Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Адекватна замена у ПМ!!! Најде се мана овде на Myck Kabongo од UT / NBA Development (прескуп за наш пресушен буџет) и идемо на дно - 175 од Kennesaw State??? Ај да видимо чудо...

Abe ne izgleda los, amo crnac a ne kuca???????

Се работи за млад и енергичен кошаркар кој доаѓа по препорака на Вуле Мандиќ. Мислам дека неговата енергија и младост, заедно со искуството на останатите во тимот добро ќе биде избалансирана" истакна спортскиот директор на тимот од Куманово, Младен Давидовиќ.
Hahahah po preporaka na Vule Mandic...

Среќан играч на позицију црнца свима који славе

Избачај брз,механика налик Дилејни:D

Како и овога Камбалу не га е пратија Вуле,проверен центар(y)

Кажа ви ја дека без Вулета ми ништо не правимо, отиде си он почнасмо да пропадамо. Еве га човек сга индиректно ке ни помогне да се вратимо на прави стазе да играмо финале. Хаххахахахахха

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Мираковски 40мин Чековски 35+ Илиевски 37+
:eek::eek: од куде ги сила и енергија

Coach почнаја Џикиќа да га имитира улаза у расправу сс публику :pos:

Мираковски 40мин Чековски 35+ Илиевски 37+
:eek::eek: од куде ги сила и енергија
Амфети и се е можно :icon_lol: шала на страна старците оваа година ќе бидат заебани, не победија у Кавадарци со 3те на Мираковски и лесните поени на Чековски али не верувам дека ке издржат цела сезона у исто темпо.

Сс овога Трепвскога не можу да искочу на крај, убедуемо се на фб сс њега и још некои дека требало правило да има 2 мак играчи увек на терен и убедуе ме дека е у реду што Пеце останаја претседател и идемо у прав правац па још едн дека смо ги тепале младински екипе на Фенер Ефес што ти знам а на мапу на младинску кошарку не нема нигде још малко и сениорска

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom