LiverpoolFC
Captain Fantastic!
- Член од
- 10 ноември 2007
- Мислења
- 864
- Поени од реакции
- 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neznaes kolku sum sreken sto ne frlivme pari za owen mislam da gleame realno deckoto e gotov ne sakam takov vo timot ima 29 godini plus teski povredi a i oddamna ne e u formna jbg sam si e kriv ali koj go ebe koa tuka etorres![]()
Изгледа лажат на официјалната страна!абе сега ќе се крстите на овен и ќе му градите споменик а бе за вас нема ни потпишано сао прегледите шо ги поминал и ви го направите како да е ваше дете а од утре мозе ќе викате дека 10 години играел во вашиот испосран тим гејчестер а ќе требе и напосета му ојте секоа недела у болницата
абе сега ќе се крстите на овен и ќе му градите споменик а бе за вас нема ни потпишано сао прегледите шо ги поминал и ви го направите како да е ваше дете а од утре мозе ќе викате дека 10 години играел во вашиот испосран тим гејчестер а ќе требе и напосета му ојте секоа недела у болницата
Owen и Валенсија не вредат ни милион???А што вреди повеќе од нив,вашиот Џонсон??И каква криза,нели гледаш понудата од 45 мил фунти до Виља??Ама нешто како во криза ми сте паднати или .. ?
Го продадовте Роналдо 100 милиони а земате играчи шо не вредат ни 1 милион.
Или па така мене ми се чини, не знам.
Бербатов годинава ќе се покаже во право светло, верувај ми. А Овен е земен како замена, за да ги одмара Руни и Берба и евентуално ако дојде уште некој напаѓач:helou:абе нели го имате берба за шо му треснате 32 милиони на тотенхем а за кин е тоа шо некој фудбалери се родени ѕвезди но за во тимови како тотенхем астон вила евертон и др
харгривс ваш вреде :pos2:
Шо има да кријам како се чувствувам, го мразам исто како и сите играчи на Манчестер Јунајтед освен Гигс. Да имам можност да го сретнам на улица ќе го удам со голи раце па ако треба и ќе го лежам. Имаше понуди и од Астон Вила шо мораше баш да се закачи во Јунајтед. Демек гледајте голем к*р сум сега играм за шампионите. До вчера барем имаше по некој залутан шо го сака уште Овен од денеска е никој и ништо.
Ливерпул не пушти понуда за него, другите опции беа Евертон или ЈунајтедПотполно се согласувам.. еден човек поради кого можеби го засакав Ливерпул најпрво, да отиде на вакво ниво и да отиде во Манчестер.. јасно ми е дека сака и он да игра на највисоко ниво, но сега изгуби се што направи во Ливерпул, и титули и почитување и се.. Искрено премногу изнервиран бев ама полека се смирувам. Не е исто, една икона макар мала да го направи тоа. Не мрзам играч никогаш, ама едноставно станува одвратен, а по ова што го направи се вбројува на мојата листа на одвратни играчи.. кои се вкупно 3 до сега со него.
Ливерпул не пушти понуда за него, другите опции беа Евертон или Јунајтед
Така да исто ти се фаќаше, вака за него барем си направи подобро, ќе игра во ЛШ и ќе има можност за освојување трофеи![]()