Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Честито заслужена победа,ги декласиравте на рома....ама овој Коларов стварно е :zver: цел терен го претрча и постигна добар гол....

Ајде честито победа :vozbud::vozbud::vozbud: ПАНДЕВ ЅВЕР

Честитки за победата. :smir:

Одлични голови на Пандев, Зарате и Коларов... Заслужено го добивте ова дерби. :helou:

Ауууу колку се клети Панучи и Мексес (особено овој првиот) мамето да им го е*ам, кога и да игра мора нешто да направи некоја сплетка :nerv:

Не бев во можност да ја гледам утакмицата но ги видов сега само головите и можам да кажам дека сите се добри. Коларов,Пандев и Зарате:smir:

Честито победа.

Поздрав

ne oti razbiram so zbori :) bitno e nas :)

uvek sme gi mackale merda koga ne treba, i koga sme poslabi. uvek

кај сте бе дечки!! спремни сте за дербито ако може така да го кажам..:( бидејќи некако не сте и конкурентни на Рома
кога пандев ќе си отиде од лазио бе еј да се спаси од пропаст:tapp:

имате голем и топол поздрав од Пупоне:helou::baeh:

3230_3874_img_819661.jpg

3230_3871_img_819785.jpg

3230_3876_img_819901.jpg

3230_3891_img_820033.jpg

3230_3883_img_819962.jpg

3230_3880_img_819912.jpg

Во големите натпревари Интер,Милан,Јувентус можат да го победат но Рома никако.Или е некој малер или со преголем мотив играат Лацијалите во градското дерби.

Во големите натпревари Интер,Милан,Јувентус можат да го победат но Рома никако.Или е некој малер или со преголем мотив играат Лацијалите во градското дерби.
Смирено го чекав дербиво, бев убеден во победа, Лацио цела сезона ја фрли во вода со последниве лоши резултати и го чекаше дербиво...
Просто ја јадеа тревата цел натпревар, ко да е натпревар за светска титула,ок е се тоа, ама мене повеќе ме боли пораз од Сиена и Киево одошто од Рома или Интер зошто не се ни трудат да изиграат добро.
Бодови губат со мали екипи а ја тепаат Рома, денешниот натпревар беше газење во буквална смисла на зборот.
Наредно коло со Џенова пак топло-ладно, за после евентуално да очекуваме победа дома...

Изгледа уште многу порано Лотито требаше да им се закани на играчиве дека нема да видат плата ако продолжат вака, за да се освестат малку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom