- Член од
 - 6 март 2008

- Мислења
 - 1.645

- Поени од реакции
 - 424

Можда не 6к али 5к сигурно. И мислу дека е супер цена. Можда ако се смилуе ќе намали нешто. Јебига управа, квалитет се плаќа. Намавајте Петровиќа ете ви дел од паре.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И мандиќа и ете гу плата [emoji14]Можда не 6к али 5к сигурно. И мислу дека е супер цена. Можда ако се смилуе ќе намали нешто. Јебига управа, квалитет се плаќа. Намавајте Петровиќа ете ви дел од паре.

2 од овија мора да останев затој што тренер не може да игра сс 8 играча, иначе биче добар Бокица ако дојде Џикиќ јаки партие вадеше у репку, примети ли ги некој конфликти ичера на релација Мандиќ-Трајковски ?Непотребни играчи: Мандиќ,Петровиќ,нов центар,Караколев
Тој су ти паре за еднога солиднога тренера, или играча![]()
Караколев може да остане а за центара ако е скуп овј а за кур не га биваше ичера може нешто поефтиноНепотребни играчи: Мандиќ,Петровиќ,нов центар,Караколев
Тој су ти паре за еднога солиднога тренера, или играча![]()
Немаше конфликт бодресва се едн другога, "идемо бре" дерев се едн на другога.2 од овија мора да останев затој што тренер не може да игра сс 8 играча, иначе биче добар Бокица ако дојде Џикиќ јаки партие вадеше у репку, примети ли ги некој конфликти ичера на релација Мандиќ-Трајковски ?
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Што знам мене ми изгледаше на стрим како карање ма да не можу да бидну сигуран не сам бија у живо да гу гледам, иначе ако е овј Мишановиќ платен 3000 значи многооо лоошооооНемаше конфликт бодресва се едн другога, "идемо бре" дерев се едн на другога.![]()
Све се слушаше у салу, што зборесва играчи, Мандиќ још сг е зрел за coach кажуе им све што треба "Preuzmi" "Recovery" ''имаш блок лево'', ''комбинована одбрана''.Што знам мене ми изгледаше на стрим како карање ма да не можу да бидну сигуран не сам бија у живо да гу гледам, иначе ако е овј Мишановиќ платен 3000 значи многооо лоошоооо
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Не се толку, Крка не се расфрла со пари, јас имам информација дека земал 6000, па еден Влада Вукоичиќ е тренер за 3000 евра во Балкан...Џикич зимал плата во Крка помеѓу 10000 и 15000 еура месечно. Нема никакви шанси да дојде во Македонија, нит во МЗТ а камоли у Куманово.
Како на вас да не ви е жеља?Пуста жеља