Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Аууу, кој ја гледаше утакмицата ќе видеше како Муслера бранеше денес! Па не ми се верува дека тоа е истото она дете кое пред година и пол прими 5 гола од Милан на неговото катастрофално деби за Лацио. Сите мислеа дека со тоа неговата кариера е готова, но оваа сезона се врати посилен, за врвот да го има на оваа утакмица. Мислам дека заслужи да го има местото на прв голман во тимот, пред Каризо, најзвучното засилување оваа сезона.

Ма не бре, ова денес не беше Муслера, ова Перуци се вратил од пензија и се преправил во Муслера. :pos2::pos2::pos2:
Многу ќејф ми се прави за тоа што го седнаа Карицо на клупа, па Балота лани бранеше поубаво од него, ептен тој легна на брашно дека е незаменлив...
Детево(Муслера) го глеам више четврта утакмица, стварно има потенцијал, ги збуни Наполи, на 3-4 пати изреагира маестрално, сеа нека му ја мисли Карицо, дури ни во куп не го ставаат да брани од што разочарал :)
Од друга страна, експлозија од Фоџа, импресиониран сум од неговата игра, конечно му текна на Роси да го форсира во прв тим...

Nek ni e cestito pobeda 4 boda zad roma poleka poleka si doaga se na svoe mesto se nadmina krizata LAZIO gi iskoristi kiksovite na poveketo ekipi koj se pred nego i dodeka nekoj do pred nekoj kolo ke otpisaa i od uefa kup sega sme blizu i do kvalifikacija za liga na sampioni mislam dek imame tim da se bori za toa 4to mesto za koj ima dosta konkurenti samo pak da ne ne mavne neka kriza ko ova sto ja nadminavme nisto ne e pojaka od nas fiorentina koj doma izvlece gaz protiv nas vidovme kako isto taka i roma ta pederska ekipa so koj igrame derbi kao domakini .

LAZIO-chievo mislam dek na ovoj duel mora da pobedime a so toa si gi zgolemuvame sansite za povisok plasman zs da ne i cetvrto mesto mada za to treba dosta napor i normalno izbegnuvanje na nekoj teski krizi ko sto i imavme posle ovoj mec imame dve gostuvanja pa vecnoto derbi.

имам осеќај пандев ќе стрела денес

ајмо лацијали!!

band1.gif
flag.gif
band5.gif

riomamerdaaa.gif

Денеска ако не тепаат незнам кога. Животот го оставам денеска на утакмицава!

Бре инвалиди,волку лоша игра не сум видел

Немаат ништо!Не знам зошто Пандев седи во Лацио!

Само они ме зезнаа на тикет.Катастрофа

бреј не ми се коментира!

какви грешки, ко да гледам македонска лига

ќе направат одлична серија, со одлични игри, и кога треба лесно да тепаат дома ко по правило катастрофа!

да сум тренер, ќе му речам на зарате повеќе од 2 секунди задржиш ли топка у нозе, нема ни на клупа да седиш. втор тим

ах како би напраил метла во лацио, се деца би пуштил да играат

Местачи се мамето нивно!
Ќе тепаат во гости наредно коло.:toe:

Немаат ништо!Не знам зошто Пандев седи во Лацио!

Има тема за Пандев. Мислам дека коментаров повеќе одговара за таму.

Сите што сакаат да пишуваат за Пандев, а не се навивачи на Лацио нека пишуваат на таа тема.

Али ај, коа веќе пиша ќе ти одговорам. Точно, немаат ништо Лацио. Немаат пари. Немаат богат газда. И твоите Челзи, пред да ги купи Абрамович, беа екипа слична по квалитет на овој денешен тим на Лацио.

Има тема за Пандев. Мислам дека коментаров повеќе одговара за таму.

Сите што сакаат да пишуваат за Пандев, а не се навивачи на Лацио нека пишуваат на таа тема.
Добро де ти што напраи сеа?
Тапа изигра Лацио, и факт е тоа што немаат константност во тимот. Час вака час така.
Дечките нигде не гледам дека те испровоцираа, само ја кажаа реалноста а и чудно беше зашто Пандев седеше на клупа а не беше у први 11.
Смирисе, опуштено :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom