Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Извлекле момци победу против Работнички, не гу гледа ама солидно изиграле како што прочита за разлику од прво дерби

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Браво за момци, изгинасва :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Црнац е добар има хендлинг, има прангију, само оној што не ми се свиѓаше е кретња низ блокови у одбрану, увек бираше од подалеко да га заваѓа и такој каснеше на шут, не му е бш најдобра селекција на движења низ блокови...

Караџа е више прича за себе...

Браво екипа! Црнац допрва ќе се уигруе, пола раднички отиде на костозглобно :D илиевски е пизда не сам очекуваја толко лигле да е. Битна победа, Цане одлична одбрана. Фалив 2 појачања добри и дома падав сви, у гости потешко. Колко паре толко музика.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Браво за момци, изгинасва :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Црнац е добар има хендлинг, има прангију, само оној што не ми се свиѓаше е кретња низ блокови у одбрану, увек бираше од подалеко да га заваѓа и такој каснеше на шут, не му е бш најдобра селекција на движења низ блокови...

Караџа е више прича за себе...
Нека га шитнев караџу за још некога нигера сс солидан преглед на игру шу курац

Браво екипа! Црнац допрва ќе се уигруе, пола раднички отиде на костозглобно :D илиевски е пизда не сам очекуваја толко лигле да е. Битна победа, Цане одлична одбрана. Фалив 2 појачања добри и дома падав сви, у гости потешко. Колко паре толко музика.

Чекај да видимо како ке се заврти политика може после нову годину ке капне некој денар колко и да звучи очајно.
П.С дали нигер га носи број на Ацу ?

7 носи, стар на ацу :D даде си и аце сс поддршку, навивање колко сакаш. Добар е нигер еј свиѓа ми се :)

Забрави да га пофалу и Цанета, вероватно и најзаслужан днска за победу, у прво полувреме Владу га сведе на 2 поена само, тај одбрана треба да биде одбрана за учебници. Владо днска заврши с'с 20% шут од поље или 2/10 FG...све друго беше од слободни на крај.

Браун не е потпишан до крај на сезону, треба да се размотри дали га сакамо да остане или не, ја мислу да остане он :D

Според овој вечер, Браун ни га треба. Шут за два преко Мишка погоди, која парабола. Тројка његова при крај помогна, хендл невероватан! Одма да се потпише!

Едно нешто што ми е криво е тој што у сали гу нема више тај публика што гу имаше пре 2 3 сезоне, нема гу више тај еуфорија. Али ја ги туј окривују управу она сама си направи да нема еуфорија у град за кошарку сс тој што престанава да правив прв тренинг, престанава да га организорав турнир пред почетак на сезону тим ни се саставља заѓан дн.

После некое време и ја овдека да сс некој мој коментар, пратеше све како туј на форум такој и повржано сс клуб, снема ме само поради тој што овј клуб га води една багра од људи што немав осет за спорт и општо за кумановчани како подржувачи на тј ист клуб...

Усрасва га тим, од тим што 2 године по ред се бореше сс титулу дозволуев у тек на 2 сезоне по ред најбољи играчи на тим да си отидев још пред нову годину, немав никакви амбицие, не тражив начин некако да га дигнев овј клуб на едно скалило погоре, едноставно ако до лани стагнирасмо овуј годину идемо надоле...

Одлична утакница, ептен напета и сс позитиван епилог за нас, циганин лошо гу почна текму ама најверојатно беше поради тој што до сга у живот не се е сретнаја да игра у вакви нечовечки услови, ама делуе ми дека ако би останаја сс клуб дека тамо при крај на сезону можемо да га извлечемо максимум од њега...

Судие типични гомна, толко ми идев на живци тој е страшна работа колко можев да су покварени иако у две ситуацие морам да кажу дека судисва за нас, кош на Вигинса не га признасва и плус после тој шутирасмо по истек на време, а не ни гу земасва топку... али ипак гомна су гомна, треба едн дн поштено да га едев

Кд сам куде Вигинса, добро бе матер му ебу толко да сте дно (мислу дека има туј некои од тија дебили), нели сте свесни колко сте мизерни сс тија расистички крици па ви сте мајмуни, а не ист тј Вигинс кој најверојатно кошарку игра само ради свои лични убедувања и некоју љубов спрема њума иако може слободно да си живи на грб на брата му, а да не забраву и ми како тим имамо црнца у тим, али јбг кд имамо заостанати у мозак "навивачи"

Да не забраву дека га испљукасва, дно дно немам коментар... Жално е што такви људи се пуштав у салу...[DOUBLEPOST=1482618738][/DOUBLEPOST]
Едно нешто што ми е криво е тој што у сали гу нема више тај публика што гу имаше пре 2 3 сезоне, нема гу више тај еуфорија. Али ја ги туј окривују управу она сама си направи да нема еуфорија у град за кошарку сс тој што престанава да правив прв тренинг, престанава да га организорав турнир пред почетак на сезону тим ни се саставља заѓан дн.
Како бе брат нема да гу изгубиш публику, ај тој што немав амбицие и најбоље играча га пуштав у тек на сезону, они у овија 7 године како смо прва лига немав мрднато сс мал прст около туј салу у коју играмо па данска на -4 степена имав 3000 људи, плус шиба промаја од сви стране...

Последно уредено:
Публика гу нема тој е факт, надам се дека ќе се врати за суперлигу. Срамота си тија расистички крици, и ми имамо црнца! Судие нека им се деси најлош, срамота е колко су неспособни и пристрасни... Заболе ме кој е владо, правила су исти за сви!

Свак пут кд Караџовски шутне тројку едно дете се отпише од тренирање кошарку, а свак пут кд Јанески изигра pick'n'roll една кошаркарска школа се угаси.

Црња улаза и промашуе одма 2 слободни, промашуе после тој још 3 шута и викам: не га бива овога, нема шут. Џабе добар handle и улаз. Среќа демантира ме после. Шибна 4 тројке, иако имаше шут 5/17. Ајзеа Томас за сиромашни.

И Курчо беше днска на утакмицу на југоисток седеше, даде подршку :P посебно у продужетак на 3 минуте пред крај кд даде црнац тројку за водство :D

Иначе за публику од како почна да мора да си купиш карту за да улегнеш значително се намали број на публику. Надвор -4/-5 у салу шиба од сви стране, кој знае колко људи ке се разболив, еве мене почна грло да ме боли...

А и @martins што вика, страшно много сељаци има у салу. Посебно тија у први редови позади кош што седив. Дошја у салу да се "изџаша" и за да биде виден, нема везе што појма нема од кошарку. IQ = 35. И 15 годишњакиње што дојдев на утакмицу за да ги види некој, сс дабл-дабл просек: 12 слике на Инстаграм и 10 на Фејсбук. Па какв сака нека е играч он си гу извршуе своју дужност за клуб од кој е платен. Замисли ти да си играч и за да гу напуштиш салу треба некој да те пљука? Пљукање на играчи = врв на сељачизам!

Другари колко има ефект лоша политика на управу не га забрављајте финале лани и што се деси на утакмицу кд господа од ЕБР улегнасва да тепав све живо у салу. Тој има огроман ефект врз обичну публику, за навивачи ништо не е тој ама за обичну публику е. Тга дошја некој фамилијарно да гледа сс дете и гс преко главу за да не знаеш што попрво да правиш не фала. Мизерно водење на клуб е од сам старт, имаше местенке у библ испразни се малце сала па па се вратисва људи ама после тој у пролет, ке потрае док да се врати публика.
Бонус откажување на Трајковскога кога га рачунасмо сс Ацета да га носив тим овуј сезону А и лешперски народ смо тој што сг си бидна плати па клати нема гратис и тој си игра улогу.

Не знам ја карту си плаќам одамна и такој ќе продужи. Иначе да, лоша политика на управу е. Да се надамо дека ќе се среди до суперлигу

Дечки највише е до греање, замисли пуно стари људи што су такви увек им е ладно они не доваѓав, па људи сс деца не можев да ги доведев јер у салу е 3 степена преко силу, а мали деца ке ги утепа промаја, ја сам сигуран дека кд би имало греање у салу и кд би функционирало све океј, арена би била пуна.

За карте се слажам и ја, овија два месеца виде кои су прави навивачи на Куманово к'д гледаше све едни исти људи покрај мене на исток, а не позерај и сликање, имамо паре да испиемо по 20 евра у чаршију а немамо 1 евро да платимо за карту, од кое ќе има и за некоју плату на играча, ја можу муфте да улазам увек, ама еве 7 године како ни едну домашну утакмицу не сам испуштија на ККК а сам редовно плаќаја по 50 денара, а и сг 60.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom