Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Ја колко што гледам па ќе се мучимо сс скокови погледни ги центри мизерни Курчо има повише скокови од њима...

Фалив још минимум 2 топ играча иначе слабо. Још ако центар игра овакој...

Абе центри катастрофа ќе не бев на скок сви[DOUBLEPOST=1474573237][/DOUBLEPOST]Овија соколи ако планирав и у Аба лигу да се вадив на офанзивни и шут за три како сга боље да се откажев ништо посебно не делуев ако се земе у обзир дека ми немамо ни екипу бш јутре сс мзт ќе ги видимо

Последно уредено:
Абе центри катастрофа ќе не бев на скок сви[DOUBLEPOST=1474573237][/DOUBLEPOST]Овија соколи ако планирав и у Аба лигу да се вадив на офанзивни и шут за три како сга боље да се откажев ништо посебно не делуев ако се земе у обзир дека ми немамо ни екипу бш јутре сс мзт ќе ги видимо
Убаво кажа сс оглед на тој дека немамо потпишан фул ростер .. и не изгледасва лошо прашање и колко су кондиционо спремни наши а Соколи ке биднев трол екипа у АБА лигу нешто како Левски :D

Oсвен тј Дувњак други си ги катастрофа играчи не су АБА квалитет. Да имам центра доброга и тројку еднога ќе ги тепамо[DOUBLEPOST=1474574011][/DOUBLEPOST]Тј Пери на улицу у Америку да су прошле подоброга ќе су нашле

Ок е овој, састав им е и бољи и поуигран моментално. Дајте Дујковиќа и тј србин што е на пробу да га досклепамо тим :D Здравје тамо до крај на преодан рок очекују и бољи засилувања.

Прва утакмица на нашу екипу после само 2.5 тренинга заедно како цел тим, екстра игру прикажасмо, вероватно да не беше очајан шут за 1поен 14/27 ќе имасмо некоју шансу, против екипу што игра аба лигу и е веќ месец дна у тренажан процес и трењира заедно.

Живановиќ е големо, големо засилување, одбрана, градење скок, пас, поентирање, рсционалност. Не срља и не е егоист.

Ѓорѓевиќ е океј, ама ако е доведен само за back-up центар. Нема квалитет за повише од 10-15 минута, снажан ко бик, мањка му кошаркарска интелегенција.

Даца Мијатовиќ покрај Курчу и Живановиќа ќе биде наш најдобар играч овуј сезону, ако не и најдобар. Невероватно с'с коју лакоќу игра...
Ќе зажалесмо ако не га доведесмо, огромно појачање, можемо да га мрзимо ради његову прошлост, ама човек днска к'д даде кош исто се накурчи накуде тија од управу на Соколи, едноставно такв карактер си има...

Караџа ме изненди колко беше паметан днска, за чудо.

Мицевски си доби своју порцију пцување од Кумановску публику, па у салу на тајмаут мораше да се пушта музика [emoji23]

Дујковиќ беше на утакмицу, овија 2 дна с'с нас трењира и ако не испадне ништо с'с тј некој тим од Грузију можда би могало да испадне нешто за куде нас. Ама ќе видимо.

С'с центар и тројку, овај екипа дома пред ниедну екипу нема да ги смкне гаќе.

Тројка има шансе да биде и Јован Марковски ама с'г за с'г не се знае...

Углавном, ја сам презадовољан...

Јаки МЗТ нема што. А и не е чудно сс толик буџет. Али едн странац да напушти раду добру понуду и некој да не е у форму може да настанев проблеми. Јебига, знаесмо дека ќе имав милионски буџет и очекивано беше.
сви имав фиба договори на едну годину, онј тимс или темс како и да е мислу дека е на две године или попросто кажано ако ги га раскине договор мзт ќе треба да плати пенали, договор би се раскинаја само сс меѓусебан договор помеѓу играча и тим...

сериозан тим да не се заебавамо, да ги тепамо 1 или ако даде господ 2 за нас ќе е премија!

нас лично ни фалив едн топ центар и добро крило, а не би било лошо и едн бек ап бек али не верују дека би потпишале још 3 играча у наредни 10 дна...

соколи ако не доведев барем још еднога играча у рекет и још еднога бека ќе су мизерија у аба лигу, повише од 5 победе ни у сн сс овј тим

Eve retko pisuju sga ce pisu posle ovj natprevar ako kumanovo izgubi od sokoli nikad vise nema da gledam kosarku sokoli nula neka me citirav tija 20 navivaci na sokoli sto gi imav kt kumanovo ce izgubi ja ni citam vise ni gledam vise sokoli nula ss ogled deka ni e prva utakmica samo ce kazu bravo I ce cekamo titulu poz od mene

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom