Klasika seljacki muabet, 0 izdrzanost, sve bazirano na pretpostavki, nisto konkretno. Svesen si i sam deka vi go izvadivme kurot so ABA liga, nastana eden splet na okolnosti i nastani kaj vas povrzani so nasata objava od pred 2 nedeli. Od togas kaj vas ne nisto isto, rabotite vi se smenija, site planovi propadnaa, nemate tim, i ne znaete dali ke imate, vprocem i vasiot doskoresen igrac go potvrdi istoto. ZNam deka ve boli, jbg, me boli i mene - ali me boli kurot za vas.
U nedostig na fakti pak vlagas so seljacki muabet za politika koi pak ti se bazira na pretpostavki. Tie mubeti ne treba da se pravat tuka, ako im druga tema nema problem i tamu ke vi odrzam cas po politika ke sporeduvame tata cic so tata stevce u sve sto sakas, ke merime kurovi --- ustari koga ke podrazmislam dobro sto da sporeduvam nebo i zemja, bog i shehirdzija, ronaldo i mile krstev, dva razlicni sveta. . .
Eve vi bolje ideja, zemte cel grad po 50 denara i spasete go klubot.
Pak ti neranimajko. Ti rekov, prvo pokloni se koga ke pomislis na mene, posle zemi livce i penkalce pa ke ti serviram lekcija za kosarkarska edukacija. DO togas dudlaj. . .