Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Најбољи плејмејкери у свет правив свадбу у ист дн, Милош Теодосиќ и Димитар Караџовски.

[emoji23] [emoji23] [emoji23]

Другари, има ли некакв абер бе? Најбољи македонски играчи веќ си избрасва тим, изгледа ќе састављамо тим од локалци пошто нели кажасва претежно домашни кошаркари :D

Значи коначно га обрасмо бостан или па у 5 за 12 ќе се прави "конкурентан" тим за мали паре? Добро бе, нема ли некој инсајдерски информацие? Оно додуше време на одмори е :D

Мене како ми се чини сви ке не к'лчев овуј годину и сви што едесва г... гулаш дек треба млади кумановци да играв нема да доваѓав у салу, у живот се кладу

Чита на екипу напи и Соколи се интересирале да га доведев Илиевскога за трењера, ама он одбраја да остане у Гевгелију. Дали е овој светло на крај на тунел?

И ја виде, и највероватно тој е тој крај

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Можда и оптимистичко е што Бокица, Мачки, Караџа, Караколев и још некои "великани" за никога не су потпишале :pos:

Понезаинтересиран за тој ккв ке ни е тим никад не сам бија :D

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Па очигледно постои другар чим нема дугови како Партизан или бивша црвена звезда рецимо :)[DOUBLEPOST=1499126205][/DOUBLEPOST]
Понезаинтересиран за тој ккв ке ни е тим никад не сам бија :D

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Не зезај лани повише се ложесмо пошто играмо финале и очекуесмо дек нешто јако ке направив, а и све почна сс Бокицу, овуј годину ништо големо не очекуемо

Хахаха ок, ипак знам дека не е сезона ама едноставно снема ги и по социјални мреже порано стално овој време (преко лето) објавуесва за њим а сг ништо, како уопште да не постоив затој праша :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom