Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Нели титули не ви требаат, што се фалите со нив...?[DOUBLEPOST=1445627685][/DOUBLEPOST]
А каде бевте вие од периодот 1966 до 1983 и некоја? Специјално доаѓавте од источна и југозападна Македонија да го бодрите клубот за време на натпреварите?

Извини дечко вие од која година постоите и навивате ?
Уствари да заборавив Цпб 1945 Асномци.
Мрш бе барем вие не зборете за навивање од 97 ма постоите и во овие неполни 19 години 7 години сте во бојкот.

Ако сака нека постојат и 200 години, на секоја утакмица се тепаат меѓу себе а тоа е многу нормално зашо имате "навивачи" oд сегде, од Кисела Вода, Ѓорче , Карпош, Лисиче, Центар ...ние барем сме познати по слогата и братството

Ајде ајде без расправљање и такој ние цела тифо сцена за у курац сви смо у исти срања имамо заедничкога непријатеља нема потреба меѓу себе да се карамо!

Aj oladite glave ss offtopic za CPB-FA resavajte takvi problemi u svoi teme tuj moze da zborimo opsto za navivacku scenu za svi klubovi u nasu ligu okolo rosteri kako izigrale i za KUMANOVO ... Prepirke na temu CPB-FA ne gi e mesto tuj

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Ејј стварно дај не им ги пумпајте испишаниве страни на фан клуб Куманово , после ке се фалат и дека најпосетен фан клуб имале на кајгана :))

Ејј стварно дај не им ги пумпајте испишаниве страни на фан клуб Куманово , после ке се фалат и дека најпосетен фан клуб имале на кајгана :))
Kompleksi ke vi nabiemo [emoji14]

А преко к..испишани стране не е никакво мерило полошо е тој што сс ваши работе ни гу труете тему:D
Ај да видимо дали ќе делуе победа од среду за јутре или па у гости ќе смо тиња

Извини дечко вие од која година постоите и навивате ?
Уствари да заборавив Цпб 1945 Асномци.
Мрш бе барем вие не зборете за навивање од 97 ма постоите и во овие неполни 19 години 7 години сте во бојкот.
Не говорев како навивачка група туку општо.[DOUBLEPOST=1445647896][/DOUBLEPOST]
Не ми треба мене титула,
ЗА ТЕБЕ ВЕРНО ЈАС ДА НАВИВАМ...

Моќно песна која ти никогаш не ќе је сфатиш...Емоција која нема да ја доживееш.
Песната може е моќна, но ако фалиш со титули, губи смисла. Јас барем го следам Работнички во живо.

Последно уредено:
@the kop ај брат ако сакаш отстрани ги ја трујат темата до офтопици за цпб и фемили

Iskulirajte momci .. kaza vi ne e tema za toj kd su formirani CPB i FA, mi idemo offtopic ama offtopic povrzan ss nasu ligu diskutiramo gi timovi i igraci ne zabeguemo u drugi navivacki grupe, slobodno komentirajte za rosteri i utakmice ama nema potreba za prepucuvanja CPB - FA. Fala na snimanokot i cao cao xD
Od 19:30 ss vrapci .. ole ole ole igraj Kumanovo i hrabro bori se !!

Ау кој старт на Јаневскога еј! 4-4, 10 поена за 7 минута :D Добро е сг за сг, и одбрана функционира, само малце поконцентрирано у напад и топ.

Овија везе немав добри играчи ама не су уиграни. Костоски ми иде на живци сс његово незамарање

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom