Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Адин Врабац са три четвртине теренааааа :D

Главно засилување за Куманово у август :P

Момци ми се унапред извинуемо,на тему за Партизан нема жив човек и зашто да не пишуемо туј док нема активности за Куманово?

Издржете још 4-5 дна само ке пишуемо:D

Јутре рутински,а у пету ке скинев гаќе,као и увек кд су под притисак.
Затој што увек кд виду нотификацију у тему мислу дека е нешто у врску сс наш клуб, отварам и гледам за партизана си пишуете :| Исто ке му дојде како сг да почнев и други да зборив за тамо руску лигу ЦСКА и Химки кд играв .. или за шпанску сга Реал и Валенсија .. ама ај .. штом не се бунив други да не изигравам шерифа :D

Може да пишуемо туј и за ВТБ лигу,може за финале у Турску,може и за у Италију,а не е искључен и НБА, мене не ми смета:icon_mrgr:

Мислеше да ги испоказну ама викам ај и такој нема ништо битно па нека пишуев :D

Novi igrac makedonskog prvoligasa Kumanova za sledecu sezonu je bivsi as Partizana, iskusni veteran Slobodan Bozovic.

Аце блиско до нов deal, Бојан тражи превише за наши услови.
Па ако е кретен да не прифати за исту суму од лани, у странство да отиде ке га вратив како од Пољску што га вратисва никој не толерира играча од рекет што зима 20 шута у тек на утакмицу :D

Чекај бе, Божовиќ овј ли у Кожув што играше пред 2 сезоне? Маце му беше трењер изгледа едно време, собира гу стару екипу :D Не сам задовољан сс њега, добар играч али не е којзнае што. Треба ни некој како Жаре што беше. Бојан нек не се занаса, друг македонски тим нема шансе да му понуди повише од тој што зима куде нас, а на страну питање е дали ќе најде ангажман. Аце мора да се задржи. Ај прво официјални информацие да почекамо :)

Абе ако трењер прави Кожув екипицу у Куманово, нека га собере и Мијајловиќа и Пековиќа :D

Мијајловиќ може, Пековиќ не... Иначе слушна некој муабет демек Симоновски даја збор дека ако не најде некој агажман на страну ќе га продужи договор сс Куманово

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom