Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Ех да играсва Тизе и Караколев у репку сга, којзане куде ќе ни беше крај! :D

Породисмо гу победу а...[emoji16]

Даца Мијатовиќ 31 поен и 7 скока...наш најбољи играч овуј сезону.

Ај нека е честито ама пред овакв историски наступ не можу да иду да гледам некои мртви црногорци.
Што мислите центра тија што сте биле

Како за премиеран наступ у сезону не е лошо само ради тој што тепасмо, иако цело време беше егал утакница мене лично ни у едн момент не ми беше критично дека ќе изгубимо, не знам зашто такој делуеше дека смо за едну класу боље тим али немамо игру.

Акцие, ја не виде ништо одиграно, Мијатовиќ ќе ни е топ појачање, Мачки кд како му појде, капитен треба да гу најде форму, Пековиќ солидан како и Караџа, е сга овј Цане гледа се дека се труди дечко и све, покрива у одбрану ама и факт е дека 3 тројке примимо ради тој што он поваѓаше у помош на низак пост и остави превише простор за повратну и за тројку и мислу дека не е он играч што треба да шутира тројке од транзицију!

За центра, да не збору пред време ипак не е ни едну недељу туј ама некако што знам, не ми се свиѓа, голем прави добри блокови, ама некако позиционирање за скок и тајминг су му много лоши...

Публика МРТВАЦИ! Капак на све још нешто не се знае како ќе искочи 5 разлика послеѓна минута почнасва сви да си искачав, ич не ми се свиѓаше тој па сакачеј матер му ебу прва утакница дај подршку сс едн аплауз!

За карте ја туј беше можда досадан, ама бидна си такој гужва не може да се дојде на ред да се земе карта, слепци не могале да ставив у локали по центар да се продавав карте барем 50% ќе беше помала гужва, а имаше и људи дојдесва сс мали деца на улаз и викав не ги се чека плус почна да врне и си отидесва! Катастрофа организација за продавање на карте!

За крај да прашам КУДЕ СЕ ЗАБРАВИСВА СУДИЕ НА ПОЛУВРЕМЕ? :pos:

Полоша организација здравје. За карте огроман ред пошто само на едно место, онај преграда на запад ги комплицира работе а црепови отвориле само 2 улаза како и увек и гужва колко сакаш? Зашто е преградено под запад знае ли некој? Па отвори бре 3-4 улаза од сви стране и завршена работа!

Тим неуигран, и ја имаше утисак дека ќе тепамо иако не идеше. Много промашени тројке, има још много работа али тој е и очекивано сс оглед на тој што касно га формирасмо тим. Имаше по некоја добра акција. Мијатовиќ - како лагано си игра еј...свака част, добиле смо одличнога играча! Капитен кд ќе улегне у форму још едно оружје :) Не ми е јасно зашто не играсмо на акцие за тројку за Пековиќа? Добар шутер е, да не е забравија Маце? :D Мачки енигма, ЖИВАНОВИЌ - какав играч еј! Шоу ќе биде на терен сс њега иако у напад исто треба да допринесе! Па украде можда едно 6-7 топке и тој по изгубену његову! Жилав играч којшто ќе ни гу држи одбрану свака част. Центар солидан, треба да работи на скок и у одбрану е ок ама касни сс блокаду за дел од секунду :D Да погодеше тајминг ќе имаше 4-5. Караџа изненаде сс солидну партију мада па имаше некои безвезе моменти и форсирања без потребу. Пековиќ да улегне у форму и ќе биде одлично појачање.

За почетак солидно, али има доста работа. Ќе биде.[DOUBLEPOST=1476260854][/DOUBLEPOST]Онј Маројевиќ иначе не уби - гледа ли га управа? :D

Управа ни е све Звездаши, можда ќе ни га доведев ККДИВАМТСЛАКИБОЛТЕЛЕКОМИВОЛОЛАРИБАРЦРВеНАЗВЕЗДАФМП

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom