Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе сфаќам те што сакаш да ми кажеш, ама мое мислење е дека не е реално тој што збориш... ипак имав 3-4 играча што су за свак респектАбе знам ама викаш фактички дека Курчо може да га пуни Луксембург а не може Соколи нема логика![]()
потпуно сфаќам што сакаш да кажеш и ти и комшија, од исту страну смоkako samo ce gi sobere kude nas njini navivaci ja toj se sekiram, a za rezultat malo gajle, toj sa sokoli mozev i teodosica da ga dovedev dzabe gi, selski tim si e selski tim...
eve citam i sinovca sakav da ga dovedev, edn od najbolji koj e igraja kude nas, ali kako vikase balasevic - dzaba vam novci moji sinovci...
Ау тој ли су нови дресови на МЗТ ... За разлику од претходни сезоне кд имасва добар дизајн сг имав страшно ружан дрес, на да они су увек ружни сс тој знакче ама сга утепасва сепотпуно сфаќам што сакаш да кажеш и ти и комшија, од исту страну смоја само алудирам на тој дека колко и да игра сс срце, некад ме извади од кожу сс тија педерски потези што ги прави
Иначе Аврамовиќ имаше страшну утакницу против Будуќност сс 24 поена и овај тројка за победу, пред тој против Звезду исто такој 18 поена, a и први 2 пријателске што ги игра против јуниори на Звезду и против ФМП мислу дека беше двоцифрен, али још увек нема добиено договорУ свак случај мислу дека би требало да добие договор сс овија партие, Вршац прави екипу што ќе игра српску супер лигу, а можда и да се борив за плејоф
Само не ми е јасно, лани исто у Словачку почна јако сс добри партие и после попушти, куде нас беше слично, али сга под водство на Гуровиќа му е шанса да га направи финалан чекор и да га фати послеѓан воз да биде добар играч[DOUBLEPOST=1473805225][/DOUBLEPOST]после финале 2015ту, опет дуел
![]()
потпуно сфаќам што сакаш да кажеш и ти и комшија, од исту страну смоја само алудирам на тој дека колко и да игра сс срце, некад ме извади од кожу сс тија педерски потези што ги прави
Иначе Аврамовиќ имаше страшну утакницу против Будуќност сс 24 поена и овај тројка за победу, пред тој против Звезду исто такој 18 поена, a и први 2 пријателске што ги игра против јуниори на Звезду и против ФМП мислу дека беше двоцифрен, али још увек нема добиено договорУ свак случај мислу дека би требало да добие договор сс овија партие, Вршац прави екипу што ќе игра српску супер лигу, а можда и да се борив за плејоф
Само не ми е јасно, лани исто у Словачку почна јако сс добри партие и после попушти, куде нас беше слично, али сга под водство на Гуровиќа му е шанса да га направи финалан чекор и да га фати послеѓан воз да биде добар играч[DOUBLEPOST=1473805225][/DOUBLEPOST]после финале 2015ту, опет дуел
![]()
потпуно сфаќам што сакаш да кажеш и ти и комшија, од исту страну смоја само алудирам на тој дека колко и да игра сс срце, некад ме извади од кожу сс тија педерски потези што ги прави
![]()
да, да правив добар тим, кој без проблем би требаја да биде прв у лигу на србију, а после да пробав да изненадив некога, још увек имав доста дугови али средуев ги работе, потпишасва 6-7 играча плус још некој би требало да потпише како на пример Аврамовиќ...гуровиќ ли е трењер на Вршац?[DOUBLEPOST=1473806438][/DOUBLEPOST]
гуровиќ ли е трењер на Вршац?
не не, тој е слика од Хемофарм - Будуќност нели Шеховиќ тамо играАу тој ли су нови дресови на МЗТ ... За разлику од претходни сезоне кд имасва добар дизајн сг имав страшно ружан дрес, на да они су увек ружни сс тој знакче ама сга утепасва се
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Против Бокицу ќе играмо? Надам се дека ќе си остане туја после прво гостувањеУтакмице од висок ризик против косовари. Зависно од појачања што треба да дојдев, мислу дека група може да се пројде, али Сигал е прв.[DOUBLEPOST=1473670012][/DOUBLEPOST]http://ekipa.mk/kumanovo-trenira-bez-pola-tim-i-bara-novi-tsentri/
Бојан Трајковски најверојатно го раскинал договорот со Сигал Приштина
Бојан Трајковски најверојатно го раскинал договорот со Сигал Приштина
Очекуемо си га назад[DOUBLEPOST=1473846034][/DOUBLEPOST]
Очекуемо си га назад![]()
да, да правив добар тим, кој без проблем би требаја да биде прв у лигу на србију, а после да пробав да изненадив некога, још увек имав доста дугови али средуев ги работе, потпишасва 6-7 играча плус још некој би требало да потпише како на пример Аврамовиќ...
Надам се дека ќе успее да има успешну сезону, стварно добар потенцијал од играча има још увек шанса за њега[DOUBLEPOST=1473812148][/DOUBLEPOST]
не не, тој е слика од Хемофарм - Будуќност нели Шеховиќ тамо игра![]()
да, да правив добар тим, кој без проблем би требаја да биде прв у лигу на србију, а после да пробав да изненадив некога, још увек имав доста дугови али средуев ги работе, потпишасва 6-7 играча плус још некој би требало да потпише како на пример Аврамовиќ...
Надам се дека ќе успее да има успешну сезону, стварно добар потенцијал од играча има још увек шанса за њега[DOUBLEPOST=1473812148][/DOUBLEPOST]
не не, тој е слика од Хемофарм - Будуќност нели Шеховиќ тамо игра![]()