- Член од
 - 1 јуни 2008

- Мислења
 - 1.322

- Поени од реакции
 - 495

за Уроша ли мислиш?Lukovic e potpisan najverovatno ostanuev ostali od tim da vidimo sto kako ke bidne
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
за Уроша ли мислиш?Lukovic e potpisan najverovatno ostanuev ostali od tim da vidimo sto kako ke bidne
Da da Lukovic Juniorза Уроша ли мислиш?

на колко године?Da da Lukovic Junior
 Абе па ти ќе се замарав ќе пишуев на овија вруќине.[DOUBLEPOST=1436789119][/DOUBLEPOST]http://sport.com.mk/?ItemID=890274687564A14593D8EAF207B5792Cна колко године?
не бе они фатени не умев да земев на фб барем да пишев едн статус, пропалице

Абе па ти ќе се замарав ќе пишуев на овија вруќине.[DOUBLEPOST=1436789119][/DOUBLEPOST]http://sport.com.mk/?ItemID=890274687564A14593D8EAF207B5792C
Која ли е тај недовршена приказна бш ме интересира. Мое лично мислење е дека Луковиќ е лош избор за трењера, пред две године кд беше он трењер имасмо солидан тим а не успејасмо нити едну победу у гости да направимо. Тачно дека дојдесмо до финале на куп, амо ако се погледне тим кој га имасмо тга (Луковиќ, Костовски, Јаневски, Димчевски (тга овј лигле беше у добру форму), Инграм) ондак стварно е чудно у првенство нити едну победу да имамо на страну. Можда ќе се добие малко на ауторитет, меѓутим за друго не знам. Проба да најду по интернет куде е он тој бија трењер пред Куманово, и ништо посебно не успеја да најду, освен дека пред 14 године бија трењер на јуниори на некој Беопетрол, и има податак дека бија помоќан трењер 2002 годину у партизана и тој е све. Никакво друго трењерско искуство ја барем не мога да најду, можда некој друг знае повише.
Isto kapetane ...nikad na mufte ne sam ulegnaja.Абе што те чуди свака ала и будала продава карте пред улаз,што да не ги дава случајно паре на клуб?
Пола иде за Кумани около организацију,а пола и повише за тога што ги продава у џеп.
Ја па будала увек карту купују![]()

Ingram e super, Vule sto znam lani ne bese nesto narocno...
 Кд веќ не се зима некој млад добар бек...колко и да не га сакамо не би га пуштија бар још едну сезону. После е доста 
Брат сениор играше сс 5.5 играча и имаше 7 дрва на клупу и Мачки му бесва мали шорцеви имаше 180 кг тг.Абе па ти ќе се замарав ќе пишуев на овија вруќине.[DOUBLEPOST=1436789119][/DOUBLEPOST]http://sport.com.mk/?ItemID=890274687564A14593D8EAF207B5792C
Која ли е тај недовршена приказна бш ме интересира. Мое лично мислење е дека Луковиќ е лош избор за трењера, пред две године кд беше он трењер имасмо солидан тим а не успејасмо нити едну победу у гости да направимо. Тачно дека дојдесмо до финале на куп, амо ако се погледне тим кој га имасмо тга (Луковиќ, Костовски, Јаневски, Димчевски (тга овј лигле беше у добру форму), Инграм) ондак стварно е чудно у првенство нити едну победу да имамо на страну. Можда ќе се добие малко на ауторитет, меѓутим за друго не знам. Проба да најду по интернет куде е он тој бија трењер пред Куманово, и ништо посебно не успеја да најду, освен дека пред 14 године бија трењер на јуниори на некој Беопетрол, и има податак дека бија помоќан трењер 2002 годину у партизана и тој е све. Никакво друго трењерско искуство ја барем не мога да најду, можда некој друг знае повише.