После некое време и ја овдека да сс некој мој коментар, пратеше све како туј на форум такој и повржано сс клуб, снема ме само поради тој што овј клуб га води една багра од људи што немав осет за спорт и општо за кумановчани како подржувачи на тј ист клуб...
Усрасва га тим, од тим што 2 године по ред се бореше сс титулу дозволуев у тек на 2 сезоне по ред најбољи играчи на тим да си отидев још пред нову годину, немав никакви амбицие, не тражив начин некако да га дигнев овј клуб на едно скалило погоре, едноставно ако до лани стагнирасмо овуј годину идемо надоле...
Одлична утакница, ептен напета и сс позитиван епилог за нас, циганин лошо гу почна текму ама најверојатно беше поради тој што до сга у живот не се е сретнаја да игра у вакви нечовечки услови, ама делуе ми дека ако би останаја сс клуб дека тамо при крај на сезону можемо да га извлечемо максимум од њега...
Судие типични гомна, толко ми идев на живци тој е страшна работа колко можев да су покварени иако у две ситуацие морам да кажу дека судисва за нас, кош на Вигинса не га признасва и плус после тој шутирасмо по истек на време, а не ни гу земасва топку... али ипак гомна су гомна, треба едн дн поштено да га едев
Кд сам куде Вигинса, добро бе матер му ебу толко да сте дно (мислу дека има туј некои од тија дебили), нели сте свесни колко сте мизерни сс тија расистички крици па ви сте мајмуни, а не ист тј Вигинс кој најверојатно кошарку игра само ради свои лични убедувања и некоју љубов спрема њума иако може слободно да си живи на грб на брата му, а да не забраву и ми како тим имамо црнца у тим, али јбг кд имамо заостанати у мозак "навивачи"
Да не забраву дека га испљукасва, дно дно немам коментар... Жално е што такви људи се пуштав у салу...[DOUBLEPOST=1482618738][/DOUBLEPOST]
Едно нешто што ми е криво е тој што у сали гу нема више тај публика што гу имаше пре 2 3 сезоне, нема гу више тај еуфорија. Али ја ги туј окривују управу она сама си направи да нема еуфорија у град за кошарку сс тој што престанава да правив прв тренинг, престанава да га организорав турнир пред почетак на сезону тим ни се саставља заѓан дн.
Како бе брат нема да гу изгубиш публику, ај тој што немав амбицие и најбоље играча га пуштав у тек на сезону, они у овија 7 године како смо прва лига немав мрднато сс мал прст около туј салу у коју играмо па данска на -4 степена имав 3000 људи, плус шиба промаја од сви стране...