те разбирам потполно, исто беше сега и со Тевез, кој веднаш отфрли премин кај вас поради ривалството и колку се мразиме.
Можеби тоа што подолг период не беше во допир со Ливерпул си го направи своето:toe:

Можеби, можеби и е до личноста..

http://www.liverpoolfc.tv/eseason/Players-who-shook-the-kop/

На 14 место е прогласен од навивачите за најдобрите играчи во историјата на клубот.. сметан за легенда.. и се тоа пропаѓа сега. Алал нека му е како се решил на таков чин, можеби било прелесно можеби не но едно е сигурно, Овен не постои повеќе за навивачите на Ливерпул... го чекам денот кога Манчестер ќе дојде на Енфилд со Овен у почетен состав, да ги видам реакциите.

со вакви засилувања шо ги зеде фергусон и со заминувањата почнува да се гледа крајо на славнио манчестер...е па то е то...убо беше дури траеше...:tv:

со вакви засилувања шо ги зеде фергусон и со заминувањата почнува да се гледа крајо на славнио манчестер...е па то е то...убо беше дури траеше...:tv:

Ако не знаеше ти стручњаку Овен е зеден за без пари...а вашиот Џонсон да не е нешто повеке од Овен и Валенсија,жалам само што вашиот клуб нема доволно да му даде на Бенитез за засилување, па ке плачи,што да не беше Бенитез нешто поарен со Кин и го врати на пола сезона, сезоната мили мои уште не е почната а вие почнавте да предвидувате...Сигурно и за Кристиано Роналдо збореле така ама видовте во што стана-еден од најдобрите играчи...на Јунајтед одамна му е дојден крајот според скептиците а на крај Жерард бакнува камери а Гигс пехари...Јунајтед сака кога го отпишуваат и имат поголема мотивација.Јунајтед барем не чекал 20 години за една титула како Ливерпул

Ако не знаеше ти стручњаку Овен е зеден за без пари...а вашиот Џонсон да не е нешто повеке од Овен и Валенсија,жалам само што вашиот клуб нема доволно да му даде на Бенитез за засилување, па ке плачи,што да не беше Бенитез нешто поарен со Кин и го врати на пола сезона, сезоната мили мои уште не е почната а вие почнавте да предвидувате...Сигурно и за Кристиано Роналдо збореле така ама видовте во што стана-еден од најдобрите играчи...на Јунајтед одамна му е дојден крајот според скептиците а на крај Жерард бакнува камери а Гигс пехари...Јунајтед сака кога го отпишуваат и имат поголема мотивација.Јунајтед барем не чекал 20 години за една титула како Ливерпул

теши се со то мала!!!:smir:

теши се со то мала!!!:smir:

зашто да се тешам,има потреба,воопшто не,јас си кажувам како што е...зборете за Овен и за Валенсија а и вие не сте ништо поарни...кажав веке со што,сега знам дека некој почна да го мрази Овен зашто премина во Јунајтед ама што да се прави кога вашиот клуб не знаел да го сочува...што Бенитез не знае формула да тепа еден Стоук,хал и такви ниски екипи,што купува и врака играчи...не треба воопшто да ве интересира што прави Јунајтед туку гледајте си ја вашата екипа и дали сопствениците ке дадат пари за ново засилување.А сега комотно смејте си се,зашто кој последен се смее најслатко се смее.

Не го свакајте тоа како провок ација:smir:

зашто да се тешам,има потреба,воопшто не,јас си кажувам како што е...зборете за Овен и за Валенсија а и вие не сте ништо поарни...кажав веке со што,сега знам дека некој почна да го мрази Овен зашто премина во Јунајтед ама што да се прави кога вашиот клуб не знаел да го сочува...што Бенитез не знае формула да тепа еден Стоук,хал и такви ниски екипи,што купува и врака играчи...не треба воопшто да ве интересира што прави Јунајтед туку гледајте си ја вашата екипа и дали сопствениците ке дадат пари за ново засилување.А сега комотно смејте си се,зашто кој последен се смее најслатко се смее.

Не го свакајте тоа како провок ација:smir:
alooooooooooo zosto da go mrazime e zosto da ni e krivo sto ne sme go zacuvale pa koga si otide owen dojde majstorot TORRES e toa e igraciste taka da voopsto ne mi e gajle za owen negovoto si pomina go imame momentalno eden od najdobrite svetski napagjaci vo timot a ti sakas da zalam za owen??? daj ne me zaebavaj

alooooooooooo zosto da go mrazime e zosto da ni e krivo sto ne sme go zacuvale pa koga si otide owen dojde majstorot TORRES e toa e igraciste taka da voopsto ne mi e gajle za owen negovoto si pomina go imame momentalno eden od najdobrite svetski napagjaci vo timot a ti sakas da zalam za owen??? daj ne me zaebavaj

Pa prociti malko ponazad i ke svatis...

Pa prociti malko ponazad i ke svatis...
sto da procitam ti kazav vremeto na owen vo liverpool e zavrseno kraj i toa zavrsi od koga otide vo real a ne sega kaj vas aj da ni go zemete torres pa da mi bide zal a za owen toa e vekje istorija taka da pozz i uzivajte si ako mislite deka nesto nie navivacite na liverpool ke se zamarame so owen zavrsivme so nego pred 5 godini sega se znae koj e covekot Torres!!!!!!!!!

Сега останува само прашањето....

Кој е чукнат? Дали навивачите на Манчестер јунајтед кои толку долго време го колнеа брзиот напаѓач на Ливерпул, легендата на Ливерпул, напаѓачот Мајкл Овен, колнетиот, плуканиот, мразениот од навивачите на Олд Трафорд и што ли уште не. Кога ќе се спомнеше Овен на времето (времето - читај до вчера) сите дркаџии од Манчестер не бираа зборови да го омаловажат неговиот талент, и неговото фудбалско знаење.
Се случи и тоа. Идиотот Мајкл Овен повторно, во манир на првокласна ченгија се продаде за слава ( под знак прашалник), пари, трофеи (под знак прашалник). И се случи неверојатното. Почнаа да онанираат на него. Стари, млади, средовечни, се навивачи на Гејчестер Јунајтед. И нормално, во стил на големи навивачи, веднаш отидоа на youtube, да видат некој потег, некој гол, некој дриблинг на Овен низ историјата. Оти нивен играч е сега - се гордеат! Уф, само каков напаѓач зедовме - рече еден неписмен навивач на Јунајтед и не згреши. До вчера легендата на Ливерпул беше пешко без осет за фудбал и „стаклен“ играч. Од денес, тој е потполно здрав, прав и спремен за голови, над триесет. Плус и за џабе е земен.

И за крај, ќе заборавев на (не)реторичкото прашање. Кој е чукнат, дали навивачите на Манчестер кои го сменија мислењето за Мајкл преку ден, или пак самиот Мајкл Овен, заедно со тие на кои им го смени мислењето?

Кога ќе имате одговор на ова прашање, само титнете ми, ќе ви се јавам.

Сега останува само прашањето....

Кој е чукнат? Дали навивачите на Манчестер јунајтед кои толку долго време го колнеа брзиот напаѓач на Ливерпул, легендата на Ливерпул, напаѓачот Мајкл Овен, колнетиот, плуканиот, мразениот од навивачите на Олд Трафорд и што ли уште не. Кога ќе се спомнеше Овен на времето (времето - читај до вчера) сите дркаџии од Манчестер не бираа зборови да го омаловажат неговиот талент, и неговото фудбалско знаење.
Се случи и тоа. Идиотот Мајкл Овен повторно, во манир на првокласна ченгија се продаде за слава ( под знак прашалник), пари, трофеи (под знак прашалник). И се случи неверојатното. Почнаа да онанираат на него. Стари, млади, средовечни, се навивачи на Гејчестер Јунајтед. И нормално, во стил на големи навивачи, веднаш отидоа на youtube, да видат некој потег, некој гол, некој дриблинг на Овен низ историјата. Оти нивен играч е сега - се гордеат! Уф, само каков напаѓач зедовме - рече еден неписмен навивач на Јунајтед и не згреши. До вчера легендата на Ливерпул беше пешко без осет за фудбал и „стаклен“ играч. Од денес, тој е потполно здрав, прав и спремен за голови, над триесет. Плус и за џабе е земен.

И за крај, ќе заборавев на (не)реторичкото прашање. Кој е чукнат, дали навивачите на Манчестер кои го сменија мислењето за Мајкл преку ден, или пак самиот Мајкл Овен, заедно со тие на кои им го смени мислењето?

Кога ќе имате одговор на ова прашање, само титнете ми, ќе ви се јавам.
Јас го мразам секој што игра за Ливерпул и Реал и го сакам секој што игра за Јунајтед:smir:

Муабетот ми е дека некои од горенаведените наши навивачи што ги споменуваш, не ни го паметат Овен кога играше за Ливерпул и тоа е факт:toe:
Како сум го пцуел порано кога ќе ни дадеше гол не е можно, ама искрено кога играше за репрезентација ми беше симпатичен.
Сега дојде кај нас, му посакав среќа иако не беше во моите омилени трансфер имиња за оваа година. Доколку допринесе за Јунајтед ок, ако не допринесе пак ок, сега во моментов го гледам како наш играч, а доколку замине пак нема да го сакам:smir:

Аман со Мајкл Овен.Баш ме интересира како ќе заигра за Јунајтед.Ако мисле Фергусон заминувањето на Роналдо и Тевез да ги надополни со Овен и Валенсија тогаш наебал...Овен од секогаш ми бил симпатичен и немав ништо против да се врате во Ливерпул од причина шо беше слободен а и ние онака немаме многу пари за расфрлање.Овен ако вистински го сакал Ливерпул немаше да замине по парите на Реал на времето.Не го укривувам многу.Пошто ако и нашиот клуб го ценеше премногу како играч немаше да чека да го ангажира како засилување за престојнава сезона.Овен е веќе 29 години(како да беше вчера големото англиско чудо од дете како сега Тео Волкот) престојново СП можеби е последната шанса да се стигне до успех на репрезентативно ниво.А со тимови какви шо беа занего заинтересирани како Хул и Стоук,Капело немаше да му се опуле.И повторувам чим Овен не го сака Ливерпул и Ливерпул не го сака Овен нема причина зошто ова да го сваќаме толку трагично.Ние како фанови на Ливерпул му посакуваме комотен престој во болница и оваа сезона и едно седиште плус на Олд Трафорд за Мајкл по можност во некој одел за инвалиди

Aјде ајде немој толку да се секирате за Овен!
Ке биде исто ко во Њукасл, 2-3 утакмици и потоа ке му плакаат лекувањето на десното колено, изгледа така му пишува и во договорот, наместо плата да му се плака лекувањето редовно!:toe::kesa:

Него овие Реал многу притискаат, или така ми се чине.
Сега гледам го нудат Негредо и плус 41 милион! Искрено не сум го гледал овој Негредо како игра но мислам дека и не ни треба, ако веке оди Алонсо нека ни дадат чиста сум на пари и со тие пари, Виља шо не бива не бива него да си го донесеме Давид Силва за една 25 мил. евра и башка Бенитез во плус ке остане!!!:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom