Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Мислу дека нема врску сс враќање на Хајнса, овој само за слику га натераја брата му да га носи :) Иначе кд беше туја играше доста слабо освен у неколко утакмице, али тој беше одма после повреду такој да не знам колко смо му га виделе прав потенцијал.

Не да играше слабо, него ништо не играше...

Среќан Грифин Раме и Роберт Абрамовиќ свима који славе!

Нек нас се КК Струмица и КК Бест поново плаше!!!

Шала на страну, добри странски засилувања.

Свиѓа ми се што е 24 јули а наш ростер е 70% комплетиран, не се чекав задњи 5 минута.

ЧЕКАЈ ЧЕКАЈ ПО'ЛКА! Абрамовиќ?! Ајдееее овј е топ играч бе! БРАВО! Ај још некој да дојде и има топ да бидемо :) Ја не знам што чекав Бокица кд е слободан :)

ЧЕКАЈ ЧЕКАЈ ПО'ЛКА! Абрамовиќ?! Ајдееее овј е топ играч бе! БРАВО! Ај још некој да дојде и има топ да бидемо :) Ја не знам што чекав Бокица кд е слободан :)
Дајте линк бе не овакој на суво

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Јеп, сс Бокицу под кош и овј моментално ростер (можда још сс еднога мак. играча бар за клупу), смо прилично солидни. За нешто повише ќе треба и још играчи, али сви знаемо дека Куманово од увек добива поклони од Дедо Мраза за Нову Годину :D

Металци што тим склапав ? Соколи су аут нема да су тој тој нема кој да пушта паре више.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Dobro e, pocnava barem spekulacije...[DOUBLEPOST=1500924356][/DOUBLEPOST]Bokica? Ne fala... Pa on povise ga kostase tim sas tehnicki nego svite drugi zaedno...

Последно уредено:
Аба втора лига се прави а ми не смо у њума пишале негде Охрид втф кој кур

Каква аба втора лига има много лко да ги освоимо :pos: Не зезајте кој ке игра против Тајфун, Слога Краљево, Тамиш, Теодо, Шибеник, Широки Бријег и такви срања од екипе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom