Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Шо не гу постирате од Тупака Changes бе :D значи кумановски Грег Попович трењер па, ок бе. Ај да видимо дали ќе има појачања или па пуштате буву :D надам се на најбоље, редно време беше.
Sent from my Lumia 630 using Tapatalk

Ја још увек мислу дека тренер не е крив него играчи и управа за све овој што се дешава...они заедно си уплаќав... море нонстоп треба да стои парола ... Управа местачи.Коцкари играчи.... и кд бесмо на тренинг на само му кажасмо на тренера дека сакав да га сменив...

Страле наш најбољи кошаркаш а сад и трењерчина.
Ај да видио што ќе одлучив ама Неговановиќ е добар бе за Караџовскога е Теодосиќ

Катастрофално слаб тим имамо подржују га мислење дека тренер не е 100% крив за све овој, жал ми е за човека јебига :/ Можда не е најдобар ама тражеше авторитет и мислу дека па има некоја прљава игра. Разочаран сам тотално ...

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Момци слажам се дека Сениор е авторитет, ама некако не ми е за тренера нели он си ги доведе играчи, некако без мотив играв у тек на целу сезону, нема некои акцие да се играв, можда само онај кд Курчо истрчи од блокови за тројку да шутира и тој е све...

За разлику од њега на туј тему лани Игор имаше неколку добри акцие кои се изведуесва и тој сс Џанера у тим, лани Страшо дојде место Игора и продужи по тј пут, имаше ги тија акцие до крај на сезону, како ќе се снајде сга Течо е голем знам прашалник...

Иначе у прашање су 2 мк играчи и 2 екс ју играчи :)

Немој случајно имиња да напишете можда ЦИА прати све овој .
Само пажљиво!

Преговата се сс 4 домашни играчи, Станко и Крстевски за 4ку и Ѓуроски и Марче за 3ку... за странски не би сакаја да ги коментирам зашто човек што ми кажа, движи се у тија кругови ама не га интересира спорт посебно мк кошарка и странски презимиња не знаеше добро да ми ги каже зашто не ги ни запамтија, али кажа дека се работи за репрезентативци на 3ку и 4ку кои играв у работнички и само Станка ми га кажа по презиме зашто само њега га знае :D[DOUBLEPOST=1448580103][/DOUBLEPOST]Е ќе забравеше да кажу, од другу страну изгледа дека Младен притискаја Јаневски да остане до крај на сезону, и могуќе е затој Сениор да си е отишја сакаја да ги намава од тим Мацкита и Караџу :)

Другари како сга се има паре за 4играчи, а пред тој немаше пари за још некога зар мандиќ и сениор вредив за 4ти играчи .. па немој да ме јебеш .. :))

Исти кур Сениор, исти кур Страшо. Само што Страшо ем што нема авторитет, ни тајм-аут не знае да викне...

Тој си у право. Сакаше да кажу за кошаркарско знање и какви су како трењери.

Не га слушајте @martins погрешно инфо ви дава...нешто фино се крчка до недељу сабајле ке се знае. Ке бидете известени. :D

Иначе не ги брише Никола коментари, Младен ги брише, не га кривите дечка за џабе, Младен е админ на страну.

У недељу сам на гости куде Течо-магија ке пече прасе,по втор пут е главан тренер на КК Куманово,очекују сг појачања па сас њега на клупу и титулу.

У недељу сам на гости куде Течо-магија ке пече прасе,по втор пут е главан тренер на КК Куманово,очекују сг појачања па сас њега на клупу и титулу.
Сви у недељу куде течу на прасе !!!!!

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Ја се надам дека ќе успеев да доведев прави појачања, амо стварно прави а не некои од тип на Петровиќа. Станко е одличан за нашу лигу, амо човек више има 36 године и колко може да га носи терет не сам бш сигуран, иако увек е бија борбен до даску. Онога Симоновскога ич не можу да га смислу, одвратан ми е. И двоицата са преценети, Станко поради свои године, Симоновски поради тој што освен шут ако му појде друго ништо не игра.

За Сениора, како трењер е очајан. Без обзир што тим не е сјајан, игра ни беше очајна. Ако одбрана е очајна поради ограниченост на играчи (дали физички дали ментално не е битно), напад мораше да биде много подобар. Последњи утакмице са најдобар пример колко бесмо ограничени у напад. А тој се барем вежба. Акција е акција, кој сака нека е у игру ако е вежбано на тренинзи. Какв смисал за утакмицу има виде се најдобро сас кожув, за последњи 5 минута не успеасмо 2 коша да дадемо. Беше и порано пишаја, кое искуство има тј трењер? Кога е трењираја освен Куманово? Ја не успеја да најду по интернет. Некој кажа авторитет. На кога га тј авторитет искажуеше, на Мачкита? Па јадн тј Мачки, кој трењер и да дојде на њега вежба ауторитет.

На крај краева битно е дека не гу биваше овакој и добро е што нешто се смени на време, да видимо сга овија дебили од управу дали ќе успеев да донесев прави појачања. Како и да е, јутре иду на утакмицу иако како веќина веќ се беше откажаја...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom