Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neznaes kolku sum sreken sto ne frlivme pari za owen mislam da gleame realno deckoto e gotov ne sakam takov vo timot ima 29 godini plus teski povredi a i oddamna ne e u formna jbg sam si e kriv ali koj go ebe koa tuka etorres :vozbud::vozbud:

Колку да ти кажам дека Овен е без пари, земен како слободен агент... не е провокација :smir:

Без пари е ама платичка колку бара ?
А шо освој Овен од ко замина од Ливерпул ? - Ништо, ако не се сметат повредите и омразата од навивачите. На играчот му се памтат добрите игри, а не титулите. Титулите му се бројат на клубот. Никој ко ќе го спомни Меси (како најјак годинава да нема лутење) не вели тој шо освој 5 титули со Барса, тоа не е важно, титулата на пр ја освојува и резервниот голман шо не се појавува на ниедна утакмица ама него никој не го спомнува и не го знај. Друго е за Џерард ко ќе речат по 10 тина години Џерард шо играше за Ливерпул, тој ќе биди легенда. Таквите како Роналдињо и Кристијано Роналдо само поминуваат и заминуваат, никој не ги памти, ќе поминат 2 блескави сезони и ај со здравје.

абе сега ќе се крстите на овен и ќе му градите споменик а бе за вас нема ни потпишано сао прегледите шо ги поминал и ви го направите како да е ваше дете а од утре мозе ќе викате дека 10 години играел во вашиот испосран тим гејчестер а ќе требе и напосета му ојте секоа недела у болницата

абе сега ќе се крстите на овен и ќе му градите споменик а бе за вас нема ни потпишано сао прегледите шо ги поминал и ви го направите како да е ваше дете а од утре мозе ќе викате дека 10 години играел во вашиот испосран тим гејчестер а ќе требе и напосета му ојте секоа недела у болницата
Изгледа лажат на официјалната страна!

Oфицијално е можеш слободно да провериш,кој ви е крив што лузерскиот клуб го продаде,а не биди сигурен дека ке се повредува како порано,може ке се снајде може не,сезоната не е почната и вие зборете.Во едно биди сигурен-Ферги нема да го врати веднаш на полусезона како што Дефитез го врати Кин.А тој Гејчестер како што викаш е актуелен англиски шампион

Ама нешто како во криза ми сте паднати или .. ?
Го продадовте Роналдо 100 милиони а земате играчи шо не вредат ни 1 милион.
Или па така мене ми се чини, не знам.

Ама нешто како во криза ми сте паднати или .. ?
Го продадовте Роналдо 100 милиони а земате играчи шо не вредат ни 1 милион.
Или па така мене ми се чини, не знам.
Owen и Валенсија не вредат ни милион???А што вреди повеќе од нив,вашиот Џонсон??И каква криза,нели гледаш понудата од 45 мил фунти до Виља??

абе нели го имате берба за шо му треснате 32 милиони на тотенхем а за кин е тоа шо некој фудбалери се родени ѕвезди но за во тимови како тотенхем астон вила евертон и др

харгривс ваш вреде :pos2:

Ајде момци смирете се малку.Овен отишол во Јунајтед голем кур со извинење на зборот.Веста ме израдува ненормално.Помислив леле овие од Јунајтед седоа 90 мил сега кој знае кој ќе го купат.Они Мајкл Овен...Јас искрено го посакував но некако повеќе поради носталгијата по тиа времиња кога го носеше дресто на Ливерпул неголи поради неговата вредност.Премногу нежен фудбалер кој почесто е во болница и на трибини неголи на терен.Нешто слично како Шевченко.И овен беше легенда на својот тим и Андриј и овој се полакоми по парите и другиот и сега двајцата се испукани фишеци.Крај на прикаската

Шо има да кријам како се чувствувам, го мразам исто како и сите играчи на Манчестер Јунајтед освен Гигс. Да имам можност да го сретнам на улица ќе го удам со голи раце па ако треба и ќе го лежам. Имаше понуди и од Астон Вила шо мораше баш да се закачи во Јунајтед. Демек гледајте голем к*р сум сега играм за шампионите. До вчера барем имаше по некој залутан шо го сака уште Овен од денеска е никој и ништо.

абе нели го имате берба за шо му треснате 32 милиони на тотенхем а за кин е тоа шо некој фудбалери се родени ѕвезди но за во тимови како тотенхем астон вила евертон и др

харгривс ваш вреде :pos2:
Бербатов годинава ќе се покаже во право светло, верувај ми. А Овен е земен како замена, за да ги одмара Руни и Берба и евентуално ако дојде уште некој напаѓач:helou:

Шо има да кријам како се чувствувам, го мразам исто како и сите играчи на Манчестер Јунајтед освен Гигс. Да имам можност да го сретнам на улица ќе го удам со голи раце па ако треба и ќе го лежам. Имаше понуди и од Астон Вила шо мораше баш да се закачи во Јунајтед. Демек гледајте голем к*р сум сега играм за шампионите. До вчера барем имаше по некој залутан шо го сака уште Овен од денеска е никој и ништо.

Потполно се согласувам.. еден човек поради кого можеби го засакав Ливерпул најпрво, да отиде на вакво ниво и да отиде во Манчестер.. јасно ми е дека сака и он да игра на највисоко ниво, но сега изгуби се што направи во Ливерпул, и титули и почитување и се.. Искрено премногу изнервиран бев ама полека се смирувам. Не е исто, една икона макар мала да го направи тоа. Не мрзам играч никогаш, ама едноставно станува одвратен, а по ова што го направи се вбројува на мојата листа на одвратни играчи.. кои се вкупно 3 до сега со него.

Потполно се согласувам.. еден човек поради кого можеби го засакав Ливерпул најпрво, да отиде на вакво ниво и да отиде во Манчестер.. јасно ми е дека сака и он да игра на највисоко ниво, но сега изгуби се што направи во Ливерпул, и титули и почитување и се.. Искрено премногу изнервиран бев ама полека се смирувам. Не е исто, една икона макар мала да го направи тоа. Не мрзам играч никогаш, ама едноставно станува одвратен, а по ова што го направи се вбројува на мојата листа на одвратни играчи.. кои се вкупно 3 до сега со него.
Ливерпул не пушти понуда за него, другите опции беа Евертон или Јунајтед:toe:
Така да исто ти се фаќаше, вака за него барем си направи подобро, ќе игра во ЛШ и ќе има можност за освојување трофеи:toe:

Ливерпул не пушти понуда за него, другите опции беа Евертон или Јунајтед:toe:
Така да исто ти се фаќаше, вака за него барем си направи подобро, ќе игра во ЛШ и ќе има можност за освојување трофеи:toe:

Да во право си не викам не али треба да имаат играчите некој почит колку толку.. искочи од школата на Ливерпул, достигна врв со Ливерпул, освои Балон Д Ор и отиде во кралски клуб каде што заработи многу пари.. и на крај да им врати на Ливерпул со преминување во Манчестер. Нема смисла... Се знае како е.. Ниту еден од Манчестер во Ливерпул или обратно.. Како што Фергусон не го продаваше Хајнце иако понудата беше подобра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom