- Член од
- 6 март 2008
- Мислења
- 1.645
- Поени од реакции
- 424
Сакаше да кажу дека не испада увек такој како што сви мислив, и фаворити падав. И како немамо такви играчи, Костоски и Трајковски тебе не ли су ти сличан тандем? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ја сам оптимист Аце и Боки су топ за нашу лигу ама не можев да га изнесев цел терет на њима затој што на Бокицу му шетав џуџиња у главу а Курчо брзо пада психички кд се изнервира или ако не му појде треба још 3-4 играча солидни за да избалансирав збори солидни приближно њин квалитетСакаше да кажу дека не испада увек такој како што сви мислив, и фаворити падав. И како немамо такви играчи, Костоски и Трајковски тебе не ли су ти сличан тандем?![]()
Работнички му дале на Курчу двојно поголему плату него ли лани што зимаше куде нас, а исто такој му понудиле доста добар договор и на Мачкита па и на Дамјана![]()
Сг и онија клошари њини "навивачи" Лозари магично ќе се вратив на сцену затој што они само навивав ако тим има шансу да се бори за нешто онакој не ни идев, ваљда управа нњ ги капнуеше некој денар у регистрирано граѓанско здружение па не ги се идеше на утакмицеВукота Павиќ у Фени, плус некој грузијац за центра и некој руки амер![]()
Тераше ги управа да си ги плаќав бусови за гостувања а овијасакав муфте, ебати навивачи ако од фонд на групу не можев да испонзорирав 2-3 буса за гостовање.Сг и онија клошари њини "навивачи" Лозари магично ќе се вратив на сцену затој што они само навивав ако тим има шансу да се бори за нешто онакој не ни идев, ваљда управа нњ ги капнуеше некој денар у регистрирано граѓанско здружение па не ги се идеше на утакмице
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Затој и су клошари клуб не ги е у најдобро стање они ги се ценкав за паре наместо да оставив тој за играчи да иде. Ако ми за сваку утакмицу у Скопје што гу играмо тражимо паре, не само навивачи него и обични људи, ќе треба играчи од њину плату паре да давав за да се покрие трошак. Ама затој у Куманово сала увек е пуна и кд се дешавав глупости имамо 80% испунетост а у најдобри случаи не се игра у салу заради кондензацијуТераше ги управа да си ги плаќав бусови за гостувања а овијасакав муфте, ебати навивачи ако од фонд на групу не можев да испонзорирав 2-3 буса за гостовање.