Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Епа мислу дека е толко, иако само што почна 4-та. 13 разлика у моменат, не верују дека ќе ги стигнемо. Не дека резултат прикажуе толко голему разлику али увек е такој сс Куманово. Јебига.Можда Боки да погодеше повише тројке боље ќе беше :D Шутна 50 :D[DOUBLEPOST=1449685560][/DOUBLEPOST]
Даааааалеку далеку сте од титула

Тачно колко што сте ви далеко од добри резултати у АБА :D

Епа мислу дека е толко, иако само што почна 4-та. 13 разлика у моменат, не верују дека ќе ги стигнемо. Не дека резултат прикажуе толко голему разлику али увек е такој сс Куманово. Јебига.Можда Боки да погодеше повише тројке боље ќе беше :D Шутна 50 :D[DOUBLEPOST=1449685560][/DOUBLEPOST]

Тачно колко што сте ви далеко од добри резултати у АБА :D

На балкан поише не знаат по Куманово или по МЗТ (од кошаркарски аспект) ?

И ја викам по Работнички повише :D[DOUBLEPOST=1449685898][/DOUBLEPOST]Иначе некој га константо ребри Мандиќа и све се слуша на стрим :D

И ја викам по Работнички повише :D[DOUBLEPOST=1449685898][/DOUBLEPOST]Иначе некој га константо ребри Мандиќа и све се слуша на стрим :D

Хахахха да да цело време му вика Мандиќ да влезе

Не знам дали да се смеју ичи да плачу 5 душе застанасва на 3ку у едн момент

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Straso car, 55-55 bese, tajm aut ne ume da trazi. Mandic, Petrovic, ovoj novo drvo, Ingram svi treba pod hitno da se namavav od kumanovo...

Опашување за 15 минута :D Добри све до негде средину на треќу и после потоп. Ми дадемо 10 поена можда, они 40. Не дека су страшни, али фактор играње у гости и сви перипетие у тим си га донесева свое. Мандиќ е надвор од форму, што е и нормално, Ацо сам неможеше, Трајковски беше солидан али шутна едно 20 тројке (нема статистика не можу да виду колко тачно), црнац на крај само проба, Јаневски е Јаневски, исто и Караџовски, а нов џин на центарску позицију још увек не е уигран апла се гледа, не ги знае пасови на Ацу, плус не е тип на играча како Луковиќа. И сс 2 тренинга толко е.

Ја се надаше на изненаџење али ништо од томе :D Сга мора да се насочимо накуде Соколи у суботу - тој мора да се добие, и после тој да се стабилизирамо па да почнемо да играмо како што треба.

Абе не знам без ЈАКОГА тренера ништо не правимо ама мислу од тип на Џикиќа , Страшо не знае тајмаут да викне Костоски и Караџа цркнава а на клупу дреме Неговановиќ.
Центар ќе не разочара колко е мекуш

Кој ке биде у рекет?
Боки,Петровиќ и Гузасти Јанески денс ке су ван 6,75:D
Ебем ти ТВ,па пренасава ли они некоју утакмицу до сга мајку ги ебу у пичку:facepalm:
Губимо измеѓу 20-27 разлике.
У јбг колко ги разбирам овија работе.

Иначе фала на Мартинса што ми отвори очи и малко освежи џепарац.
Тура за кумановске манге овдека на форуму,Мандиќу дудлај га све ти ебу мртво.

Тој е тој што га зборимо сви туја сс ГОДИНЕ, много добри играчи пројдесва у тим ама трењери саглам освен Михајловски нема. Тим ни е најбољи можда од реоформување навамо, збору бар на хартију, ама џабе све кд нема трењер. Ацо цркнуе на терен, и нема ефект после тој. Трајковски ако га намести шут ќе биде интересно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom