CrashoverRide
Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
- Член од
- 9 јануари 2008
- Мислења
- 1.293
- Поени од реакции
- 114
Многу ќејф ми се прави за тоа што го седнаа Карицо на клупа, па Балота лани бранеше поубаво од него, ептен тој легна на брашно дека е незаменлив...Аууу, кој ја гледаше утакмицата ќе видеше како Муслера бранеше денес! Па не ми се верува дека тоа е истото она дете кое пред година и пол прими 5 гола од Милан на неговото катастрофално деби за Лацио. Сите мислеа дека со тоа неговата кариера е готова, но оваа сезона се врати посилен, за врвот да го има на оваа утакмица. Мислам дека заслужи да го има местото на прв голман во тимот, пред Каризо, најзвучното засилување оваа сезона.
Ма не бре, ова денес не беше Муслера, ова Перуци се вратил од пензија и се преправил во Муслера. :pos2::pos2::pos2:
Детево(Муслера) го глеам више четврта утакмица, стварно има потенцијал, ги збуни Наполи, на 3-4 пати изреагира маестрално, сеа нека му ја мисли Карицо, дури ни во куп не го ставаат да брани од што разочарал

Од друга страна, експлозија од Фоџа, импресиониран сум од неговата игра, конечно му текна на Роси да го форсира во прв тим...