Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
ajde zgazitegi real i da im propadne skroz sezonava. od kup otpadnaa , la liga epten tesko i uste LS im ostana. ajde so sreca liverpool

dobar protivnik ni se padna ke ima ubavi utakmici
napred liverpul
ne znam koga posledno iimame igrano so real znae nekoj?

Дај боже да ги утепате тие педерите:wink: со среќа се глеаме во четврт-финале:wink:

Уффф,ќе биде ептен добра утакмица со Реал.Ќе играат најтрофејните екипи (пошо Милан не учествува) Мислам дека ќе има доста голови.

100% поминувате немаат шанси против вас:helou:

dobar protivnik ni se padna ke ima ubavi utakmici
napred liverpul
ne znam koga posledno iimame igrano so real znae nekoj?

Немаме играно против Реал.. бар не сеа у брзо време.. знам само за една утакмица и тоа заврши со победа од 1:0 за Ливерпул во далечната 81... така да Одличен противник ни се падна иако во лоша форма, но ќе биде тешко.. Очекувам секако да одиме натака..

Иначе за у недела со Арсенал, највероватно Торес се враќа, и тоа највероватно од клупата. Очекувам победааааааа!

Тешка утакмица со Арсенал.Според мене мали фаворити се топџиите поради домашниот терен.Слабо стартуваа но знаат од каде да извлечат мотив и игра протви големите тимови.Би бил задоволен и со реми а ако игра Торес би оделе и на победа...

Тешка утакмица со Арсенал.Според мене мали фаворити се топџиите поради домашниот терен.Слабо стартуваа но знаат од каде да извлечат мотив и игра протви големите тимови.Би бил задоволен и со реми а ако игра Торес би оделе и на победа...

Хммм...фер пост брате, нека победи подобриот :smir:

п.с-Се надевам тоа ке е Арсенал :)

Сите патишта водат кон Шенкли :) леле што утакмица ќе биде,уште сеа ќе идам накај паб и почињам да пијам :) се надевам на победа,ама да не ги потценуваме децава,ако се мотивираат,а нормално дека ќе бидат мотивирани,можат да изиграат феноменално.Нека победи потрофејниот тим :) :) :)

Тооо мајсторееее распалии Роби Кин.Каков гол.Можеше со повеќе среќа и да направиме комплетен пресврт уште во првото полувреме.Но сепак има цело полувреме за тоа...Ајде

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom