Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
2 прекрасни гола за 1 минута!! Каков старт за Лацио!

На Муслера ке треба да му дадат добра премиичка ако остане да бране вака . Дефинитивно се растури човекот.:vozbud:

Аииии на Пандев голот закон исто така и на Зарате но потоа Рома цело време доминира највероватно ќе изедначи на 2-2

Не ги видов головите на Пандев и Зарате, ама кој лудак е овој Коларов, цел терен го претрча со топката и постигна гол :zver:. Исто и Фоџа ми остави голем впечаток денес, човекот не е борец туку гладијатор.

Честитки за победата (уште пред да заврши), сосема заслужено.

MERDA ROMA
Pozdrav do site koj go omalovazija LAZIO a znam dek ve ima mn i odete zemete si gi parickite od oblozuvalnicite
LAZIO-merda roma 4--2
FORZA LAZIO

Какви голчиња на ПАНДЕВ и Зарате.:vozbud:

Лудо дерби... :) Црвени, многу голови, нервоза... од се по нешто.

Најдобро беше у прво полувреме судијата кога застана пред Тоти и го блокираше. Чиста позиција имаше... :)

goal.com напиша:
Sensationally, Pandev opened the scoring for the Biancocelesti after just two minutes, when a lovely ball in to the area by Brocchi was met by the Macedonian at the back post, and his first time volley gave Doni no chance in goal.
46761_hp.jpg
Плачковците на фк Рома, на чело со патарушката Тоти не научија да не плачат. Мексес се вклопувал од секогаш во манијата за крокодилски солзи. Пандев и зарате за головите :cuc: Туку ќе ми каже ли некој некогаш зошто постои Ледесма во тимот на Лацио? :toe: Коларов... еден од ретките срби на телевизија кои ги сакам... :olee: Ајде... на здравје. :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom