Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Како прво немамо паре за Томаса, а како второ уз кур ни е тупокурач на топку!

Што слушна муабети дека е могуќе да нема организирано навивање од Кумани?[DOUBLEPOST=1476050136][/DOUBLEPOST]Стефан Настиќ би бија идеално појачање за Куманово!
Па кој знае јоште никој ништо не збори за вторник, нема гу тај еуфорија како сваку годину пред прву утакмицу а и нема направено настан на фб од страну на Кумани како и пред сваку утакмицу... значи нешто не иде туј, 80% нема да се навива али па ке видимо...

Па кој знае јоште никој ништо не збори за вторник, нема гу тај еуфорија како сваку годину пред прву утакмицу а и нема направено настан на фб од страну на Кумани како и пред сваку утакмицу... значи нешто не иде туј, 80% нема да се навива али па ке видимо...
Најголема грешка ќе бидне ако почне бојкот, борба се води од трибину а не од дома !

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Боље што нема да навивав, ако не навивавв ,:Dкој ќе слуша „Живу ја у Куманово туја ми е много убаво“ а утакмица у егал у задњи 2 минута, крши се резултат они поев жалопојке.

Нема бе бојкот, ете га евент на ФБ СВИ НА ЗАПАД! :D Боље, да унесев стра у коске на Црногорци :D

Един и Коле на Арену викав Сололи од Куманово биле, пу, пу далеко било...

f5ce14f6f1c11d90c1f5e1a6f68f3157.jpg

Еве га бус на Теодо одвезе ги накуде с.салу, пројде по Окотмвриску...

Теодо су туја још од ичера, днска двоица од стручан штаб се шетасва по центар и гледасва сатови у оној куде скопски дуќани :D

Солидан тим има Теодо и овуј сезону, намавасва тија 2-3 американца што играсва у прошле сезоне и вратисва некои ветерани од странство, све на све би требало да ги тепамо али ипак нема да су "Бест"

Јутре тепамо сигурноо вучуровиќ не ги игра повредија се, а имав само еднога плеја и само еднога центра маројевиќ ги е центар. Такој да уведен сам дека тепамо.

Требало би, не су толко јаки а и чим е Вучуровиќ повреден полсно ќе е. Да отворимо сс победу е битно.

И ми имамо еднога центра туј смо значи квит :D И тој нашега не га знаемо какви су му квалитети још :D

За карте мора малце да гу уозбиљив работу, да се ставив на поприступни места за купување, а не да се спуштамо доле у салу или да тражимо у канцеларие куде Јоцу... има милион продавнице и кафиќи по центар може барем у 2-3 да се стави да се продавав, само данска ми пишасва 10 душе куде да купив карте

Наш центар да си врши прљаву работу, ако има некој зицер да куца и доста ќе е :)

За карте мора малце да гу уозбиљив работу, да се ставив на поприступни места за купување, а не да се спуштамо доле у салу или да тражимо у канцеларие куде Јоцу... има милион продавнице и кафиќи по центар може барем у 2-3 да се стави да се продавав, само данска ми пишасва 10 душе куде да купив карте

Наш центар да си врши прљаву работу, ако има некој зицер да куца и доста ќе е :)
Карте ке си се продавав како и увек пред салу у трафику

Забрави да прашам наш здравствен билтен како е? Караџа онј пут не игра сс Фени седеше си у тренерке

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom