Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Сс овакви ли ке играмо Аба лигу :tapp: Ако веќ се одлучив да има едн млад играч вољан за докажување тој ќе бидне Ервин Цого.. Има големи шансе њега да га гледамо у тим следеќу сезону.. А за овога немам коментар везе нема дечко....

па ли ќе га враќав тој старо правило да игра едн млад игра?[DOUBLEPOST=1434625091][/DOUBLEPOST]Предраг Самарџиски ќе настапува на Eвробаскетот 2015 во репрезентацијата на Македонија и ќе се стави на располагање на подготовките.

Ви го пренесуваме неговиот е-маил по контактот со Спортскиот Директор на МКФ, Заре Марковски: „Со големо задоволство можам да кажам дека се ставам на располагање на селекторот и на Македонската кошаркарска репрезентација со цел што подобро да ја претставам на Европското Првенство 2015“.

Јаневски ќе извиси :/

Е сга можу мирно да спију кд знам дека Самарџиски ќе игра...

Јанески како игра како без вољу за живот не ни заслужи

Јок,трта наш треба да игра,замислите га дуел Шариќ Јаневски,или пак Јаневски Антетокумпо или Фоцис:D

Мачки бејби Шека ке га чува. :icon_lol::vozbud:

Ти ли ке га плаќаш или татко ти?:D

Од коња на магарца,од Крку у Куманово:icon_lol:

Џиле е тренер за високи дострели,он у Крку е чуда правија,време му е за подобар клуб.

На Вујошевиќа му истече договор сс Партизана постои могуќност да биде у управу да престане да се бави са тренерски занат.
Први кандидати су Џиле и Деки Милојевиќ од Мегу...тешко куде нас Џиле да дојде много сакамо. :D

На Вујошевиќа му истече договор сс Партизана постои могуќност да биде у управу да престане да се бави са тренерски занат.
Први кандидати су Џиле и Деки Милојевиќ од Мегу...тешко куде нас Џиле да дојде много сакамо. :D
Ja mislu deka ke ga zemev Dzikikja ako vekj se koncentrira Dule samo na upravu :D Zatoj sto Dzikikj mi e nekako slican profil na trenera kako Duleta znae se sto trazi da se igra i toj e toj, a za Kumanovo da ne letimo mnogo nas povise od dodta ke ni e Dokuzovski ako dojde kako sto se suskalo ...

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Не е тема овдека да лупетамо за Партизан,Србију и Фмп,али Дуле не мрда нигде и ке остане још дугачко време на клупу.
А,за нас најбоље решење е Марин Докузовски.

Добро капетане, извини не гледамо кошарку ми, ке ти веруемо тебе! :D

Тебе те поштују и цену највише овдека,такој да прифаќам извињење:icon_mrgr:

Ти ли ке га плаќаш или татко ти?:D

Од коња на магарца,од Крку у Куманово:icon_lol:

Џиле е тренер за високи дострели,он у Крку е чуда правија,време му е за подобар клуб.
Ce ga placam be zasto da ne, dosta sve grad placa. Inace tatko mi nema da moze, umren e.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom