- Член од
- 6 март 2008
- Мислења
- 1.645
- Поени од реакции
- 424
Ај се кладимо дека ќе га контактира управа?
Кумановац е 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ќе се јачав после имамо и Кумановци у тим хахах овј за нашу лигу океј ќе е ќе има кој да куца преко Луковиќа хахахах целу главу повисок од њега е сг техника каква му е тој дискутабилно затој што штом не се пробија низ овија балкански лиге ... како и да е дали ни се смешка прво појачање хахахаАј се кладимо дека ќе га контактира управа?Кумановац е
![]()
Веќ денска доваѓа у куманово да гу види куќу куде е живеја како дете, одма ќе га фати носталгија, ќе се сети дека баба му е раскажувала толко убави прикаске за Куманово и за кумановски фраери, за соколану и за све друго, а вечер сас Цица иде у кафану, Циц га напива прави га ќор пијанога и одма на лице место потпишуе за Куманово, а уговор му важи све док има најмалко 225 цм висину...
[DOUBLEPOST=1464972868][/DOUBLEPOST]Скопје бекатон е од после утакмицу кд гаѓасва од надвор а не су гаѓани сс њега на металски завижод играчиПосле некој ке ми каже зашто мрзу џандари, друго Уроша до негде га сваќаше за трансфер ама после тој у Скопје што направи треба ноге да му се скршив, трето тој мало гомно Марко очигледно дека има квалитет ама понашање нула, на све тој судие неможев да му дадев техничку за провокацие, трето онај сировина Бокица треба некој од Куманово да му каже дека не му е овој селски собор па такој да се понаша, Мандиќ мислу дека е одсвиреја свое, публика па ке кажу мислу дека од Кумани не е полетело ништо, него од тија глупаци што пљукав и се курчив сваку утакмицу , такој да овј пораз иде највише и на њину душу, само што дечки су очигледно ограничени интелектуално и неможев да га сватив тој.
Друга работа што ме чуди куде Кумани е тој што, пред некој дн праву муабет сс дечка што ги е тамо и ми објаснуе зашто га нејќев Уроша и ми вика например Боки е цар, шмрка, пие сс нас боли га кур и му викам како бе шмрка и пие сс вас, виками такој бе дружимо си се, закључак: КК Куманово ти е аматерски клуб, Македонска Кошаркарска Лига такоѓе, Кумани немав никакву навијачку културу/свест, замислете у некој поозбиљан клуб едн од најбољи играчи да тепа шанкери по чаршију, да шмрка амфос, да пие и што ја знам, прво ке добие одма отказ од клуб, а второ ако у некој случај не добие навијачи ке му ги скршив и руке и ноге на тренинг или куде и да га начекав у град, а Боки бија ``цар`` затој што шмркаја сс њима...![]()
Не пишував намерно деновиве на оваа тема за да не излезе дека провоцирам или сл. Убеден, значи убеден бев дека МЗТ ќе ја добие до крај серијата после поразот во Скопје кога некои играчи од Куманово после секоја наредна утакмица заглавувале до пет сабајле во една од дискотеките во Скопје. А околу прекинот...бидете бе луѓе реални, 3-4 пати имаше опомена, при самиот прекин (кој и да испровоцира, сеедно) летна у терен се што можеше да летне. Негде видов и бекатон !?!?!?
Ако ја има некаде снимката од натпреварот, ви предлагам со ладни глави слободно да ја прегледате, и ќе се уверите дека судењето е во најмала рака 50-50, а прва четвртина и многу недосудени фаули на Куманово врз играчите на МЗТ.
П.С. Последната акција на 16 секунди до крај, недосудени ЧИСТИ чекори на Курчо. Тоа никој не го збори, а можеше со таа акција Куманово да избори мајсторка.
Не гу дирај работу,овакву безмуду,безкрвну,безвољну партију на памту да сам гледаја,не е проблем разлика,већ приступ.@Captain Clutch Капетане дигна му се на Квинси Милера...мада и судијска 3ка не лже
Кој бе албанец Мекиќ ли?Не гу дирај работу,овакву безмуду,безкрвну,безвољну партију на памту да сам гледаја,не е проблем разлика,већ приступ.
Идемо на изедначење у недељу.[DOUBLEPOST=1464997527][/DOUBLEPOST] Покрај Дујковиќ на турнирите во Кина ќе играат и младите и надежни Љ.Младеновски и А.Мекиќ(МЗТ Скопје А.),И.Сапунџиев (Карпош Соколи) Б.Стајиќ П. Пајиќ (Фени И.) и Горан Главчев (Кожув)“
А,туру ти га у државче,што дочека албанец Мекиќ да биде на списак и татино синче Главчев![]()
Бошњак е Мекиќ,остај го детето !Торбеш, исти кур.