Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
У следеќи днови потпишуе и Вуле звани цариник.

на колко године? :D
не бе они фатени не умев да земев на фб барем да пишев едн статус, пропалице
Абе па ти ќе се замарав ќе пишуев на овија вруќине.[DOUBLEPOST=1436789119][/DOUBLEPOST]http://sport.com.mk/?ItemID=890274687564A14593D8EAF207B5792C

Која ли е тај недовршена приказна бш ме интересира. Мое лично мислење е дека Луковиќ е лош избор за трењера, пред две године кд беше он трењер имасмо солидан тим а не успејасмо нити едну победу у гости да направимо. Тачно дека дојдесмо до финале на куп, амо ако се погледне тим кој га имасмо тга (Луковиќ, Костовски, Јаневски, Димчевски (тга овј лигле беше у добру форму), Инграм) ондак стварно е чудно у првенство нити едну победу да имамо на страну. Можда ќе се добие малко на ауторитет, меѓутим за друго не знам. Проба да најду по интернет куде е он тој бија трењер пред Куманово, и ништо посебно не успеја да најду, освен дека пред 14 године бија трењер на јуниори на некој Беопетрол, и има податак дека бија помоќан трењер 2002 годину у партизана и тој е све. Никакво друго трењерско искуство ја барем не мога да најду, можда некој друг знае повише.

Последно уредено:
Големи су шансе Инграм да се врати, а еврокуп играмо сигурно.

Супер,онда сас тој ке привлечемо малко поквалитетни играчи.
Јес дека сам кнап сас паре,али ке се иде у Скопје:vozbud:

Мада можу и сас течу и играчи у бус да се прошверцују;)

И Брчков е блиско,ако не се нешто изјалови.

Super vesti samo sve da si iskoci kako sto treba.

I ja takoj cu za Ingrama pa ke vidimo.

Stanka bi ga izbraja u svak moment pred Brckovoga

Inace dojde do podatak kolko mi Kumanovci smo na mufte sve.. u finale ss Mzt od 7000 duse kupeni bile 1850 karte ostalo sve na mufte ulegnale...

Mora da se plati agencija za tija rabote i ako faliv pare u kasu od karte ona si gu doplatue razliku , pa sg oni ako sakav neka pustav na vrata za dzabe...zaprepasti se kd gu cu informaciju.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Абе што те чуди свака ала и будала продава карте пред улаз,што да не ги дава случајно паре на клуб?
Пола иде за Кумани около организацију,а пола и повише за тога што ги продава у џеп.
Ја па будала увек карту купују:facepalm:

Абе па ти ќе се замарав ќе пишуев на овија вруќине.[DOUBLEPOST=1436789119][/DOUBLEPOST]http://sport.com.mk/?ItemID=890274687564A14593D8EAF207B5792C

Која ли е тај недовршена приказна бш ме интересира. Мое лично мислење е дека Луковиќ е лош избор за трењера, пред две године кд беше он трењер имасмо солидан тим а не успејасмо нити едну победу у гости да направимо. Тачно дека дојдесмо до финале на куп, амо ако се погледне тим кој га имасмо тга (Луковиќ, Костовски, Јаневски, Димчевски (тга овј лигле беше у добру форму), Инграм) ондак стварно е чудно у првенство нити едну победу да имамо на страну. Можда ќе се добие малко на ауторитет, меѓутим за друго не знам. Проба да најду по интернет куде е он тој бија трењер пред Куманово, и ништо посебно не успеја да најду, освен дека пред 14 године бија трењер на јуниори на некој Беопетрол, и има податак дека бија помоќан трењер 2002 годину у партизана и тој е све. Никакво друго трењерско искуство ја барем не мога да најду, можда некој друг знае повише.

Додади асистент тренер на У-20 на Европско првенство и скаутинг агент на Phoenix Suns.
Очекују много повише у следеќу сезону, ја не сам одушевен с претходан његов коучинг куде нас

Абе што те чуди свака ала и будала продава карте пред улаз,што да не ги дава случајно паре на клуб?
Пола иде за Кумани около организацију,а пола и повише за тога што ги продава у џеп.
Ја па будала увек карту купују:facepalm:
Isto kapetane ...nikad na mufte ne sam ulegnaja.

Nego ne znam ovj evrokup kolko e isplatljiv da putues od Kanarski ostrovi do najistocan kraj u Rusiju svaku sredu...epten neprofitabilno takmicenje bez nikakav profit a nasi kakvi su muftadzie...po 20 duse u hotel ke idev.

Na F4 u bibl kd bese senior trenjer... 19 duse bile u hotel u Samokov a bibl plakja za 16 i od premiju za 4to mesto sto bila 4000 evra platile 400 evra za tija sto se prosvercale, koja komedija. :D

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Луковиќ, Брчков или Чековски, Вуле, Инграм, Костоски. Па тој е супер петорка! Требало би сениор добро да ги води, ќе видимо. У замене још некој солидан играч и тим ни е добар за високи дострели :)

Ingram e super, Vule sto znam lani ne bese nesto narocno...

Тачно, у втор дел од сезону особено, али па и кд не му иде шут знае да разигра, прекина и сс форсирање кд не му идеше, плус искуство...опасан шутер е, знаете што може да се деси ако е у форму и му појде :) Кд веќ не се зима некој млад добар бек...колко и да не га сакамо не би га пуштија бар још едну сезону. После е доста :)

Брат сениор играше сс 5.5 играча и имаше 7 дрва на клупу и Мачки му бесва мали шорцеви имаше 180 кг тг. :D

Станимир, Маце мал, Мишо , Кико , Диневски, Мачки и Мико декан на шумарски факултет...ја верују дека он сс овј тим сигурно би земаја 2 победе на мзт у финалну серију ако ништо друго и двете би ги тепаја на домашан терен... очекуемо ростер сг па ке видимо!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom