Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
хаха кој сељак си значи не знаеш што да кажеш па браниш се сс напади :D
Ако некој клуб се распадне и престане да постои ви сте прв кандидат :D
А кд си толко јак дај контак дојди у Куманово искурчи се или још боље ми ќе дојдемо на утакмицу у аба :D

Znam sakate da gledate Zvezda, Partizan, Cedevita u zivo, ama ke si gledate Strumica, Pelister, Vardar, Rabotnicki. . . ABA samo u tv.

Још ли бе не га преболесте пораз у полуфинале дома и тој што ви улегнава преко 100 душе иако имасте толко обезбедување :D

Нели га научисте бе? Не се секирајте, нема подржикоњски да улага без резултати ;) КК Бест се распада, забравсимо ли на Хериса? :)

Vie imavte rezultat pa go raspadnavte klubot. Site sponzori i igraci vi izbegaa.

Vratete prvo dolgovite tamu sto imate po igraci i u salu, pa posle ke razgovaramo s`s argumenti[DOUBLEPOST=1472030363][/DOUBLEPOST]
Још ли бе не га преболесте пораз у полуфинале дома и тој што ви улегнава преко 100 душе иако имасте толко обезбедување :D

A vi jos li be na ga preboleste poraz u polufinale u Gvg?
Alal da vi se tija 100 duse, toa vi bese zadnjo :)

ffce969d8122b6d95937b1475f8e6aed.jpg

Едн од најверни навивачи на наш клуб још у 2 лигу, нека му е лсна земја.

Znam sakate da gledate Zvezda, Partizan, Cedevita u zivo, ama ke si gledate Strumica, Pelister, Vardar, Rabotnicki. . . ABA samo u tv.
Што се попали толку жити се? Јака работа Аба лига ќе играте, ќе служите како боксерска вреќа за сите тимови, со тоа се гордееш? Што тимот ќе ти губи +40 од другите? Не се возбудувај, ќе заврши сонот после ќе се вратите во дупката од која излеговте.

Мислам дека ти треба да кренеш за да пишуваш тука, бидејќи за провокации делеле подароци. Оди во твојот Фан клуб пишувај си сам.

Zel im go dudla, demek me brka od nivni fan klub :icon_mrgr:
Дечко, то ест извини ДЕТЕ 2 прста се дизав само у школу ама ќе ти опростимо затој што још не си пораснаја па да га разбереш тој. Не те он мава сви те мавамо од овуј тему не ти е место туј затој што само уживаш да провоцираш. Уживај у садо мазо овуј сезону што ќе ви га приредив сви други тимови ќе ви бидне загревање на тебе и татицу Стевчета после кд ке идете у затвор тамо ке ви га начукуев затој што сте појаки од судбину ќе издржите и тој патем и ке уживате во највероватнои онакој добивате од Грују по дупе малце
АЈ МРШ СГА

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Zel im go dudla, demek me brka od nivni fan klub :icon_mrgr:
Кој те брка бе, ти прв се правиш мангуп ко демек јакиот тим Аба лига ќе играл. Па затоа те прашав само дали се гордееш со тоа дека тимот ќе ти губи +40?

Дечко, то ест извини ДЕТЕ 2 прста се дизав само у школу ама ќе ти опростимо затој што још не си пораснаја па да га разбереш тој. Не те он мава сви те мавамо од овуј тему не ти е место туј затој што само уживаш да провоцираш. Уживај у садо мазо овуј сезону што ќе ви га приредив сви други тимови ќе ви бидне загревање на тебе и татицу Стевчета после кд ке идете у затвор тамо ке ви га начукуев затој што сте појаки од судбину ќе издржите и тој патем и ке уживате во највероватнои онакој добивате од Грују по дупе малце
АЈ МРШ СГА

Klasika seljacki muabet, 0 izdrzanost, sve bazirano na pretpostavki, nisto konkretno. Svesen si i sam deka vi go izvadivme kurot so ABA liga, nastana eden splet na okolnosti i nastani kaj vas povrzani so nasata objava od pred 2 nedeli. Od togas kaj vas ne nisto isto, rabotite vi se smenija, site planovi propadnaa, nemate tim, i ne znaete dali ke imate, vprocem i vasiot doskoresen igrac go potvrdi istoto. ZNam deka ve boli, jbg, me boli i mene - ali me boli kurot za vas.

U nedostig na fakti pak vlagas so seljacki muabet za politika koi pak ti se bazira na pretpostavki. Tie mubeti ne treba da se pravat tuka, ako im druga tema nema problem i tamu ke vi odrzam cas po politika ke sporeduvame tata cic so tata stevce u sve sto sakas, ke merime kurovi --- ustari koga ke podrazmislam dobro sto da sporeduvam nebo i zemja, bog i shehirdzija, ronaldo i mile krstev, dva razlicni sveta. . .

Eve vi bolje ideja, zemte cel grad po 50 denara i spasete go klubot.
Кој те брка бе, ти прв се правиш мангуп ко демек јакиот тим Аба лига ќе играл. Па затоа те прашав само дали се гордееш со тоа дека тимот ќе ти губи +40?

Pak ti neranimajko. Ti rekov, prvo pokloni se koga ke pomislis na mene, posle zemi livce i penkalce pa ke ti serviram lekcija za kosarkarska edukacija. DO togas dudlaj. . .

Последно уредено:
Klasika seljacki muabet, 0 izdrzanost, sve bazirano na pretpostavki, nisto konkretno. Svesen si i sam deka vi go izvadivme kurot so ABA liga, nastana eden splet na okolnosti i nastani kaj vas povrzani so nasata objava od pred 2 nedeli. Od togas kaj vas ne nisto isto, rabotite vi se smenija, site planovi propadnaa, nemate tim, i ne znaete dali ke imate, vprocem i vasiot doskoresen igrac go potvrdi istoto. ZNam deka ve boli, jbg, me boli i mene - ali me boli kurot za vas.

U nedostig na fakti pak vlagas so seljacki muabet za politika koi pak ti se bazira na pretpostavki. Tie mubeti ne treba da se pravat tuka, ako im druga tema nema problem i tamu ke vi odrzam cas po politika ke sporeduvame tata cic so tata stevce u sve sto sakas, ke merime kurovi --- ustari koga ke podrazmislam dobro sto da sporeduvam nebo i zemja, bog i shehirdzija, ronaldo i mile krstev, dva razlicni sveta. . .

Eve vi bolje ideja, zemte cel grad po 50 denara i spasete go klubot.

Pak ti neranimajko. Ti rekov, prvo pokloni se koga ke pomislis na mene, posle zemi livce i penkalce pa ke ti serviram lekcija za kosarkarska edukacija. DO togas dudlaj. . .
Па што ќе ги споредуеш Цица и Стевчета исти су само куде нас барем не се крши основно човеково право на слободно движење ресто туј су од тк аспект гледано за друго ви сте туј што куде сте само затој што политика е умешана у спорт до пред 2 године имасте маалски играчи у тим играсте у сале на основни школе и сг дојде владина пара у тим и одма вау а ќе ве виду за годину дна ке плачете. И боли тој што правило си е вицешампион да иде натамо ви испадате од вицешампиона и ви идете натамо како и све друго у овуј државу иде по партиску линију ќе исперете паре у АБА ке наместите утакмице една сезона ескурзија и после амин. До тга МРШ ОД ТЕМУ немаш право на муабет туја

Абе за нас лсно ми ќе соберемо по 50 денара, много не има и ќе га спасимо клуб, амо што ќе биде кд ќе треба ви да собирате, од деца од школу ли ќе зимате, од тија деца сас зор што ги терате да идев на утакмице? Или од редари кои ги има повише од публику? А и џабе паре фрљате, па ќе га едете од нас како што беше и лани и преклани, кога сакате доведете, кои сакате играчи доведете, исто ви се фаќа, можете да сањате и ти и татко ти стево дека едн дн ќе бидете прав клуб, јер од догодине нема ни да постоите...

Cek, ti koj si? Ja ne te poznavam tebe. Prvo prestavi se. Ako sakas da argumentiras so mene kreni 2 prsta

Можи јас да ти се претставам за да ме запознаеш? Јас сум модератор на подфорумот кошарка и сега ќе добиеш казнени поени, колку да одиш недела дена на одмор. Следниот пат ако се убациш со вакви навредливи и потценувачки постови ќе добиеш бан од форум. Дискутирајте како што се дискутира, а не со навреди и постојани провокации. Поздрав.

Ми ќе соберемо по 50 ден. ако треба, Стевче ќе мора да им зима на деца од школу паре за ужинку :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom