Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Сакаше да кажу дека не испада увек такој како што сви мислив, и фаворити падав. И како немамо такви играчи, Костоски и Трајковски тебе не ли су ти сличан тандем? :D

Сакаше да кажу дека не испада увек такој како што сви мислив, и фаворити падав. И како немамо такви играчи, Костоски и Трајковски тебе не ли су ти сличан тандем? :D
И ја сам оптимист Аце и Боки су топ за нашу лигу ама не можев да га изнесев цел терет на њима затој што на Бокицу му шетав џуџиња у главу а Курчо брзо пада психички кд се изнервира или ако не му појде треба још 3-4 играча солидни за да избалансирав збори солидни приближно њин квалитет

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Nema igrac na ovj svet koj moze da sutne u svak moment, od svaku poziciju, u svako vreme kako sto moze Bokica. Jebi ga, mozda bs kd treba tg ce mu pojde...

А што ке кажеш ти за мене кој и на 3-1 за ГСВ беше упеден дека Леброн и дружина ке преокренев?

Мзт ке има прејаки утакмице овуј сезону и голему искуству од кое ако су паметни ке искочив појаки.

Бајерн и Уникаха евролигашке екипе,Зенит исто страшан тим,Будуќност никад појак,а Мурсија екипа од можда најаку европску лигу.

Куманово е боранија док играв играчи како Костоски,Мандиќ,Трајковски,кои изиграв газде на клуб.

Тј прв ако нешто не му е по вољу нејќе да игра,нејќе да трчи,друг не е вредан помене зашто не е туј,а због третога гу изгубимо 4-ту утакмицу дома сас МЗТ и гу оставља на цедило репрезентацију.

Работнички му дале на Курчу двојно поголему плату него ли лани што зимаше куде нас, а исто такој му понудиле доста добар договор и на Мачкита па и на Дамјана :)

Работнички му дале на Курчу двојно поголему плату него ли лани што зимаше куде нас, а исто такој му понудиле доста добар договор и на Мачкита па и на Дамјана :)

Дамјан нема шанси да иде во Работнички, понудата е добра ама нема да отиде во тој клуб. А Курчо мислам дека исто така нема шанси да отиде таму, пред се поради Марин

Ако е луд Дамјан да иде од МЗТ кој ќе игра против едни од најјаки екипи у Европа оваа сезона...

Проблем за Работнички сга е тој што искочисва информацие дека ке имав тапа буџет и никој не ги веруе сга колко и добру понуду да дадев .. много ке ги е тешко да направив апгрејд на ростер ке треба да се базирав на странци ..

Вукота Павиќ у Фени, плус некој грузијац за центра и некој руки амер :)

Вукота Павиќ у Фени, плус некој грузијац за центра и некој руки амер :)
Сг и онија клошари њини "навивачи" Лозари магично ќе се вратив на сцену затој што они само навивав ако тим има шансу да се бори за нешто онакој не ни идев, ваљда управа нњ ги капнуеше некој денар у регистрирано граѓанско здружение па не ги се идеше на утакмице

Сг и онија клошари њини "навивачи" Лозари магично ќе се вратив на сцену затој што они само навивав ако тим има шансу да се бори за нешто онакој не ни идев, ваљда управа нњ ги капнуеше некој денар у регистрирано граѓанско здружение па не ги се идеше на утакмице

Тераше ги управа да си ги плаќав бусови за гостувања а овијасакав муфте, ебати навивачи ако од фонд на групу не можев да испонзорирав 2-3 буса за гостовање.

Тераше ги управа да си ги плаќав бусови за гостувања а овијасакав муфте, ебати навивачи ако од фонд на групу не можев да испонзорирав 2-3 буса за гостовање.
Затој и су клошари клуб не ги е у најдобро стање они ги се ценкав за паре наместо да оставив тој за играчи да иде. Ако ми за сваку утакмицу у Скопје што гу играмо тражимо паре, не само навивачи него и обични људи, ќе треба играчи од њину плату паре да давав за да се покрие трошак. Ама затој у Куманово сала увек е пуна и кд се дешавав глупости имамо 80% испунетост а у најдобри случаи не се игра у салу заради кондензацију :D

Солидни појачувања на Фени, вероватно поново с подобар ростер од наш, уствари еднога играча што га имамо, да е жив и здрав Боки.
Спортмедиа још увек навива капитен да заврши у Раднички, демек 7 бона понудени. Још и Јаневски у пакет.

Еве и врапци може да заиграв у АБА лигу.

Сви активни, ми па затајасмо. Овој Костоски што развлача банице не ми се свиѓа, али па ќе кажу ја би му платија. Што е работа сс странци? Сви почињав за 7-10 дна сс припреме, ми још ростер не смо склопиле. Работи ли се нешто, што е како е, нема ни шпекулацие ебате. Ај да видимо до петак што ќе биде, ќе снема играчи за зимање :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom